FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Mimo jedan od najvecih pitara ikad. Malo je reci da se covjek okrece u grobu. Mislim da je sinoc kao janje na zaru se covjek okretao u grobu. Kazu pucao u zrak dobio sina pitaraboki86 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 14:03Mimo rahmetli se u mezaru okrece, lik pitar bio samo takav. Boze sacuvajFCUM je napisao/la: ↑04 mar 2024, 12:45sta je stavioNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 mar 2024, 12:28Je li moguce kako Smradovac slavi, sta pjeva i stavlja na InstagramBoze me sacuvaj. Hajde i kad predjes u taj klub odvratno je i dno dna, ali ovo je nivo ispod.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bilo ko mora biti ispred njega, jedna daska petica bi isto dobro posluzila umjesto matanovica
1946-1987
Ovako kad su se stvari slegle negdje mislim da su nasi pregorili i da ih je prvi gol ko sto kaze arozman ugasio jefnostavno poslijr nisu smjeli lopte primiti a nijr bilo nasih navijaca da ih podignemo... Nadam se da ce i grbavica biti kaznjenja zbog gadjanja topovskim udarom i raznim predmetima nase igrace. Niko o tome ne prica a bar prvi gol je i produkt te nervoze jer su naseg golmana gadjali pa se krpic ubacio na zo sve....ova ekipa ima potencijal pitanje je samo dal ih Rozman moze razbuditi ili to mora uraditi neko drugi.. Autoritrt je potreban ocigledno da Ziljkic i ekipa nisu aklonjeni bezbeze ljiga je to za svlacionicu odma se vidi...
-
- Kontakt:
Kad je Ziljkic dolazio odma sam rekao da je ljiga nevidjena,nema sta da trazi kod nas ,napadose me da mrzim sandzaklije,mada lako je zakljuciti zasto on nece da igra levat. Juce niko nece da preuzme odgovornost,Francis kao muha bez glave,lik im sam napravio 3 sanse. Peneranda je jedini probijao,pravio ih budalama al bukvalno kad vezni red ne uputi ni jednu normalnu loptu Renanu i krilima dobijes ovu nakaradu od igreRiki10HZ je napisao/la: ↑04 mar 2024, 14:38Ovako kad su se stvari slegle negdje mislim da su nasi pregorili i da ih je prvi gol ko sto kaze arozman ugasio jefnostavno poslijr nisu smjeli lopte primiti a nijr bilo nasih navijaca da ih podignemo... Nadam se da ce i grbavica biti kaznjenja zbog gadjanja topovskim udarom i raznim predmetima nase igrace. Niko o tome ne prica a bar prvi gol je i produkt te nervoze jer su naseg golmana gadjali pa se krpic ubacio na zo sve....ova ekipa ima potencijal pitanje je samo dal ih Rozman moze razbuditi ili to mora uraditi neko drugi.. Autoritrt je potreban ocigledno da Ziljkic i ekipa nisu aklonjeni bezbeze ljiga je to za svlacionicu odma se vidi...

Trener isti Skijas u dlaku.
Ja bih se prijavio da budem ovaj sto mu lomi noge. Gratis.

Otkad je Mirvic u klubu mi smo ko pod sihrama. Korak napred pa nazad dva.
-
- Kontakt:
ja npr najvise volim da klanjam na tvojoj majci
-
- Kontakt:
Treba odma javiti policiji da imamo dojavu za sljedeci derbi,Zulu ratnici spremaju haos mada tad ce ih policija bjerovstno sprovesti do stadiona,treba unistiti derbi jednom za sva vremena
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
E šta se stranica ispisalo, a fudbal se ću reć stvarno igra i danas.
Opustite se malo, šta god bude do kraja sezone, promjene neće biti. Ako hoćete dajte podršku, ako nećete, ne morate. Ni prvi ni zadnji derbi koji smo izgubili. Ni prvi ni zadnji put da su igrači boliqrci, ni prvi ni zadnji put takođe da smo fulili s izborom trenera.
Biće jednog dana i titula, pa raspad pa opet titula i tako u krug. Nema iskoraka u ovoj ligi nikome, to se evo najbolje vidi na Zrinjskom. Možda bi i bili prvi da nije podrške Borcu a baš to je dokaz da ovdje nikad neće biti nikakvih iskoraka i nikakvih pišanja, sahranjivanja i sličnih stvari koje mnogi pišu. Možda do godine mi budemo u situaciji komšija, borba za opstanak… ko i šta nam garantuje da ćemo bez obzira na ulaganja biti u borbi za titulu?

Opustite se malo, šta god bude do kraja sezone, promjene neće biti. Ako hoćete dajte podršku, ako nećete, ne morate. Ni prvi ni zadnji derbi koji smo izgubili. Ni prvi ni zadnji put da su igrači boliqrci, ni prvi ni zadnji put takođe da smo fulili s izborom trenera.
Biće jednog dana i titula, pa raspad pa opet titula i tako u krug. Nema iskoraka u ovoj ligi nikome, to se evo najbolje vidi na Zrinjskom. Možda bi i bili prvi da nije podrške Borcu a baš to je dokaz da ovdje nikad neće biti nikakvih iskoraka i nikakvih pišanja, sahranjivanja i sličnih stvari koje mnogi pišu. Možda do godine mi budemo u situaciji komšija, borba za opstanak… ko i šta nam garantuje da ćemo bez obzira na ulaganja biti u borbi za titulu?
Ovako i naši igrači, nikakva briga niti išta.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Iliev
Beganovic Djurickovic X Durakovic
Buljubasic Mehmedovic
X
Hasic Renan Penaranda
Trebaju nam dvije zvijeri na ovim X-evima i bićemo mnogo jaki sljedeće sezone...
Beganovic Djurickovic X Durakovic
Buljubasic Mehmedovic
X
Hasic Renan Penaranda
Trebaju nam dvije zvijeri na ovim X-evima i bićemo mnogo jaki sljedeće sezone...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće li se FK Željezničar oglasiti? Mi želimo da nam se refundira novac za događaj na kojem nismo mogli biti na pravdi boga, barem nas 99%.
Od mene neće i ne može biti halal sve i da je 1 KM u pitanju jer se godinama ponašaju kao posljednji šljam. Kada se otkažu ili zabrane neki koncerti uvijek se novac vrati tako da ne vidim razlog da isto ne bude i u ovom slučaju.
To bi bilo otprilike nekih 18.000 KM po računici.
Svaki pojedinac će svakako odlučiti kako da potroši svoj novac ali imam jedan prijedlog.
Da svi mi koji dobijemo novac to prebacimo na račun neke bolesne osobe koja treba našu pomoć.
Ja lično ovo ne bi uradio preko pomozi.ba jer su iznajmili i zloupotrijebili broj od bolesnih osoba da bi se skupljale donacije za ovaj drugi klub i ja sam sa njima završio za sva vremena. Od tog momenta samo lično preko porodice.
Primjer je ova beba od 2 godine.
Sara Delić iz Gornjeg Vakufa ima težak i rijedak oblik epilepsije koja ne reaguje na lijekove, a također i dijagnozu glicinske encefalopatije. Iako bi trebala redovno vježbati, ova djevojčica to nije u stanju, jer većinu vremena leži i pospana je, a koristi redovno propisanu terapiju.
Trenutno se nalazi u Istanbulu gdje joj je ugrađen VNS stimulator koji znatno utiče na smanjenje broja epileptičnih napada, a Sara je imala 15-ak dnevno.
Htio sam spomenuti Helenu i Dominika iz Sarajeva ali vidim da se već skupila pomoć za njih.
Šta mislite bi li mogli ovo odraditi? Nama tih 12 KM ne predstavlja ništa a kad se ujedinimo mogli bi platiti kompletnu operaciju i troškove liječenja nekome, ako ništa veliki dio toga.
Od mene neće i ne može biti halal sve i da je 1 KM u pitanju jer se godinama ponašaju kao posljednji šljam. Kada se otkažu ili zabrane neki koncerti uvijek se novac vrati tako da ne vidim razlog da isto ne bude i u ovom slučaju.
To bi bilo otprilike nekih 18.000 KM po računici.
Svaki pojedinac će svakako odlučiti kako da potroši svoj novac ali imam jedan prijedlog.
Da svi mi koji dobijemo novac to prebacimo na račun neke bolesne osobe koja treba našu pomoć.
Ja lično ovo ne bi uradio preko pomozi.ba jer su iznajmili i zloupotrijebili broj od bolesnih osoba da bi se skupljale donacije za ovaj drugi klub i ja sam sa njima završio za sva vremena. Od tog momenta samo lično preko porodice.
Primjer je ova beba od 2 godine.
Sara Delić iz Gornjeg Vakufa ima težak i rijedak oblik epilepsije koja ne reaguje na lijekove, a također i dijagnozu glicinske encefalopatije. Iako bi trebala redovno vježbati, ova djevojčica to nije u stanju, jer većinu vremena leži i pospana je, a koristi redovno propisanu terapiju.
Trenutno se nalazi u Istanbulu gdje joj je ugrađen VNS stimulator koji znatno utiče na smanjenje broja epileptičnih napada, a Sara je imala 15-ak dnevno.
Htio sam spomenuti Helenu i Dominika iz Sarajeva ali vidim da se već skupila pomoć za njih.
Šta mislite bi li mogli ovo odraditi? Nama tih 12 KM ne predstavlja ništa a kad se ujedinimo mogli bi platiti kompletnu operaciju i troškove liječenja nekome, ako ništa veliki dio toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve prosjek igraci osim Hasica i Renana budimo realni. Pena po karijeri i znanju nije prosjek, ali po prikazanom do sad je cak i ispod prosjeka. Ovim pojedinima je najveci domet mozda kakva slovenska liga ostalima samo naša.
-
- Kontakt:
Sta kazu danas,ima li podrske, ili je nema?
Podrske bi bilo i trebalo bi je biti da je tim u rezultatakoj krizi,a ima igru,pa i da je nema,opet bi podrske trebalo biti ali da postoji sistem u SS,da imas kvalitetne ljude koji znaju kako se izdici iz takve situacije i podici tim!
Medjutim,kako ces dati podrsku bilo kome ko razvali sve zivo sto se razvaliti moze,odosmo na turbo pogon u provaliju. Ako ne podrzis valja istovariti gutu.
E,moj Mirvicu, sam sebi ovo radis.
Kako ces bilo sta uciniti kad i sam kazes da ima problema unutar tima,ili u samom vrhu kluba,ili u kompletnoj strukturi vladajucih ljudi.
Znaci pod tepih idemo igrat preko qrca,pa sta bude jer fudbal ce se igrati i danas,i sutra….
Pokazi/te obraz/e ako ih uopste imate,stanite problemu na crtu,i rijesavajte ih ako je to uzrok trenutnog stanja,ali posto muda nemate,a ni obraza po svemu sudeci o znanju da ne pricamo,postedite nas sve zajedno kao i sami sebe i odstupite,jer ovako necete sigurno jos dugo. Prema tome bolje je jos danas nego sutra,skije u ruke i pravac Kranjska gora,slalom,spust,skokovi,sta god izaberete sigurno ce te bolje raditi jer ovo sto sad radite moze bilo ko s ulice,ili cak sta vise s ovakvom igrom i pristupom bolje bi se ekipa sama vodila.
Sto se tice karinasa od igraca i bez izuzetka,ako ima nesto sto direktno utice na vas i vasu psihu,ako vas nesto tisti i smeta,ako vam je neko nesto nazao ucinio,pojedincu ili kao kolektivu,picketine jedne skupite se kao ekipa i na razgovor,sve iza toga i za vas isto vazi.
Karinasi FKS nije mjesto gdje ce te tjerati inat,masne pare izvlaciti za posao koji ne radite,ko pickurine se usutiti i cekati platu a svoje obaveze otaljavati onako formalno.
Moglo bi vam sve izaci na nos,jer ocito niste svjesni gdje ste dosli!
Ovdje bi izuzeo Mirzu i Djurickovica koji ocito jedini zaradjuju svoju platu sto i pokazuju na radnom mjestu.
Podrske bi bilo i trebalo bi je biti da je tim u rezultatakoj krizi,a ima igru,pa i da je nema,opet bi podrske trebalo biti ali da postoji sistem u SS,da imas kvalitetne ljude koji znaju kako se izdici iz takve situacije i podici tim!
Medjutim,kako ces dati podrsku bilo kome ko razvali sve zivo sto se razvaliti moze,odosmo na turbo pogon u provaliju. Ako ne podrzis valja istovariti gutu.
E,moj Mirvicu, sam sebi ovo radis.
Kako ces bilo sta uciniti kad i sam kazes da ima problema unutar tima,ili u samom vrhu kluba,ili u kompletnoj strukturi vladajucih ljudi.
Znaci pod tepih idemo igrat preko qrca,pa sta bude jer fudbal ce se igrati i danas,i sutra….
Pokazi/te obraz/e ako ih uopste imate,stanite problemu na crtu,i rijesavajte ih ako je to uzrok trenutnog stanja,ali posto muda nemate,a ni obraza po svemu sudeci o znanju da ne pricamo,postedite nas sve zajedno kao i sami sebe i odstupite,jer ovako necete sigurno jos dugo. Prema tome bolje je jos danas nego sutra,skije u ruke i pravac Kranjska gora,slalom,spust,skokovi,sta god izaberete sigurno ce te bolje raditi jer ovo sto sad radite moze bilo ko s ulice,ili cak sta vise s ovakvom igrom i pristupom bolje bi se ekipa sama vodila.
Sto se tice karinasa od igraca i bez izuzetka,ako ima nesto sto direktno utice na vas i vasu psihu,ako vas nesto tisti i smeta,ako vam je neko nesto nazao ucinio,pojedincu ili kao kolektivu,picketine jedne skupite se kao ekipa i na razgovor,sve iza toga i za vas isto vazi.
Karinasi FKS nije mjesto gdje ce te tjerati inat,masne pare izvlaciti za posao koji ne radite,ko pickurine se usutiti i cekati platu a svoje obaveze otaljavati onako formalno.
Moglo bi vam sve izaci na nos,jer ocito niste svjesni gdje ste dosli!
Ovdje bi izuzeo Mirzu i Djurickovica koji ocito jedini zaradjuju svoju platu sto i pokazuju na radnom mjestu.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma jbt da se mi možemo sastaviti sa loptom čovjek i da kaže ali mi smo u četiri utakmice stvorili isto toliko prilika pa jbt pod Feđom je barem sipalo sa lošijim igračima. Ne znam vala možda bude bolje, ali ne sluti ništa mi smo kao raštimani orkestar. Ne vidim da ovo Simon može okrenuti u svoju korist. Jučerašnja blamaža i nije nešto što bi mu trebalo presuditi ali brojni porazi da. Ako ga i ostave zna se šta je cilj kluba na kraju sezone, ako to ne ostvari razilazit se i tačka.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, boki86, bordobijeli, Kyle88, MaroonBjelave, mikimaus, nedimmmm1337, PAPE3, Vanja8 i 85 gostiju.