Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Nije Čorić bio loš već je Sock odigrao odlično. Sockov fh je pravio veliku razliku i odlična defanziva Borne nije mogla ništa protiv ovih udaraca. Borna ukoliko drastično fh ne popravi neće ići dalje, imat će veliku kočnicu u karijeri.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
slobodnjak
- Kontakt:
Sve se vidi ko hoce da vidi.Momak za svoje godiine je ono sto treba da bude ima puno raditi ali kako to ide cini mi se da je tako...uostalom vidicemo...MaGiCa je napisao/la:Polako momak.slobodnjak je napisao/la:Balkan dobija novu tenisku veličinu.Borna Ćorić za par sezona novi br 1.Kakva zrelost u igri za te godine.Nevjerovatno.Bravo dečko i samo naprjed...
Desetine hiljada njih je pokushalo - samo 25 ih je uspelo u tome.
Neka malac prvo udje u top10, neka krene da osvaja tier 1 turnire u kontinuitetu, pa ce i #1 doci samim tim.
Moglo bi biti svega u narednoj rundi, mnogo zeznutih mečeva u najavi. Mislim da su svi završili sa laganicama i da sad počinje ono pravo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pravo tek kreće u četvrtfinalu 
Neće,jedino Čilić-Ferer(možda i Conga-Berdih),ostalo ide glat a onda...spektaklVirtu4l je napisao/la:Moglo bi biti svega u narednoj rundi, mnogo zeznutih mečeva u najavi. Mislim da su svi završili sa laganicama i da sad počinje ono pravo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uzima to Ferrer lagano, možda samo bude dobar meč Tsonga i Berdycha i eventualno Wawrinka i Simon, ovo ostalo ide lagano. Ali malu mi nedoumicu ostavlja Monfils, on je luđak kad ga krene može svakog dobit i nikad nisi siguran protiv njega a obrnuto, može on vodit 6-0/6-0/5-0 i 40-00 i da jednu čistu lopticu izbaci i da meč izgubi.ppppp je napisao/la:Neće,jedino Čilić-Ferer(možda i Conga-Berdih),ostalo ide glat a onda...spektaklVirtu4l je napisao/la:Moglo bi biti svega u narednoj rundi, mnogo zeznutih mečeva u najavi. Mislim da su svi završili sa laganicama i da sad počinje ono pravo.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ferer lagano izbacuje cilica... a fedex će da trpi torturu...
kod žena Ani se otvorio zrijeb, ali znajući nju sutra ide u Minhen..
dobar meč buke i dominatrix, ipak lomi je kao i uvijek, voljom i snagom...
e nisam znao da je Bajin sada sa Vikom? patrik zauzeo serenu skroz...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja se ne bi složio igra Marin dobro a i David više nije onaj stari(sam je priznao da se sve teže i teže oporavlja od prethodnih mečeva), ali vidjećemo.Što se tiče Gaila pa nije Rodžer dijabola Kuevas uzeće ga na suvi kvalitet 3:0 ili eventualno 3:1.Ispuho je,dva meča u 5 setova u tri dana previše je.Rodžer se nije ni oznojio kako treba.Unofficialpage je napisao/la:Uzima to Ferrer lagano, možda samo bude dobar meč Tsonga i Berdycha i eventualno Wawrinka i Simon, ovo ostalo ide lagano. Ali malu mi nedoumicu ostavlja Monfils, on je luđak kad ga krene može svakog dobit i nikad nisi siguran protiv njega a obrnuto, može on vodit 6-0/6-0/5-0 i 40-00 i da jednu čistu lopticu izbaci i da meč izgubi.ppppp je napisao/la:Neće,jedino Čilić-Ferer(možda i Conga-Berdih),ostalo ide glat a onda...spektaklVirtu4l je napisao/la:Moglo bi biti svega u narednoj rundi, mnogo zeznutih mečeva u najavi. Mislim da su svi završili sa laganicama i da sad počinje ono pravo.
Ali...je.bm li ga ne možeš više ni za koga staviti ruku u "vatru"
DANTES je napisao/la:ferer lagano izbacuje cilica... a fedex će da trpi torturu...
Zbog čega si tako siguran ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, igra Marin dobro ali Ferrer je Ferrer. Gled'o sam danas protiv Mayera, nije meni to igra koja može Ferrera izbacit, večinu ovih udaraca će Ferrer stići.
Sa Gaelom nikad nisi siguran, može se desit da uzme manje game-ova od Damira ali isto tako može odvesti meč u maraton od 5 setova.
Sa Gaelom nikad nisi siguran, može se desit da uzme manje game-ova od Damira ali isto tako može odvesti meč u maraton od 5 setova.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Može kad igra protiv diletanata s druge strane,ovi ozbiljniji ga neće ispustati.Unofficialpage je napisao/la:Uzima to Ferrer lagano, možda samo bude dobar meč Tsonga i Berdycha i eventualno Wawrinka i Simon, ovo ostalo ide lagano. Ali malu mi nedoumicu ostavlja Monfils, on je luđak kad ga krene može svakog dobit i nikad nisi siguran protiv njega a obrnuto, može on vodit 6-0/6-0/5-0 i 40-00 i da jednu čistu lopticu izbaci i da meč izgubi.ppppp je napisao/la:Neće,jedino Čilić-Ferer(možda i Conga-Berdih),ostalo ide glat a onda...spektaklVirtu4l je napisao/la:Moglo bi biti svega u narednoj rundi, mnogo zeznutih mečeva u najavi. Mislim da su svi završili sa laganicama i da sad počinje ono pravo.
zbog šljake, zbog toga što ga neće moći probiti, zbog toga što marin ne igra ništa posebno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gledaj sobe sto se raspistoljio, soba navijac od 2011. svidio mu se tenis izgleda
Ne mogu da vjerujem da neki ovdje daju onolike procente Murrayu da moze ovdje nesto
Pa ljudi sta vam je, ne znas ko bi ga lakse pomeo od trojice najboljih. Nisam ga gledao ne mogu tvrdit po trenutnom, al' sam kroz karijeru gledao i znam sta je to kad na GS igra protiv njih trojice, tako da je polemika smijesna.
Ono sto je nevjerovatno je to da je Gabashvilli odigrao 9 setove, sve dobio po 3:0, ali samo JEDNOM je izgubio svoj servis do sad i to u ovom zadnjem odigranom setu protiv Rosola
A igrao je protiv Monaca i Lopeza ranije. Jel' neko gledao slucajno njega? Moze li sta protiv Keia?
Idealno po nas bi bilo:
Monfils, Simon, Tsonga, Gaske
Realno:
Monfils, Wawrinka, Kei/Berdych, Djokovic/Nadal.
Monfils - Forma, kvaliteta, nivo igre, manje sati na terenu, iskustvo - sve je na strani Fedexa, tako da ne smije biti problema, ako se zna da se Monfils muci itekako i oba meca je dobio na blitz-krieg i preokret zajedno sa publikom i jadnom psihom protivnika pogotovo Cuevasa. On nema sta da trazi ovdje, al' da ne pehiram previse oko toga...
Wawrinka - Kako stari sve je tezi za Fedexa, sve je manje redovna musterija, sve je sigurniji i manje se plasi, kako ga okrenuo u Monte Carlu nista vise ne vjerujem tim prognozama, al' nadam se posto je ovo ipak GS, da ce bit dobar drug
Rekli smo mec po mec, tako da cu ovdje stat
Ne mogu da vjerujem da neki ovdje daju onolike procente Murrayu da moze ovdje nesto
Ono sto je nevjerovatno je to da je Gabashvilli odigrao 9 setove, sve dobio po 3:0, ali samo JEDNOM je izgubio svoj servis do sad i to u ovom zadnjem odigranom setu protiv Rosola
Idealno po nas bi bilo:
Monfils, Simon, Tsonga, Gaske
Realno:
Monfils, Wawrinka, Kei/Berdych, Djokovic/Nadal.
Monfils - Forma, kvaliteta, nivo igre, manje sati na terenu, iskustvo - sve je na strani Fedexa, tako da ne smije biti problema, ako se zna da se Monfils muci itekako i oba meca je dobio na blitz-krieg i preokret zajedno sa publikom i jadnom psihom protivnika pogotovo Cuevasa. On nema sta da trazi ovdje, al' da ne pehiram previse oko toga...
Wawrinka - Kako stari sve je tezi za Fedexa, sve je manje redovna musterija, sve je sigurniji i manje se plasi, kako ga okrenuo u Monte Carlu nista vise ne vjerujem tim prognozama, al' nadam se posto je ovo ipak GS, da ce bit dobar drug
Rekli smo mec po mec, tako da cu ovdje stat
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ovo ne može ni na playstationu.Edin TM87 je napisao/la:Monfils, Simon, Tsonga, Gaske![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma moze sve osim Gaskea, imaju ova dvojica domaci teren nalozeni suVirtu4l je napisao/la:Ovo ne može ni na playstationu.Edin TM87 je napisao/la:Monfils, Simon, Tsonga, Gaske![]()
![]()
Pa i Gaskeu je domaći terenEdin TM87 je napisao/la:Ma moze sve osim Gaskea, imaju ova dvojica domaci teren nalozeni suVirtu4l je napisao/la:Ovo ne može ni na playstationu.Edin TM87 je napisao/la:Monfils, Simon, Tsonga, Gaske![]()
![]()
Što sumnjaš u Mareja ?
Zadnja izmjena: ppppp, dana/u 30 maj 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
I Monfilsuppppp je napisao/la:Pa i Gaskeu je domaći teren
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- masteRofPoker
- Kontakt:
@Edin gledao sam ja Rusa i nisam mogao vjerovati. Covjek je igrao kao navijen. Servis i forhend ga strasno slusaju, mnogo je ofanzivan i Rosol je igrao dobar mec ali nije imao sanse.
Nisam neki strucnjak da sada procijenim koliko ima sanse protiv Japanca, ali svako opustanje ce da ga kazni. Ja navijam za dobar mec i Rusa do pobjede.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam neki strucnjak da sada procijenim koliko ima sanse protiv Japanca, ali svako opustanje ce da ga kazni. Ja navijam za dobar mec i Rusa do pobjede.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Da se budala nije potrošila u ova prva dva-tri kola možda bi i mogao nešto uraditi ovako...Virtu4l je napisao/la:I Monfilsuppppp je napisao/la:Pa i Gaskeu je domaći teren
Kako ce Murray pored ove dvojice ovdje sta vam je? Na sljaci, na RG gdje ne znas ko vise grize Nadal i Djokovic, i da izgube sad od Murraya kojeg su prasili gdje su htjelippppp je napisao/la:Što sumnjaš u Mareja ?
MasterPoker, kao sto sam i ocekivao, pa ne moze niko ovako dobro igrati i samo 1 servis gem izgubiti na sljaci u 9 setova
Tu ce sve biti samo Nishikori nece lagano proci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.