Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
"Champions League, I don't feel so good."
Baš sam ga zagotivio.Evil Genius II je napisao/la:mazohista na klupi rome. moras biti da bi o(p)stao uz ovaj klub
znas kako, prijatelju. posto slabo pratim fudbal van italije u zadnje vrijeme, stvarno nisam upucen u kvalitete ni jednog ni drugog osim na football manageru, tako da nemam bogzna sta pametno reci na tu temu ¯\_(ツ)_/¯ ono sto mogu komentarisati jeste da nam definitivno treba ucinkovitiji krilni igrac po lijevoj strani (ako racunamo na to da je desna rezervisana za cengiza i s vremena na vrijeme schicka) s obzirom na to da je perotti od jako korisnog ofanzivca postao neko ko bukvalno dribla dok ne izadje u gol aut, a el sharaawy je prilicno nekonstantan. imajuci to na umu vidim logiku iza kupovine kluiverta. mlad je, talentovan, istice mu ugovor iduce godine pa ne bi trebao biti ni pretjerano skup, iako je briga cinjenica da mu je menadzer raiola sto po defaultu znaci da mozemo ocekivati preprodaju u bogatiji klub za sezonu, dvije, tri. sto se talisce tice, gledao sam ga tek u par utakmica i ono cega se sjecam jeste solidna ljevica i fina tehnika za jednog visokog igraca. osim toga, nije me pretjerano odusevio, ali forumi kazu da ce biti solidna kupovina jer veznom redu svakako fali kreativac, a talisca bi kao trebao biti tajhurem je napisao/la:Sta je ovo zamrla tema?
Talisca, Kluivert...sta kazu genius, manuelinho i ostala ekipa?
nije suplja, ali nije jos nista zvanicno za marcana. ima vise ponuda pa ce uzeti dan dva da razmisli, ali kao roma je favorit za potpis.Manuel je napisao/la:Samo nek se dovodi![]()
Je li ono i onaj defanzivac iz Porta doveden ili je samo bila suplja.