Zar je tako tesko biti iskren?
Evo Jack voli tufahije. Napokon neko ko voli.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam gledala još rasporede za sportske kolektive, pa nisam upratila. Ali, bujruma ima svakako. Belaji, ako su u granicama, ne smetaju. Mi smo dobri domaćini.samo_lijevo je napisao/la:Vidi revolucionara
@Bado, za tri sedmice mec Krajina - Bosna. Mogao bih ja skoknuti do vas.![]()
Necu puno belajiti.
One u limenkama me najbolje opuste iako su mi svakako najukusnije točeneBelmin6 je napisao/la:Pozdrav svima koji piju pive od 0.5l.
Sve u najboljem redu. Ne dam se...Tu sam, ponekad vas čitam, ali vidim da se uvijek vrte iste priče.FaraonTM je napisao/la:Šta ima Bado kakva je situacija, nema te u zadnje vrijeme?
Alejkumu selam, legendo foruma. Pravo dobro sam, kako mi ti? Ne pišeš ovdje, pa nema smisla ni navraćati...legenda reala je napisao/la:selam sestro Krajiška, kako si
Pojedes slag ostavis jabukuJackTheStripper je napisao/la:
Tufahije.![]()
Limenke nikako ne volim, a tocene mogu proci.FaraonTM je napisao/la:One u limenkama me najbolje opuste iako su mi svakako najukusnije točeneBelmin6 je napisao/la:Pozdrav svima koji piju pive od 0.5l.
reds_forever je napisao/la:Pojedes slag ostavis jabukuJackTheStripper je napisao/la:
Tufahije.![]()
uštipak sa kajmakom... e to je hranalegenda reala je napisao/la:niko ne smije dirati uštipka
ma eto, gura se nekako, nisam danas nešto dobarBaDa12 je napisao/la: Alejkumu selam, legendo foruma. Pravo dobro sam, kako mi ti? Ne pišeš ovdje, pa nema smisla ni navraćati...![]()
Dolazim ako bude mjesta u busu i ako budem nagodan za tako dugo putovanje.BaDa12 je napisao/la: Nisam gledala još rasporede za sportske kolektive, pa nisam upratila. Ali, bujruma ima svakako. Belaji, ako su u granicama, ne smetaju. Mi smo dobri domaćini.![]()
Valjda ćeš se javiti...? Trebala bih biti tu.