Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zelju samo srbin na klupi moze spasiti.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Kome objasnjavas druze, ti si ovdje jedini normalan, pokusali su odbraniti rozmana time da nisu htjeli zapeti i da je dogovoren derbi..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 apr 2024, 15:19Ne smiju oni racunat na zadnje. Borac ima nerazrjasnjenih racuna sa Zeljkanom, nema tu pustanja nikakvog makar i osigurali titulu prije toga.
Fk Željezničar.
- TurkishAirlines
Pa vama vjeruj psiholog i treba.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Jel vas on ucio one pjesmice?TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 apr 2024, 15:29Pa vama vjeruj psiholog i treba.
Fk Željezničar.
Prica se da Bruno ima preko 10k…
- TurkishAirlines
Ovo je bilo zakucanje u rangu sa onim da ste namjerno izgubili da dokazate da niste namjestili utakmicu

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jurice, izgledaš mi ko @orden. Sumnju mi je potkrijepio onaj tvoj post kako je Grbavica sada najposjećeniji stadion po prosjeku (za takvo što je trebalo tada biti 34 hiljade ljudi na stadionu). To samo on može napisati.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- TurkishAirlines
Onu od zeljka joksimovica?

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Polupo si lončićeTurkishAirlines je napisao/la: ↑20 apr 2024, 15:34Ovo je bilo zakucanje u rangu sa onim da ste namjerno izgubili da dokazate da niste namjestili utakmicu![]()
![]()

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Orden je to racunao unaprijed, od momenta kad su se ujedinili Horde i Manijaci.HordasOdMalena je napisao/la: ↑20 apr 2024, 15:35Jurice, izgledaš mi ko @orden. Sumnju mi je potkrijepio onaj tvoj post kako je Grbavica sada najposjećeniji stadion po prosjeku (za takvo što je trebalo tada biti 34 hiljade ljudi na stadionu). To samo on može napisati.

Đesi Šerlok Holmse, izvini nisam te prepoznaoHordasOdMalena je napisao/la: ↑20 apr 2024, 15:35Jurice, izgledaš mi ko @orden. Sumnju mi je potkrijepio onaj tvoj post kako je Grbavica sada najposjećeniji stadion po prosjeku (za takvo što je trebalo tada biti 34 hiljade ljudi na stadionu). To samo on može napisati.

-
- Kontakt:
Slika kluba u jednoj slici. Tako dobro ide uz njih.
-
- Kontakt:
Mrzili ili ne Široki je najpoštenija ekipa , nikom ne puštaju cak su znali Zrinji otkinuti bodove kad se ovi borili za prvaka …
Jusufbegovic novi trener zeljkana, uskoro i zvanicno.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Sta ja imam od toga da izmisljam nesto? Ovo su ti sve cinjenice.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 00:45upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑19 apr 2024, 23:46Prvi sam koji govori da su pitari mentalno oboljeli, potpuno skrenuli, te sludjeni paranojom i Mirvicevim spinovima, ali itekako si u pravu da ima dosta botova. U pravom smislu te rijeci, placenika koji imaju koristi od ove pljacke njihovog kluba koja im se upravo desava pred ocima, a koju ne vide. Janez i Ibricic su napunili klub svojim ljudima, otjerali kamaru igraca i doveli kamaru svojih. Sto je najgore, i Mirvah je tu dobar, jer lik ne daje nikakve specijalne pare, vec samo figurira i pljacka vlastite partnere iz Amerike, kao i Tana. E tu se ovi botovi nesto malo ugrade i oni sretni. Zamisli, kakva je to stoka?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 apr 2024, 23:42Bolesni shizopitari su ispinovali i utripovali da je kupljeno Posusje kako bi imali mirniji san u slucaju pobjede Zelje. Sve ostale varijante jedan i iks su im svakako dobre samo da ovi kiksaju. Moram priznati da nisam vidio vecih ljiga i hinjavaca na ovom forumu ali to je tako uvjerljivo da ce uvijek pridobiti i ponekog sa strane tipa onaj zenicani ili neko treci. Ne mislim na sve pitare imaju oni pravo fine raje nego na ove bolesne botoveova dvojica nekog nazivaju botovima hahah evo opet znaju koliko Mirvic ulaze,koga iskoristava haha ovi ljudi su fenomeni hahah

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- TurkishAirlines
Zelji himnu pjeva srbin
Do neko ljeto, najdrazu pjesnu pjevao bend iz srbije
Od nekog ljeta, najdrazu pjesmu im pjeva srbin
Navijaci se bratski paze sa srbima
I ono muslimana zaposle na mjesto SSS.
Do neko ljeto, najdrazu pjesnu pjevao bend iz srbije
Od nekog ljeta, najdrazu pjesmu im pjeva srbin
Navijaci se bratski paze sa srbima
I ono muslimana zaposle na mjesto SSS.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 20 apr 2024, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, AvantiBL, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, leo1946, rishovski, samirr i 94 gosta.