FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Slobodi ce se nakon danjasnje utakmice znati sudbina, neka vam je Bog na pomoci s obzirm da su vam igraci izgubljeni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nek vam je sa srecom moji Tuzlaci, bgm ni malo lagan protivnik vam dolazi na Tusanj! 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
SretnoRedDevilS je napisao/la:Nek vam je sa srecom moji Tuzlaci, bgm ni malo lagan protivnik vam dolazi na Tusanj!

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sretno i od mene Tuzlaci nadam se da ce te napuniti tusanj danas i da ce Alen ZVIJER Mesanovic zabit het trik 

Hvala care,al ne igra alen danas zbog kartonananek je napisao/la:Sretno i od mene Tuzlaci nadam se da ce te napuniti tusanj danas i da ce Alen ZVIJER Mesanovic zabit het trik

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
- Kontakt:
Slobodo danas sam i ja uz vas..Sretno 

- Armageddon2012
- Kontakt:
da znam da stvarno zrinjski nece dobiti licencu,i ja bih navijao za vas

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Probisvjet
- Kontakt:
FREEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
dobit ce je Zrinjski...Armageddon2012 je napisao/la:da znam da stvarno zrinjski nece dobiti licencu,i ja bih navijao za vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igro sam 1 na Slobodu valjda ce te dobit....

Lagano se spremati pa na Tusanj..lexic za smirenje nesto sam nervozan pa presjeci pivom 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Vec je doza uzeta.harry_90 je napisao/la:Lagano se spremati pa na Tusanj..lexic za smirenje nesto sam nervozan pa presjeci pivom

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I sretno i spretno vam danas bilo

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
PRIJATELJI SRETNO VAM DANAS A TAKO SE NADAM DA CE I NASA ZVIJEZDA POBJEDITI GOSK. SRETNO TUZLI, A SRETNO I NASIM ZMAJEVIMA!
sretno danas slobodi protiv borca 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Zvijezda izgubila od Goška-a. Kukavička i nezainteresovana igra,a oba gola su primili naivno,moglo bi se reći da su namještali domaćinu da lagano poentiraju. Svaka čast komšijama iz Gradačca,koji se svim snagama bore za ispadanje naše Slobode. U Tuzli 77 minuta,neizvjesnost i dalje traje..bez golova. Treba nam samo gol! Hajmo crveni!
-
- Kontakt:
0-1 , druga liga 

AUUUUUUUUU 1 LIGA FEDERACIJE - KAKANJ, CAPLJINA, CAZIN , DOGLODI ITD....
Navijam za borac al mi nije nimalo drago sto smo im dali gol..svega mi!!!
- edo_malesak
MOra da je Zvijezda platila Borcu da vas pobijedi u TuzliDajdža je napisao/la:Zvijezda izgubila od Goška-a. Kukavička i nezainteresovana igra,a oba gola su primili naivno,moglo bi se reći da su namještali domaćinu da lagano poentiraju. Svaka čast komšijama iz Gradačca,koji se svim snagama bore za ispadanje naše Slobode. U Tuzli 77 minuta,neizvjesnost i dalje traje..bez golova. Treba nam samo gol! Hajmo crveni!
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.