Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja sam protiv trave, odma' da se razumijemo.
Jos bi mog'o da dobijes koju vaspitnu zbog toga. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
[youtube][/youtube]

Šalim se malo.
Nego, hoće li mi neko objasniti zašto se stalno promoviše alkohol, a o cigaratema se priča kao da je hors?
Šalim se malo.
Nego, hoće li mi neko objasniti zašto se stalno promoviše alkohol, a o cigaratema se priča kao da je hors?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Evolution87
- Kontakt:
Majka priroda 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- legenda reala
- Kontakt:
kuknjava
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Brate ko bese to ?bagrcavi je napisao/la:@Trib šta te ovo ruži uštipakZar je dotle došlo
Rodjace nisam video sta je stavila u spoiler , upravo citam.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
uschtipak je napisao/la:
Ti devojcice da nadjes neku zanimaciju jer si psihicki olabavila. I sad lepo objasni zbog cega si napisala sve ovo, kad ne vidim na prethodnih 30 strana da sam nesto napisao sto bi imalo veze sa tobom. S tobom na PP nemam sta da pricam jer sagovornike uglavnom biram ( to su ovi sto im se uvlacim u bulju)
Koja licemjernost Boze dragi. 
LANET OLSUN!
bagrcavi je napisao/la:U KOST TRIB!
I konstatno mi prica da je ne citiram
a evo gde se prepoznala.
A oni koji drze do religijskih razmirica, njima toplo preporucjem da se odsele odavde jer nije ovo podneblje za njih. Taj ko ne trpi druge ne trpi ni samog sebe , samo mu jos to niko nije rekao.
Kakvih je sve ovde diletanata bilo, i na takve sam i mislio koji ne tolerisu nikog drugacijeg od sebe, a ona mislila da o njoj pricam.
Devojko @Ustipak ne primecujem da si na forumu, kad god nesto napisem to nema veze s tobom.
OK ?
I naravno svaki sledeci put kad me budes dovela u vezu sa Vucicem bice ti prijavljen post.
Konacno joj je neko dohako !bagrcavi je napisao/la:U KOST TRIB!
Trib
Ne može njoj niko dohakati, to je neka vrsta kao žohar, neuništivo
Posveti joj malo pažnje @Trib vidiš da joj fali 
DRUG NEBI TI PUNCA
Brate , devojka mi peti put nesto spocitava, a sve zbog jedne moje recenice od pre mesec i po dana. Napisala je nesto u fazonu "Kakvu pravdu traze ovi istocni susedi" , da bi je ja citirao i napisao " P*cka im materina bezobrazna" , na osnovu toga povezuje me sa Vucicem ko da sam onaj seik iz Emirata i jos me vredja i piskara neke gluposti.bagrcavi je napisao/la: Posveti joj malo pažnje @Trib vidiš da joj fali
Ne smijes koristiti rijeci picka i bem ti hljeb nikako 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AsharaK je napisao/la:Ne smijes koristiti rijeci picka i bem ti hljeb nikako
Hleb ne psujem, ali ckapi se omakne po neki put.
A sta mi fali sad?shzna je napisao/la:E uštipče da navijaš za Želju ne bi ti niko ništa smio..
LANET OLSUN!
Ne znam kako se ranije nisam setio da je stavim na ignore