Hvala komsijaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 19:24Golema slika
6000 hiljada navijača u najvećoj utakmici u istoriji kluba![]()

Nije nas moglo vise stat zbog uefa pravila inace bi bilo kao proriv Borusije dok je bivsi Velez igrao.
Hvala komsijaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 19:24Golema slika
Mi smo svoje uradili i rekli... A vi ostanite u doggy stile vico je uvijek horan da vas uzme
donosimo dašak europe u napaćenu nam bihAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 19:28Hvala komsijaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 19:24Golema slika
![]()
Nije nas moglo vise stat zbog uefa pravila inace bi bilo kao proriv Borusije dok je bivsi Velez igrao.
Hocemo li o vasem nazivu red army(crvena vojska) Russia-
Posudio mu nemanja zube da se uslika, tako ih on pripazi kad se slikaju pa njegovo zubalo nosala im citava tribina, imas sliku politike i rigia kad im je nemanja posudio zubalo al jednom gornju drugom donju vilicu
Sto si se naljutio, vidis da sam ti izrezao facu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 19:33Hocemo li o vasem nazivu red army(crvena vojska) Russia-
Cccccc.
Genocid nad jadnim ukrajincima.
Cak ste i preuzeli boje ove zlocinacke organizacije.![]()
Hvala kosmija,1900 navijaca u Zenici prije 10 godina bi bilo nezamislivo jos po kisi a vas stavili pod krov,mislim da je to nase najbolje izdanje na gostovanju.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 19:31Dobili 3000 karata za finale kupa. Za jedno dvije sedmice su prodali 1300 po cijeloj Hercegovini, i onda su podjelili 600 karata besplatno da ne bude najveća blamaža u istoriji BiH fudbala. I došlo ih je 1900 u Zenicu protiv Veleža
Stavi spoiler kad stavljaš ovoliko slika živ i zdrav bio. Ne da mi se skrolat ovoliko.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 19:17feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 19:03Da nema Posusja ne bismo vidjeli nikakve europske vrijednosti od hr klubova BH lige
Klekni i lagano![]()
Kakva nemoc izbija .
Prvu Upravu kluba činili su Anđelko Vlaho (predsjednik), Ranko Slijepčević (potpredsjednik), Borivoje Janjoš (prvi sekretar), Ljubomir Basta (drugi sekretar), Rudolf Beltram (blagajnik), te članovi Nadzornog odbora Mihajlo Cvetković, Milan Pavić i Bogdan Tepšić, a prvi kapiten Kluba bio je Lazar Radić.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Jadnimi, Pablo11, Resolute i 28 gostiju.