Još je mnogo bodova u igriNisamInSajder je napisao/la: ↑23 sep 2021, 23:38Nakon crvenog morali smo se povući i braniti rezultati. Da smo igrali otvorenije primili bi gol.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Koliko je glup Kurcinjo od 1 do sto miliona?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Odlican Coutinho, poserem ti se u brkove
9 bodova u 3 tekme je imperativ jel
140 miliona placeni, mali brazilski kurchic Coutinho 
Gledaj Depaya šta promaši na kraju

Gledaj Depaya šta promaši na kraju

Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 sep 2021, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
idi u qrac Depay
e je.biga

Odlazi govedo jbavo se sa materom
I Depay da se kurca napusi. Nek on trpa Turke i koga jos vec i onda se vrati u Barcelonu i ne moze sa loptom da se sastavi.
To je to sto se tice Koemana. Doveo je klub na jos nize grane.
To je to sto se tice Koemana. Doveo je klub na jos nize grane.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ode kočnićar Messi i Barca prodisa
što bi rekle neke kolege, sa ove teme 

Samo treba istaći da moraš ubaciti još jednu loptu u teren kako bi spriječio kontru odnosno gol - kapitenski 

mosa lošmi stićko tit-ula!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo je baš simboličan kraj Koemanovog mandata na kraju. Crveni karton u 95. minuti dok kradeš vrijeme protiv Cadiza pri rezultatu 0:0. Nije moglo bolje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- jasonstatham
- Kontakt:
Pa eto, Granada, Cadiz... Lani su se ovdje gubile utakmice. Upgrade! 

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Jad od trenera, jad od strucnjaka, jad od covjeka. Sklon manipulacijama, izgovorima i lažima.
Jedan tužni jadnik kojeg je Bartomeu izvukao iz zaborava kao zadnju slamku spasa, jadnik koji je pristao na to, pristao doci u Barcu u najgorem momentu i tako sam sebi uništio status koji je nekad imao u ovom klubu. Sa ovom trenerskom epizodom je pobrisao sve to.
"Dobio sam ponudu Barce i jedino što sam pomislio: sad ili nikad. Imam 57 godina, već dugo sam trener a ne želim ni da budem aktivan sa 70 godina. Ovo je bila moja jedina prilika da vodim Barcu", govorio je jadnik kada je došao.
Godinu dana poslije ce ga otjerati ko kera, ali ce dobiti odštetu koje se nije želio odreci, iako je vrlo znao da ga ova uprava nije dovela i da nije trener za Barcu.
Laporti hvala što je prespavao citavo ljeto
što je glumio sirotinju koja prica samo o parama, što je ostavio neznalicu na klupi i tako uništio još jednu sezonu u samom startu.
A moglo se krenuti u novu pricu sa novim trenerom, bilo je vremena.
Jedan tužni jadnik kojeg je Bartomeu izvukao iz zaborava kao zadnju slamku spasa, jadnik koji je pristao na to, pristao doci u Barcu u najgorem momentu i tako sam sebi uništio status koji je nekad imao u ovom klubu. Sa ovom trenerskom epizodom je pobrisao sve to.
"Dobio sam ponudu Barce i jedino što sam pomislio: sad ili nikad. Imam 57 godina, već dugo sam trener a ne želim ni da budem aktivan sa 70 godina. Ovo je bila moja jedina prilika da vodim Barcu", govorio je jadnik kada je došao.
Godinu dana poslije ce ga otjerati ko kera, ali ce dobiti odštetu koje se nije želio odreci, iako je vrlo znao da ga ova uprava nije dovela i da nije trener za Barcu.
Laporti hvala što je prespavao citavo ljeto

A moglo se krenuti u novu pricu sa novim trenerom, bilo je vremena.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ronald Koeman: "Mislim da su momci pružili dobru partiju. Imali smo loptu često u nogama. Ne mogu se žaliti na našu predstavu, jer smo bili dobri."
"U ovoj državi dobijete otkaz za neke sitnice. To je nevjerovatno."
"Falila nam je samo završnica u večerašnjoj utakmici."
"Isključenje De Jonga je ovaj meč učinilo dosta težim."
"Ovo je bio težak meč, jer se naš protivnik vrlo dobro branio."
"Ekipa je dobro radila i ujedinjeni smo što je najbitnije. Fale pobjede da malo podignemo atmosferu."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.