Safet Sušić - Pape

Dufresne
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 15:50

calcio je napisao/la:Evo Susic se vraca iz Gelzenkirhena, akcija uspjesno obavljena. Sejo je u gepeku. ;)

slika

Ako to bude ovako, je predlazem inicijativu da Papetu digne bronzana bista ispred Koseva, visine 3 metra! :D
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 15:52

adriano_leite je napisao/la:
Dufresne je napisao/la: Pravda za Papeta! Pape heroj, a ne zlocinac! :lol:
Kako ti ne dosadi?
Zato sto su postovi odredjenih forumasa nepresusna inspiracija... :lol:
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 22 feb 2013, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 feb 2013, 15:53

Dufresne je napisao/la:
calcio je napisao/la:Evo Susic se vraca iz Gelzenkirhena, akcija uspjesno obavljena. Sejo je u gepeku. ;)

slika

Ako to bude ovako, je predlazem inicijativu da Papetu digne bronzana bista ispred Koseva, visine 3 metra! :D
Svratit ce i do Svice pa onu drugu dvojicu. Valjda mogu stanuti dva svicarca i jedan nijemac u gepek? Natrpacemo ih nekako.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 feb 2013, 16:00

Ajjj, sta se radi od teme/a ... Do Grcke ne zelim nit misliti sta sve ce se napisati ... Inace, kaze Jagodic:"Kolasinca su u Schalke-u savjetovali ...". Bude li ovako i dalje, mnogo stosta bi se moglo izdesavati oko njega ..I, onda ponovo na forumu ..

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 16:00

calcio je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

slika

Svratit ce i do Svice pa onu drugu dvojicu. Valjda mogu stanuti dva svicarca i jedan nijemac u gepek? Natrpacemo ih nekako.
Ako dovede i njih dvojicu, promjeti naziv stadiona "Bilino polje" u "Papetova Arena", iako on nema nikave veze sa Zenicom... :D
Pravda za Papeta!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 22 feb 2013, 16:38

slika
A gdje me nadje oplako sam ovo, samo jos da is uspio tu negdje Ibricica ulgaviti.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 feb 2013, 20:09

ljudi nek neko ovog @dufresne vodi na kafu vise inace ce nas lik utusit do utakmice sa grckom :D

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 feb 2013, 20:16

Nadam se da je sad konacno jasno zasto je savez krio akciju (Kola, Hajre, Sefer) od Seada pardon hocu reci Safeta...
Ovo je bila zasigurno poruka menadjerima koje zastupa nas vrli narator da je vrijeme za pozive igracima koji zasluzuju biti u A repci....

A ove izjave tipa "nisam gledao taj mec" su dovoljan podstrek da momci popuse karijere samovoljnim prckanjima sa drzavljanstvima.... :roll: :roll:

Jadna nam majka sa osnovcem.... :cry:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 feb 2013, 20:33

Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta Sušića

Bili ste u kontaktu sa Seadom Kolašincem. Da li možemo očekivati Seada u reprezentaciji Bosne i Hercegovine? Nedavno je odigrao prijateljski susret sa mladom reprezentacijom Njemačke.

"Prijateljska nije zvanična. On je meni rekao da ima preporuku kluba da se javi samo na poziv A reprezentacije. To je njegov izbor, ali imali smo iskren razgovor i on je rekao da će se staviti na raspolaganje Bosni i Hercegovini. Morao je promijeniti državljanstvo zbog nastupa u Schalkeu i njegovi papiri nisu sređeni. On očekuje poziv za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine i mislim da će se odazvati."

Šta čeka Sušić. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 feb 2013, 20:45

Koliko vas samo ima nedokaznih i bezobraznih to je za ne povjerovati !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 feb 2013, 21:01

Elegant je napisao/la:Koliko vas samo ima nedokaznih i bezobraznih to je za ne povjerovati !
Poziv moze poslati Kolasincu i bez da ovaj posjeduje nase drzavljanstvo, poziv nije validan do trenutka promjene sp. drz..
Kolasinac upravo ceka na taj poziv, po izjavi Jagodica. Taj poziv je konkretan signal da se na Kolasinca ozbiljno racuna, a ne izjave po medijima, ala rekla kazala i slicne gluposti. Te izjave su neprofesionalne i nedostojne jednom treneru, ako nista treba ici razgovarati sa Kolasincem u cetiri oka, ili bolje receno je to trebao uraditi prije 4 mjeseca.

Kolasinac ceka na taj poziv, kako i sam Jagodic tvrdi, znaci nista cudno.
A na Safetu je da savez obavjesti da racuna na tog igraca i da mu ovi posalju poziv, koji, ponavljam, nije validan ali jeste signal.

Nakon poziva, Kolasinac ima pismeno osiguranje i motiv za promjenu sp. drz. i nadamo se svi zaista i da pokrece tu promjenu, nakon cega taj isti Safetov poziv koji do juce nje bio validan, postaje validan i upravo na njega se Kolasinac moze odazvati.

Znaci poziv i sp. drz. nisu ovisni jedno od drugog, dok igranje i sp. drz. jesu ovisni jedno od drugog, ali ovde se samo radi o pozivu, ne o igranju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 feb 2013, 21:12

DonCorleone je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Koliko vas samo ima nedokaznih i bezobraznih to je za ne povjerovati !
Poziv moze poslati Kolasincu i bez da ovaj posjeduje nase drzavljanstvo, poziv nije validan do trenutka promjene sp. drz..
Kolasinac upravo ceka na taj poziv, po izjavi Jagodica. Taj poziv je konkretan signal da se na Kolasinca ozbiljno racuna, a ne izjave po medijima, ala rekla kazala i slicne gluposti. Te izjave su neprofesionalne i nedostojne jednom treneru, ako nista treba ici razgovarati sa Kolasincem u cetiri oka, ili bolje receno je to trebao uraditi prije 4 mjeseca.

Kolasinac ceka na taj poziv, kako i sam Jagodic tvrdi, znaci nista cudno.
A na Safetu je da savez obavjesti da racuna na tog igraca i da mu ovi posalju poziv, koji, ponavljam, nije validan ali jeste signal.

Nakon poziva, Kolasinac ima pismeno osiguranje i motiv za promjenu sp. drz. i nadamo se svi zaista i da pokrece tu promjenu, nakon cega taj isti Safetov poziv koji do juce nje bio validan, postaje validan i upravo na njega se Kolasinac moze odazvati.

Znaci poziv i sp. drz. nisu ovisni jedno od drugog, dok igranje i sp. drz. jesu ovisni jedno od drugog, ali ovde se samo radi o pozivu, ne o igranju.
Igrac koji nema sportsko drzavljanstvo drzave za koju treba igrat ne moze se ni naci na spisku za reprezentaciju jesil ti retardiran ? Kako moze se nac na spisku a ne moze igrat aj nadji mi u pravilniku to ja cu sebi pucat u glavu iste sekunde... Njega jedino pape moze nazvat na telefon otic mu kuci il sta vec i rec da pokrene promjenu sprotskog drzavljanstva i cim se rijesi to pitanje dobija poziv jedino to. Covjek ne moze bit na spisku kad nema pravo da igra za nas jesil normalan ti ?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 feb 2013, 21:28

Ne razumijem kako neko moze opravdavati to sto Susic nije gledao igre potencijalnog reprezentativca!
Mozda je mastao da jednog dana vodi neki od klubova koje je tu vece gledao.
Da nije jadno, bilo bi smijesno!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 feb 2013, 21:29

Ja ne znam kako i ko i gdje niti kada,samo znam da nam treba ovaj mladic...Mlad a takav napredak i status...Bravo Seade pa koga gos izabrao...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 feb 2013, 21:32

@ grgr

Tvoj jezik i tvoje izrazavanje meni Bogami pokazuje da se u tvom slucaju radi o megaseljacini, tako da imas privilegiju da ti jednom odgovorim i nikada vise.

Jeli taj isti Kolasinac bio pozvan za teferic u Sloveniji? Bio je i tada na spisku, samo sto nebi igrao vec se druzio, jel stali Bog zna.

Jagodic je sam izjavio da Kolasinac ceka poziv, pa kako moze ocekivati poziv ako nema sportsko drz.?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 feb 2013, 21:36

DonCorleone je napisao/la:@ grgr

Tvoj jezik i tvoje izrazavanje meni Bogami pokazuje da se u tvom slucaju radi o megaseljacini, tako da imas privilegiju da ti jednom odgovorim i nikada vise.

Jeli taj isti Kolasinac bio na pozvan za teferic u Sloveniji? Bio je i tada na spisku, samo sto nebi igrao vec se druzio, jel stali Bog zna.

Jagodic je sam izjavio da Kolasinac ceka poziv, pa kako moze ocekivati poziv ako nema sportsko drz.?
Zato sto je glup ocekuje poziv bez promjene drzavljanstva. Jedini poziv koji je moguc je telefonski i nadam se da ce ga Pape zvati i da ce pricati ili da se vide. Sto se tice teferica, to nije poziv, to je pozivnica, da bude gost naseg Saveza na tekmi. Nauci razliku.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 22 feb 2013, 21:37

Jeli taj isti Kolasinac bio na pozvan za teferic u Sloveniji? Bio je i tada na spisku, samo sto nebi igrao vec se druzio, jel stali Bog zna.

Nije bio na spisku, nego je bio pozvan kao gost. Velika razlika. Po toj logici mogao je Zeljko Samardzic biti pozvan na druzenje i ti bi ga odmah uvrstio u spisak igraca. Spisak igraca je nesta sasvim drugo. Sead je morao da se odazove na poziv U20 reprezentacije Njemacke jer je njihov drzavljanin i ima njihovo sportsko drzavljanstvo. U ovom momentu on nemam ama bas nikakve veze sa Bosnom, sve dok on ne pokrene proceduru. Nas bi cijeli svijet ismijavao kada bi mi uvrstili na spisak i poslali zvanicni poziv igracu koji, trenutno, nema nikakve veze sa Bosnom. To tome mozemo lagano Matipu pozvati poziv da igra stopera na sljedecem okupljanju.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 feb 2013, 21:38

Medo10 je napisao/la:

Nije bio na spisku, nego je bio pozvan kao gost. Velika razlika. Po toj logici mogao je Zeljko Samardzic biti pozvan na druzenje i ti bi ga odmah uvrstio u spisak igraca. Spisak igraca je nesta sasvim drugo. Sead je morao da se odazove na poziv U20 reprezentacije Njemacke jer je njihov drzavljanin i ima njihovo sportsko drzavljanstvo. U ovom momentu on nemam ama bas nikakve veze sa Bosnom, sve dok on ne pokrene proceduru. Nas bi cijeli svijet ismijavao kada bi mi uvrstili na spisak i poslali zvanicni poziv igracu koji, trenutno, nema nikakve veze sa Bosnom. To tome mozemo lagano Matipu pozvati poziv da igra stopera na sljedecem okupljanju.
Ne objasnjavaj, nema fajde. Moguce je i Messija zvati, samo sto ne bi Messi igrao :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 feb 2013, 21:48

Tako samo mozemo dobiti kaznu od Fife, ne mozes slati oficijalni poziv igracima koji nemaju pravo nastupa. Sjecam se prije par godina je jedna reprezentacija (Sirija?) izbacena iz kvalifikacija jer im je igrao igrac koji nije dobio dozvolu od Fife.
Shvatam da Don Corleone kaze da se on samo pozove, bez igranja... ali i to bi bilo igranje sa sudbinom.
Igrac mora imati nase civilno drzavljanstvo, takodje mora imati dozvolu od Fife ako je ranije igrao za neku drugu reprezentaciju (sportsko drzavljanstvo). To je to.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 feb 2013, 21:49

Jeli taj isti Kolasinac bio pozvan za teferic u Sloveniji? Bio je i tada na spisku, samo sto nebi igrao vec se druzio, jel stali Bog zna.

E moja seljacino klasicna , ne znas osnove svog jezika a pravis se pametan. JELI se pise JE LI.Na kakav spisak sta ti pricas ? To je obicni poziv kosto bi pozvali mene il tebe kao pocasnog gosta da gledamo utakmicu i upoznamo se sa igracima. Dobio je takav poziv al ga je odbio radi klupskih obaveza sta sad treba ga 4000 puta zvat da dodje ? EDIT Nek se ugleda na hadzica koji vec godinu dana ceka da guznje rijese pitanje njegovog drzavljanstva i nikome ne kuka.TI i takvi koji komentarisete ovu temu i krivite papeta i savez za sve ste najgora moguca sorta ljudi koja ujedno i cini vecinu u ovoj drzavi. Jedno je ne gajit simpatije prema nekome npr. Papetu a drugo je klasicno pljuvanje na ljude koji su uradili za ovu drzavu vise nego sto cete vi za 3 zivota. Toliko od mene na ovoj temi opcenito vi mislite da ce jedan covjek koji je proglasen za najboljeg stranog igraca svih vremena u francuskoj ic lizat tabane balavcima koji igraju za grashuperse i koje kakve ekipe u drugoj italijanskoj ligi. Daj molim te , svako ko hoce da igra igrat ce kosto ce igrat hadzic i bicakcic. A ko nece hladit ce muda i lajat na zvijeze i tako skretat paznju na sebe.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []