RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ma gdje će s onom budalom raditi,nek se ubije odmah.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
RAja, koliko bi mi ustvari trebali biti odusevljeni dolaskom Duljevica, frajer je dok je bio na vrhuncu karijere bio nespreman , nakon pola sata mu dusa ispadala dok je za repku igrao.
-
- Kontakt:
Utego bi njega Klaf samo tako, bio bi ko balerina
Mostar u srcu, Velež do groba
Ako je u putu sreo onog mazluma ne treba ga ni uzeti pod razno u obzir. Onakvim ljigavcima ni milimetra blizu kluba ne smije biti dozvoljeno.
Ipak, nadam se da je dezinformacija da Duljevic bilo sta petlja sa njim.
Ipak, nadam se da je dezinformacija da Duljevic bilo sta petlja sa njim.
19V22
-
- Kontakt:
PORODICA I Međunarodni aerodrom Sarajevo
Fudbalski klub Velež Mostar s ponosom obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je naš Klub potpisao ugovor o saradnji sa JP Međunarodni aerodrom Sarajevo.
Aerodrom Sarajevo sa sjedištem u Butmiru, glavni je i najveći aerodrom u Bosni i Hercegovini sa godišnjim kapacitetom od 2 miliona putnika.
Sarajevo kao glavni grad naše domovine i sjecište kultura istoka i zapada, oduvijek je bio atraktivna destinacija za mnoge poznate aviokompanije, pa se Aerodrom Sarajevo danas s pravom može pohvaliti dugogodišnjom uspješnom saradnjom sa renomiranim aviokompanijama kao što su: Lufthansa, Austrian Airlines, Adria Airways, Croatia Airlines, German Wings i druge.
Kontinuiranim razvojem i edukacijom vlastitih kadrova Aerodrom Sarajevom zauzima mjesto jednog od najsavremenijih objekata ove vrste u regionu, a nedavnim otvaranjem potpuno nove zgrade Terminala B aerodrom je za novih 19.000 kvadratnih metara dodatno prošitio i obogatio svoje kapacitete, a sve u svrhu otvaranja novih linija i praćenja savremenih trendova aerodromske industrije.
Novi sadržaji Međunarodnog aerodroma Sarajevo upotpuniti će usluge, a putnicima i posjetiteljima ponuditi sadržaje renomiranih ugostiteljskih objekata, kao i maloprodajne objekte poznatih domaćih i svjetskih brendova, od koji jedan svakako da jeste i Shop luksuzne, organski proizvedene kozmetike brenda Narentas čiji logo krasi dres našeg Kluba.
Više informacija o njihovim uslugama možete pronaći na: sarajevo-airport.ba
Fudbalski klub Velež Mostar zahvaljuje se našem novom partneru na podršci i ukazanom povjerenju.
#musvdg
#Porodica
Fudbalski klub Velež Mostar s ponosom obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je naš Klub potpisao ugovor o saradnji sa JP Međunarodni aerodrom Sarajevo.
Aerodrom Sarajevo sa sjedištem u Butmiru, glavni je i najveći aerodrom u Bosni i Hercegovini sa godišnjim kapacitetom od 2 miliona putnika.
Sarajevo kao glavni grad naše domovine i sjecište kultura istoka i zapada, oduvijek je bio atraktivna destinacija za mnoge poznate aviokompanije, pa se Aerodrom Sarajevo danas s pravom može pohvaliti dugogodišnjom uspješnom saradnjom sa renomiranim aviokompanijama kao što su: Lufthansa, Austrian Airlines, Adria Airways, Croatia Airlines, German Wings i druge.
Kontinuiranim razvojem i edukacijom vlastitih kadrova Aerodrom Sarajevom zauzima mjesto jednog od najsavremenijih objekata ove vrste u regionu, a nedavnim otvaranjem potpuno nove zgrade Terminala B aerodrom je za novih 19.000 kvadratnih metara dodatno prošitio i obogatio svoje kapacitete, a sve u svrhu otvaranja novih linija i praćenja savremenih trendova aerodromske industrije.
Novi sadržaji Međunarodnog aerodroma Sarajevo upotpuniti će usluge, a putnicima i posjetiteljima ponuditi sadržaje renomiranih ugostiteljskih objekata, kao i maloprodajne objekte poznatih domaćih i svjetskih brendova, od koji jedan svakako da jeste i Shop luksuzne, organski proizvedene kozmetike brenda Narentas čiji logo krasi dres našeg Kluba.
Fudbalski klub Velež Mostar zahvaljuje se našem novom partneru na podršci i ukazanom povjerenju.
#musvdg
#Porodica
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Nadam se da nema nista od Duljevica, mrtav igrac i umisljen a pri tome vjerovatno skup. Neka ide u Sarajevo a Guliashvili ostane ovdje, dobro nama dobro njima
Guliashvili moze jos puno napredovati za razliku od Duljevica, npr u igri 1 na 1 gdje je poprilicno los ali se to moze dosta ispeglati jer je mlad.
Samo dovoditi igrace kao Guliashvili, Orec itd, uvijek 100% motivisani i grizu do zadnje sekunde. Ne treba nam umisljenih zvijezda kojima je karijera vec duze vrijeme u padu.

Guliashvili moze jos puno napredovati za razliku od Duljevica, npr u igri 1 na 1 gdje je poprilicno los ali se to moze dosta ispeglati jer je mlad.
Samo dovoditi igrace kao Guliashvili, Orec itd, uvijek 100% motivisani i grizu do zadnje sekunde. Ne treba nam umisljenih zvijezda kojima je karijera vec duze vrijeme u padu.
Znaš li slučajno, možemo li otkupiti Guliashvilija?MostarskiSin je napisao/la: ↑13 feb 2024, 19:11Nadam se da nema nista od Duljevica, mrtav igrac i umisljen a pri tome vjerovatno skup. Neka ide u Sarajevo a Guliashvili ostane ovdje, dobro nama dobro njima![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Vezano za kup biti će jako teško sa Širokim, mislim da možemo proći pogotovo jer je druga utakmica kući.
Nemamo pobjedu protiv njih ja mislim zadnjih pet utakmica, i onako koliko se ja sjećam jako u dobro stajali protiv nas.
Međutim mi smo mentalno skroz druga ekipa i imamo fenomenaln momentum.
Vezano za Duljevića, nisam baš siguran.
Ako je vezan sa buljom onda on nema šta da traži kod nas.
Nemamo pobjedu protiv njih ja mislim zadnjih pet utakmica, i onako koliko se ja sjećam jako u dobro stajali protiv nas.
Međutim mi smo mentalno skroz druga ekipa i imamo fenomenaln momentum.
Vezano za Duljevića, nisam baš siguran.
Ako je vezan sa buljom onda on nema šta da traži kod nas.
Ti si naša ljubav jedina!
Mostaru moj ti si meni sve
Rodni grade moj
Ja te volim, volim najvise
0:47 @balorda
Rodni grade moj
Ja te volim, volim najvise

0:47 @balorda

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 13:52Mostaru moj ti si meni sve
Rodni grade moj
Ja te volim, volim najvise![]()
0:47 @balorda![]()

Za ovaj grad i ovaj klub mi svoj život dajemo!
Sretan nam 14. februar, Mostarčine!
Sretan nam 14. februar, Mostarčine!
19V22
Hvala Šaćiru Palati prvom poginulom mostarskom partizanu i svim njegovim drugaricima i drugovima koji su svoje živote dali za slobodu i kojih se povampireni fasisti i sad boje i ratuju sa njima na Partizanskom groblju.
Nama ostaje da nastavimo vašu borbu,vi najbolje znate koliko je to teško, ali vam obećavamo da odustati nećemo.
Grade sretan ti rođendan.

Šturm, Hadžikić i Hrkać, jesu li spremni za Slogu?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zvanični termin prve utakmice četvrtfinala Kupa protiv Širokog je 28.02. u 13:00. Obzirom da je srijeda, termin je bezvezan. Nadam se da će uzvrat, koji se također igra srijedom biti u večernjem terminu, da napunimo Arenu, kako i dolikuje 

City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Sturm i hrkac su ozdravili za hadzkica ne znam citava porodicamu je zarazena virozom pa je vjerovatno jos uz njih nadam se sto brzem oporavku njemu i porodice muOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 14:41Hvala Šaćiru Palati prvom poginulom mostarskom partizanu i svim njegovim drugaricima i drugovima koji su svoje živote dali za slobodu i kojih se povampireni fasisti i sad boje i ratuju sa njima na Partizanskom groblju.
Nama ostaje da nastavimo vašu borbu,vi najbolje znate koliko je to teško, ali vam obećavamo da odustati nećemo.
Grade sretan ti rođendan.![]()
Šturm, Hadžikić i Hrkać, jesu li spremni za Slogu?
Gdje se igra, u Posušju ?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Negdje sam pročitao da je u Posušju. To nije dobra stvar, pošto je teren baš užasan. Mislim da je opcija i Čitluk, ali još nema ništa zvanično.
Po meni, bitno je samo prvu ne izgubiti. Do revanša je još mjesec dana i u to vrijeme bi trebali biti u top formi.
Zadnjih 5 protiv njihaimar21 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 14:54Negdje sam pročitao da je u Posušju. To nije dobra stvar, pošto je teren baš užasan. Mislim da je opcija i Čitluk, ali još nema ništa zvanično.
Po meni, bitno je samo prvu ne izgubiti. Do revanša je još mjesec dana i u to vrijeme bi trebali biti u top formi.
23/24: Siroki - Velez 2:2
23/24: Velez - Siroki 1:1
22/23: Siroki - Velez 1:0
22/23: Velez - Siroki 4:4
22/23: Siroki - Velez 0:0
Nismo ih meni se cini dvije godine pobjedili, uvijek imamo probleme protiv njih. Najvise gresaka smo napravili protiv njih, u ovih zadnjih 5 utakmica, svaki gol sto mi primili je iz nasih nekih gresaka. Moramo biti oprezni, ali prvo je Sloga na redu. Mozda je to jos teza utakmica, jer su najbolji domacin u ligi
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ljudi dragi previse podcjenjujete ovu ekipu i strucni stab.
Kakav siroki kakve statistike, to su samo brojevi . Glat prolazimo i ponavljamo historiju iz 2022. gdje smo u cetvrtfinalu izbacili listicu i na kraju kup osvojili.
Kakav siroki kakve statistike, to su samo brojevi . Glat prolazimo i ponavljamo historiju iz 2022. gdje smo u cetvrtfinalu izbacili listicu i na kraju kup osvojili.
19V22
Sigurno, Sloga je ozbiljna kući. Ne igraju neriješeno, 9 pobjeda i 9 poraza. Kući imaju sve pobjede, osim Borca, naravno. Imali su neke izmjene u sastavu, ostali bez par bitnih igrača. Vidić je ostao tu, kao i onaj visoki stoper, mislim. Biti će nezgodni iz prekida i to im je sigurno najjače oružje. Mi smo imali 2 dana više za odmor, ali zbog tih bolesti, pojma nemam u kakvom sastavu idemo gore. Opet, treći smo i ako mislimo ostati tu, svaku treba ići na pobjedu, pa šta budeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 15:01Zadnjih 5 protiv njihaimar21 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 14:54Negdje sam pročitao da je u Posušju. To nije dobra stvar, pošto je teren baš užasan. Mislim da je opcija i Čitluk, ali još nema ništa zvanično.
Nismo ih meni se cini dvije godine pobjedili, uvijek imamo probleme protiv njih. Najvise gresaka smo napravili protiv njih, u ovih zadnjih 5 utakmica, svaki gol sto mi primili je iz nasih nekih gresaka. Moramo biti oprezni, ali prvo je Sloga na redu. Mozda je to jos teza utakmica, jer su najbolji domacin u ligi

Da, slazem se. Ali ovaj termin za utakmicu protiv Sirokogaimar21 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 15:07Sigurno, Sloga je ozbiljna kući. Ne igraju neriješeno, 9 pobjeda i 9 poraza. Kući imaju sve pobjede, osim Borca, naravno. Imali su neke izmjene u sastavu, ostali bez par bitnih igrača. Vidić je ostao tu, kao i onaj visoki stoper, mislim. Biti će nezgodni iz prekida i to im je sigurno najjače oružje. Mi smo imali 2 dana više za odmor, ali zbog tih bolesti, pojma nemam u kakvom sastavu idemo gore. Opet, treći smo i ako mislimo ostati tu, svaku treba ići na pobjedu, pa šta budeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 15:01Zadnjih 5 protiv njihaimar21 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 14:54
Negdje sam pročitao da je u Posušju. To nije dobra stvar, pošto je teren baš užasan. Mislim da je opcija i Čitluk, ali još nema ništa zvanično.
Nismo ih meni se cini dvije godine pobjedili, uvijek imamo probleme protiv njih. Najvise gresaka smo napravili protiv njih, u ovih zadnjih 5 utakmica, svaki gol sto mi primili je iz nasih nekih gresaka. Moramo biti oprezni, ali prvo je Sloga na redu. Mozda je to jos teza utakmica, jer su najbolji domacin u ligi![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.