PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Cekam da mi naleti inspiracija pa da smislim neko kreativno ime za malene.To nece bit obicno ime to ce vas pratit do gasenja.
23
- WestTrebina
- Kontakt:
Dje si nobelovac 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti si do malo prije navijao za olimpik,sad za usrefspor(ti si ga tako nazvao).Bipolarni poremecajWestTrebina je napisao/la:Dje si nobelovac
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
sehic96 je napisao/la:Jbg oni u Ze protiv BATEa a vi u Hrasnicu pa opet trehnite Famosa.
Ma stipu njega.Nadolazil tebi neko kreativno ime za lazne sarajlije ? Meni nesto mozak slabije radi u ove vecerne sate.Inspiracija me puca obicno u periodu od 06 do 13 a sad jako slabo.BosniaBoston je napisao/la:Ti si do malo prije navijao za olimpik,sad za usrefspor(ti si ga tako nazvao).Bipolarni poremecajWestTrebina je napisao/la:Dje si nobelovac
23
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne mozete nikako ni igrat na nasoj skalamerijiWestTrebina je napisao/la:Siftari sa gvbavice tuzni sto nasi nisu htjeli da igramo na njihovoj skalameriji.
Valja se i opet zaduziti da se kamata uplati na vrijeme
Vi ste igrom zrijeba u trecem pretkolu
- WestTrebina
- Kontakt:
Pa maleni vec imaju najsmjesnije ime. Zovu se zeljeznicarGOAT je napisao/la:Cekam da mi naleti inspiracija pa da smislim neko kreativno ime za malene.To nece bit obicno ime to ce vas pratit do gasenja.
Htjeli su jednom promjeniti u mnogo ljepse pa bi se zvali vaso miskin crni, ali familija tog narodnog heroja je bila protiv toga, valjda zbog njihove prljave proslosti. Nebi imalo smisla da neko ko je bio na strani okupatora nosi ime narodnog heroja.
I tako oni ostadose zeljeznicari sve do gasenja. Doduse bili su malo hsd malo nk pa fk, pa opet nk, i na kraju ponovo fk, ali su uvjek samo zeljescari
I doveli 2 milijardera, kamp u izgradnji.Raonffa je napisao/la:Što vi malo ne pomjerite guzove pa ne privučete kakve investicije, napravite nekakvu akciju za navijače, gdje je ta ljubav prema klubu? Za 70 godina ste napravili teren i dva kontejnera i onda su krivi svi ostali što morate igrati u Zenici, samo vi niste kriviTETRAPAK je napisao/la:Da vam nedavno nije bivsa uprava izdiktirala ko vam je sve pare gurao u stadion ovo bi ti i imalo smisla.Raonffa je napisao/la:Yebu kone državu, grad, kanton, opštinu, kaže nisu nam mogli za 25 godina stadiončić izgraditi![]()
Daj im guzovače od kada postoje
- BosniaBoston
- Kontakt:
Good old WestTrebinaWestTrebina je napisao/la:Koji je UsrefSpor na toj tabeli?zagor1987 je napisao/la:Ma zeljkan je ipak glavna maskota ove sezone i ubjedljivo vode po gafovima,Sloboda je tu negdje
#Punoljetstvo
- svrakino1921
- Kontakt:
I doveli 2 milijardera, kamp u izgradnji.
[/quote]

svrakino1921 je napisao/la:I doveli 2 milijardera, kamp u izgradnji.
Nema potrebe da se smijes tudjoj muci, ne mozemo svi imati brajlovica.
- svrakino1921
- Kontakt:
Joj nemoj toGOAT je napisao/la:Svi se vracaju svojim korjenima.
Pusti ih
Pusti to
Od sad samo za ajandjica glasam,sda demokratija sda ljucka prava sva sda hajmo svi u glas,horde zla za zenicu gas.
23
- svrakino1921
- Kontakt:
Nema potrebe da se smijes tudjoj muci, ne mozemo svi imati brajlovica.TETRAPAK je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:I doveli 2 milijardera, kamp u izgradnji.![]()
![]()
![]()
Ma smijem se jer ste od kantona dobili 200 000 za onaj kontejner
Suti
Azijati hoće da sruše sve između Obale Kulina Bana i ul. Mula Mustafe Bašeskije, samo da divovima naprave stadion kakav zaslužuju.
💩💩
- svrakino1921
- Kontakt:
,horde zla za zenicu gas.[/quote]

Blago Zenici kad ima dva kluba
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos se ne javljaju navijaci manjeg sara..pardon manjeg zenickog kluba
#Punoljetstvo
- svrakino1921
- Kontakt:
Moj Zeljo ovo ljeto ne igra Europu
Al je i ovo dobro pravo
Lijepo je gledat nase timove u Europi ovo ljeto
Ko secer
Al je i ovo dobro pravo
Lijepo je gledat nase timove u Europi ovo ljeto
Ko secer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.