FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 avg 2015, 20:35

Jbg kad je otpao Ješić, mene je Jagodić lično dojmio izjavom nakon utakmice sa Mladosti DK gdje je prozvao Subića da igra ko ckapi i da samo razmišlja o transferu, iduću momak letio po terenu. Vidio sam na nekom od foruma da još neko od nas je isto bio dojmljen tom izjavom.
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 avg 2015, 20:41

Ma nema veze ta izjava ni sa čim... Ko god je imalo bolje pratio mlade reprezentativne selekcije, i kakve smo ekipe znali imat, Jagodic je nikakve rezultate pravio!
Onda me se ni u Čeliku nije nešto dojmio :roll: al eto vidjet ćemo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 20:42

Ovaj Cimijev PAOK gazi sve redom. Vode 5:0 protiv Danaca. :clap: :clap:
Mislim da Jagodic nije trener koji moze da napravi potreban iskorak u evropi. Mozda bi mogli sa njim nekako da osvojimo titulu samo sigurno nije idealno rijesenje. I jedno je ganjati disciplinu u onom Borcu gdje imas hrpu mladih mahom neafirmisanih igraca a nesto sasvim drugo je u Sarajevu odnosno puno teze.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 avg 2015, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 avg 2015, 20:45

Ko će sada biti kapiten s obzirom da će 14 izletiti iz prvih 11 čim dođe trener, a otišao je Cimi? Radovac? :lol:
1946

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2015, 20:49

Ajax je napisao/la:
Od ovog je bolji i Kruno Jurcic.
Ajax,haj da tako kazem..izuzetno kvalitetno njašKe..i to s ulozenim kviskom... ;)

A ja prilazem jedan veliki pardon na ovu konstataciju.. :mrgreen:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 20 avg 2015, 20:53

MCMXLVI je napisao/la:Vlado Jagodic, jako blizu dogovora.
Bože sačuvaj !
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 avg 2015, 20:55

Prekomandovati Ibru Hodzica sa trenera golmana na sefa struke. Ipak je dugo u Klubu :D
@bitisrcem, ja sam taj koji je spominjao tu Vladinu izjavu i fkt je tako...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 20:56

socrates je napisao/la:Ajax,haj da tako kazem..izuzetno kvalitetno njašKe..i to s ulozenim kviskom... ;)

A ja prilazem jedan veliki pardon na ovu konstataciju.. :mrgreen:
Mislim da je Jurcic temparamentniji trener koji jako puno prati fudbal. Bukvalno zna sve o svim timovima. I jedan i drugi su vodili samo Dinamo. Samo sto je Jurcic bio jos reprezentativac. Cini mi se cak i na SP98 ako ne grijesim. Jeste Ivankovic izgleda kao gospodin i fino prica a ovaj pomalo smotan samo po meni je Jurcic bolji trener. Ivankovica je Ciro pogurao jer ga je uzeo kao svog pomocnika u reprezentaciju cini mi se. Previse je on mlak i ima drugaciji mentalitet od nasega. Jurcic bi se bolje snasao u ovom grotlu. Simundza isto nije los a tek Stojanovic on bi bio idealan po meni.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 avg 2015, 21:00

ako je vlado mjera hljeba mi dobar defanzivni trener covjek sa onakom ekipom boeca ponizi sve redom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 avg 2015, 21:02

Jagodic nije los za nasu ligu.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 20 avg 2015, 21:18

Cirkus colorado, j*bi se Rado
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 20 avg 2015, 21:22

Jagodić spada u red najboljih trenera BH lige.U prvoj sezoni u Čeliku je odlične rezultate imao,s Borcem bio šampion Bosne i Hercegovine.Za Dženu je Ferguson u svakom slučaju.
No,za nas je najbolje nekog provjerenog stručnjaka iz zemalja regije:Slovenija,Hrvatska,Srbija.Ivanković,Jurčić,Šimundža,Ješić,Stojanović...sve su to odlični treneri za BH prilike.Ivanković je bio selektor Irana.Mi se ovdje mučimo s Travnikom i s Obarskom.Prof.Ivanković je gospodin i profesionalac,fudbalski znalac.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 20 avg 2015, 21:32

Ma Fuada Muzurovica :) sala, daj Hadziju da ih bije u svlacionici :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 20 avg 2015, 21:33

Jagodić onako nije loš za ove lige, ali je to izbor naš od prije Tana, nisam optimista sa njim, djeluje mi kao izbor daj šta daš :crazy: :damn:
Mosa RajvoSa

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 avg 2015, 21:40

Izgleda Jagodić :problem:
U novi boj ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2015, 21:45

Kruno Jurcic jedan je od nas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 21:51

Dobar ovaj Atromitos. Fenerbahce jedva zabio gol u 90 minutu Robin van Persie. Kada se samo sjetim kako je tada Sarajevo igralo maestralno. Svaka cast Dzeni i igracima za te dvije utakmice. Samo steta sto se nijo nastavilo na slicnom nivou. Dzeno i igraci su tada pokazali da mogu e sada zasto se je desio pad ili je do pojacanja ili kemije unutar tima - ti klanovi koji neki od vas spominju ovdje non stop ili su se igraci ufurali ili mozda do Dzeninih losijih priprema ko zna.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 avg 2015, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 avg 2015, 21:51

pitic je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Dok god ne ode onaj lopov abdulah i. mi nikad necemo biti cisti... njega se treba rijesit cim prije ! U zenicu po tri bobe jer nam je bit ili ne bit.. 6 bodova nije malo ako bi kiksali zaostajemo 9 sto je vec previse za nasu ligu :hmmmmm: ... ko god bude novi trener nece se dugo zadrzat nazalost , izgleda ibrak u sjeni sprema sebi mjesto trenera kad tad. Previse on ima utjecaja na trenera, ekipu, sastav itd... to nas koci.
Pošto nisam upučen zamolio bih te da mi objasniš i navedeš mi lopovluke Ibrakovića gdje nas je to pokrao :?: i molim te kada već tako znaš da mi navedeš cifre koliko nas je uzeo :?: . Također mi reci svoj izvor informacija odnosno kako znaš da Ibraković sprema sebi mjesto trenera :?: I ako može detaljnije da mi objasniš kako je on stekao tako veliki uticaj na trenera i igrače :?:

Postavio sam konkretna pitanja pa bih zamolio i konkretne odgovore pošto vidim da su upućen.
Druze sta ti mislis da je on iz ljubavi prema sarajevu ovdje? Pa sta mislis kolko je on samo uzo para sad za cimirota i stojceva? Vidio si fino cak je na slikama kod oba predstavljanja. To dosta govori.. znam dobro sta je uradio sa celikom, velezom, slobodom malo se raspitajte.. ja bi volio da je on pravi za nas i da je covjek i po ali ja sam protiv njega jer sam cuo dosta toga o njemu stvari koje su istina. Od ljudi koji ga dobro poznaju. Ja sad mogu lupetat i nabrajat do sutra to neznaci tebi nista al vidjet ces da ce sve izac na vidjelo kad tad. Ja znam da je on nama rak rana. A zna to i drugih ovdje momaka koji su dobro upuceni u rad fk sarajevo ! Lagano se konac odmotaje i njemu ce biti odbrojani sati uskoro. Ako se radi ozbiljno ! Ja samo zelim da budemo velik i ozbiljan klub da se dogura daleko u evropi da napreduje infrastruktura, kamp, akademija... Volim Sarajevooooo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 20 avg 2015, 21:56

bhfanatic14 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Dok god ne ode onaj lopov abdulah i. mi nikad necemo biti cisti... njega se treba rijesit cim prije ! U zenicu po tri bobe jer nam je bit ili ne bit.. 6 bodova nije malo ako bi kiksali zaostajemo 9 sto je vec previse za nasu ligu :hmmmmm: ... ko god bude novi trener nece se dugo zadrzat nazalost , izgleda ibrak u sjeni sprema sebi mjesto trenera kad tad. Previse on ima utjecaja na trenera, ekipu, sastav itd... to nas koci.
Pošto nisam upučen zamolio bih te da mi objasniš i navedeš mi lopovluke Ibrakovića gdje nas je to pokrao :?: i molim te kada već tako znaš da mi navedeš cifre koliko nas je uzeo :?: . Također mi reci svoj izvor informacija odnosno kako znaš da Ibraković sprema sebi mjesto trenera :?: I ako može detaljnije da mi objasniš kako je on stekao tako veliki uticaj na trenera i igrače :?:

Postavio sam konkretna pitanja pa bih zamolio i konkretne odgovore pošto vidim da su upućen.
Druze sta ti mislis da je on iz ljubavi prema sarajevu ovdje? Pa sta mislis kolko je on samo uzo para sad za cimirota i stojceva? Vidio si fino cak je na slikama kod oba predstavljanja. To dosta govori.. znam dobro sta je uradio sa celikom, velezom, slobodom malo se raspitajte.. ja bi volio da je on pravi za nas i da je covjek i po ali ja sam protiv njega jer sam cuo dosta toga o njemu stvari koje su istina. Od ljudi koji ga dobro poznaju. Ja sad mogu lupetat i nabrajat do sutra to neznaci tebi nista al vidjet ces da ce sve izac na vidjelo kad tad. Ja znam da je on nama rak rana. A zna to i drugih ovdje momaka koji su dobro upuceni u rad fk sarajevo ! Lagano se konac odmotaje i njemu ce biti odbrojani sati uskoro. Ako se radi ozbiljno ! Ja samo zelim da budemo velik i ozbiljan klub da se dogura daleko u evropi da napreduje infrastruktura, kamp, akademija... Volim Sarajevooooo
Čovjek ti je tražio konkretne odgovore a ne to 'ja znam, još neki znaju al' ja to neću reći saznat će se kad tad'. To ono odgovor po principu ako bude to istina ti ćeš pričati, jesam vam rek'o, znao sam al' nećete vi meni da vjerujete a ako ne bude ušutit ćeš se. Daj bolan fino nam reci, šta kad i gdje je pokrao i koliko, nemoj mi te priče krao je u Čeliku, Slobodi, Veležu... Ako si siguran u nešto onda to i napiši, ne znam u čemu je problem.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2015, 21:57

Evo i mene braco moja dragaaa i je l' odluceno vise
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.