Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
" onclick="window.open(this.href);return false;
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
Ma i sa Miralemom su losi, nije samo do njega.Rios je napisao/la:Potpuno rasulo na sredini Rome zasad bez Miralema
Ali bez Miralema su ocajni.
Bas je Roma tanka,na kraju moguće da se bore čak za 3.poziciju jer Lazio pobjedom dolazi na -4,a za Napoli sam siguran da će ih stići
Sent from Tapatalk
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
nadam se barsiUnofficialpage je napisao/la:Nadam se da će Pjanić napustit ovaj klub. Ako želi napredovat, ali je teža kukavica. Bori se malo. Ima top u nozi i nikad ne smije uputit šut.
gledam, tamo rakitic, rafa i stari xavi, iniesta... mire bi im bas dobro dosao
- Motokultivator
- Kontakt:
Barsa je pod FIFA susp.iluzija je napisao/la:nadam se barsiUnofficialpage je napisao/la:Nadam se da će Pjanić napustit ovaj klub. Ako želi napredovat, ali je teža kukavica. Bori se malo. Ima top u nozi i nikad ne smije uputit šut.
gledam, tamo rakitic, rafa i stari xavi, iniesta... mire bi im bas dobro dosao
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
-
Evil Genius II
jesi našao štaš gledat', gledaj večeras Lazio v Fiorentina, baci pogled na novu svjetsku zvijezdu, Felipe Andersona, al' i na doktora Klosea, kako se bori, igra i zabija sa 36 na leđimaSheyi je napisao/la:Hoće li mi neko platiti ova 4 sata što sam izgubio gledajući Cesena v Palermo i Chievo v Roma?
inače, Lazio ove sezone igra najljepši fudbal na Apeninima
Jedna od važnijih utakmica ove sezone u borbi za LP, pobjeda nas vodi na treće mjesto, plus bi pobjegli Fiorentini za 4 boda.Chinaglia je napisao/la:jesi našao štaš gledat', gledaj večeras Lazio v Fiorentina, baci pogled na novu svjetsku zvijezdu, Felipe Andersona, al' i na doktora Klosea, kako se bori, igra i zabija sa 36 na leđimaSheyi je napisao/la:Hoće li mi neko platiti ova 4 sata što sam izgubio gledajući Cesena v Palermo i Chievo v Roma?
inače, Lazio ove sezone igra najljepši fudbal na Apeninima
Haaaajmooo!
Ma nije da navijam, ali zavolio sam ih zahvaljujući momčiluku iz Chilea, Marcelu Salasu. Kakva je to generacija bila, kad su osvojili duplu krunuChinaglia je napisao/la:nas? je l' to za Lazio navijaš ili me trollaš?
pravi El Matador, za razliku od Cavanija
Trenutno korisnika/ca: al87, alemsa, AshburtonG, AzRimiRzA, BaiMai, Blizzard, Brokula, CudanLik, DanijelTZ, darker10, GrbavicaHrammm, Gunner4, HalaMadrid, harko35, Iceplayer, J1897, JHam, karajlo, LondonBlues, Maroon1946, MaroonBjelave, miki09, Napapijri, napapijri1987, Pensioner26, Poligon10, PSV, RaZuti, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, SantiCazorla08, Saurman, signalidunapark, Smaja, StevieG8, Tihi, tutankamon1905, ubipara, unavita, UtdBiH21, VibeTribeX, Wilshere10, zikerrz21 i 312 gostiju.