NK Zvijezda Gradačac

terabajt
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2013, 21:01

Moglo bi biti nesto od ovog igraca.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 jan 2013, 21:11

gledajuci zvijezda je medu rijetkim ekipama u nasoj ligi koja potpisuje visegodisnje ugovore sa igracima.mislim da je to za svaku pohvalu..uz odovica nadati se da ce se napokon poceti slagati ekipa za vece domete
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 16 jan 2013, 21:12

terabajt je napisao/la:Moglo bi biti nesto od ovog igraca.
i ja se nadam,valda nece bit promasaj
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 jan 2013, 21:33

Mozda bi trebali dovesti jos samo jednog napadaca jer za sada samo imamo dva klasicna spica (Pandza i Dzafic), a napadaca nikad dosta.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 jan 2013, 21:43

Po meni bolje bi bilo dovesti ofanzivnog veznog,Ordagić je često mislim u Gradini tako nesto igrao,neznam opet.Pandzi treba neko ko će mu upotrebljivu loptu u sesnaest doturiti-prosto rečeno.Pandza treba da dobiva takve lopte,a vise je bio u poziciji asistenta ili sam odradi do gola sto bi neko drugi trebao.Savić mi to kilavo odradjivao i ne sjećam se kada je on bio taj da ubaci u sesnaest,vise hoce sam do kraja.Bili smo dosta zbog toga neefikasni.Hamza je to nekada bio......Purić bi bio idealan za to,alI Purić bi od Zvijezde dusu isčupao a u Sarajevo će mozda posto -zasto.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 jan 2013, 21:45

emir_dj je napisao/la:Povećava se kolonija "slobodinih" fudbalera u Zvijezdi.

slika
Nakon što je mladi perspektivni golmana Ivan Mandušić potpisao sa Zvijezdom pridružio mu se i njegov bivši kolega Alden Aljukić. Ovom dvadesetogodišnjaku danas prije treninga je ponuđen ugovor sa Zvijezdom u trajanju od 4 godine, što je ovaj i prihvatio. Inače Alden je prošao sve kategorije tuzlanske Slobode a sa kadetima i juniorima se okitio titulom državnih prvaka. Ovu vijest potvrdio nam je i sam Alden i prenio svoje prve utiske.
"Istina je od danas sam igrač crveno-bijeli. Potpisao sam jutros ugovor do 2017 godine.
Kavi su vaši prvi utisci?
"Utisci su odlični. Drago mi je što sam došao u jedan od najorganizovanih klubova u državi. Atmosfera koja vlada u klub i u grad je posebna. Drago mi je da sam od danas i zvanično dio toga."
Vi ste sa Zvijezodm trenirali još i prošle godine.
"Da, tu sam već skoro 2-3 mjeseca. Nažalost nisam došao na vrijeme tako da nisam mogao ranije da potpišem ali sam u dogovoru sa stručnim štabom ostao u Gradačcu i održavao formu. Sad konačno ima priliku da igram i nadam se da će "šef" računati na moje usluge."
Posjetimo Alden igra u zadnjoj linija a može biti koristan i na poziciji zadnjeg vezanog.
slika
Joj cuj ponudjen mu o majko drago.... pa caca mu vec pola godine preko lokalni biznismena ganja fadila da prihvate ovo dijete.... tctcttc sad sam stvarno razocaran i sad mi je jasno kako su dolazili igraci poput vehabovica i njemu slicnih zalosno

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 jan 2013, 21:54

Tesko je pricati o Aljukicu kojeg nisam gledao,niti vecina nas, jeste trenirao sa Zvijezdom,ali jedno je trening a drugo su utakmice.Opet treba traziti i pozitivnu stranu kod ovog momka, a to je da je bio kadetski i juniorski prvak BiH sa Slobodom,da je bio standardan igrac u toj generaciji, pa valjda nesto vrijedi ako je zajedno sa ostakom ekipe napravio te rezultate.Moguce je da mu je otac uticao da dodje do Zvijezde, ali pustimo momka da se pokaze nemojmo unaprijed nekoga stavljati na linc.Vrijeme ce pokazati da li je on igrac za Zvijezde,mlad je, na njemu je da se dokaze i nametne.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 jan 2013, 21:55

Nedaj se Aljuka :D ,razuvjeri sve skeptike i dokaži da si neprobojan bedem Zvijezdine odbrane.Vidjet ćete kako će Jusufbašića staviti u mali dzep u drugom kolu na Banji :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 jan 2013, 22:18

Bosanski zmaj je napisao/la:Tesko je pricati o Aljukicu kojeg nisam gledao,niti vecina nas, jeste trenirao sa Zvijezdom,ali jedno je trening a drugo su utakmice.Opet treba traziti i pozitivnu stranu kod ovog momka, a to je da je bio kadetski i juniorski prvak BiH sa Slobodom,da je bio standardan igrac u toj generaciji, pa valjda nesto vrijedi ako je zajedno sa ostakom ekipe napravio te rezultate.Moguce je da mu je otac uticao da dodje do Zvijezde, ali pustimo momka da se pokaze nemojmo unaprijed nekoga stavljati na linc.Vrijeme ce pokazati da li je on igrac za Zvijezde,mlad je, na njemu je da se dokaze i nametne.
Ja ga ne drzim nit mogu uticat na njega gdje da igra i ne igra, al znam kako je doso nama, daj boze da me razuvjeri. ima 20g a sloboda je u velikim problemima zadnje dvije godine, znaci da je sta vrijedio otiso bi u to vrijeme u neki drugi klub

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 jan 2013, 22:28

Prosle sezone sa 19 godina Aljukic je upisao 8 nastupa u dresu Slobode u premijerligaskim utakmica.Ako mu je otac to sto jeste, ne mora znaciti da on sada ne zna igrati fudbal.Pa nisu valjda iz uprave toliko ludi ako je on los igrac da su sa njim potpisali ugovor na 4 godine, znaci da su vidjeli nesto u njemu, da planiraju na njega u buducnosti.
Nemojmo zaboraviti da je Slobodina skola najbolja skola fudbala u BiH i da su prosle sezone u toj istoj Slobodi zajedno sa Aljukicem nastupali igraci kao sto su Jasmin Mesanovic,Denis Mujkic,Muamer Zoletic,Kenan Cejvanovic,Muharem Civic koji bi danas imali mjesta u prvoj postavi Zvijezde.
Znaci li ovo da i ovi nabrojani momci ne vrijede cim su ostali do pocetka ove sezone u Slobodi??
Dajmo momku vremena da pokaze sta zna.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 16 jan 2013, 22:45

Bosanski zmaj je napisao/la:Prosle sezone sa 19 godina Aljukic je upisao 8 nastupa u dresu Slobode u premijerligaskim utakmica.Ako mu je otac to sto jeste, ne mora znaciti da on sada ne zna igrati fudbal.Pa nisu valjda iz uprave toliko ludi ako je on los igrac da su sa njim potpisali ugovor na 4 godine, znaci da su vidjeli nesto u njemu, da planiraju na njega u buducnosti.
Nemojmo zaboraviti da je Slobodina skola najbolja skola fudbala u BiH i da su prosle sezone u toj istoj Slobodi zajedno sa Aljukicem nastupali igraci kao sto su Jasmin Mesanovic,Denis Mujkic,Muamer Zoletic,Kenan Cejvanovic,Muharem Civic koji bi danas imali mjesta u prvoj postavi Zvijezde.
Znaci li ovo da i ovi nabrojani momci ne vrijede cim su ostali do pocetka ove sezone u Slobodi??
Slazem se s tobom da je Slobodina skola jedna od jacih u BiH,gledajuci igrace po PL Srebrenicka je jos jaca.Moje misljenje da nasa uprava treba nastavit sa osvjezavanjem trenerskog kadra u omladinskom pogonu i da se krene u stvaranje vlastitog igrackog kadra.Kolko sam ja upoznat trenutno u Zvijezdi jedan trener vodi skolu fudbala i kadete.Mislim da to govori sve o stanju i radu sa najmladjim.Dokle god je takvo stanje mi cemo se radovat dolasku svakog igraca sa strane i nagadjati da li je stvarno dobar igrac ili je babin sin.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 jan 2013, 22:54

Treneri u omladinskim selekcijama su najslabiji dio kluba.Njihovo neznanje i nerad izlaze na vidjelo svake sezone.Ovo je super stvar sto ce Rosa preuzeti pionire, tako treba dati skolovanijim i mladjim trenerima da vode i kadete i juniore i rezultat ce doci.
Doro je pravio rezultate sa pionirima i zato je prekomandovan u prvi tim.
Nasa svaka mladja selekcija trebala bi imati po 2-3 trenera, sto je u ovom trenutku nezamislivo.
Ako nemamo kvalitetan domaci trenerski kadar trebali bi angazovati 3-4 trenera sa strane koji bi vodili omladinske selekcije, a za koju godinu ti bi se treneri sami odplatili jer bi poceli proizvoditi kvalitetne domace igrace.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 jan 2013, 22:56

Bosanski zmaj je napisao/la:Prosle sezone sa 19 godina Aljukic je upisao 8 nastupa u dresu Slobode u premijerligaskim utakmica.Ako mu je otac to sto jeste, ne mora znaciti da on sada ne zna igrati fudbal.Pa nisu valjda iz uprave toliko ludi ako je on los igrac da su sa njim potpisali ugovor na 4 godine, znaci da su vidjeli nesto u njemu, da planiraju na njega u buducnosti.
Zaboravio si Jogunčića :lol: ,doduse bio je jedno vrijeme operisan pa nije igrao,njega su trebali dovesti.On moze igrati umjesto Bogdanovića i Musa zajedno.Čovjek je sam pola odbrane,a zna i zabit .Ne znam gdje je sada,al mislim da bi prije zaigrao za Modriču nego sto bi za nas :(

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 16 jan 2013, 23:11

Zvijezda nikad neće imati jaku omladinsku školu jer se kod vas tako malo pažnje pridaje tome da je to nenormalno. I ako se tako nastavi vazda će vam 95% poto igrača biti stranci.
Smoke Weed Everyday!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 jan 2013, 23:12

EvoMene je napisao/la:Zvijezda nikad neće imati jaku omladinsku školu jer se kod vas tako malo pažnje pridaje tome da je to nenormalno. I ako se tako nastavi vazda će vam 95% poto igrača biti stranci.
Znamo mi za taj problem,ali izgleda da ne znaju u klubu :D

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 16 jan 2013, 23:13

Bosanski zmaj je napisao/la:Treneri u omladinskim selekcijama su najslabiji dio kluba.Njihovo neznanje i nerad izlaze na vidjelo svake sezone.Ovo je super stvar sto ce Rosa preuzeti pionire, tako treba dati skolovanijim i mladjim trenerima da vode i kadete i juniore i rezultat ce doci.
Doro je pravio rezultate sa pionirima i zato je prekomandovan u prvi tim.
Nasa svaka mladja selekcija trebala bi imati po 2-3 trenera, sto je u ovom trenutku nezamislivo.
Ako nemamo kvalitetan domaci trenerski kadar trebali bi angazovati 3-4 trenera sa strane koji bi vodili omladinske selekcije, a za koju godinu ti bi se treneri sami odplatili jer bi poceli proizvoditi kvalitetne domace igrace.
Imamo isto razmisljanje.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 jan 2013, 23:14

EvoMene je napisao/la:Zvijezda nikad neće imati jaku omladinsku školu jer se kod vas tako malo pažnje pridaje tome da je to nenormalno. I ako se tako nastavi vazda će vam 95% poto igrača biti stranci.
menadzeru moj u zadnje 4 godine je dosta posla uradeno u nasem omladinskom pogonu i tek za 5-6 godina je ocekivati dobre igrace koji ce poslije pionirskog kadetskog pa onda juniorskog staza konkurisati za prvi tim.nemoze se sve posloziti za dvije godine.bitno je da se sve korjenito promijenilo i ide na bolje.

Nova sezona nova nafaka

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 17 jan 2013, 00:04

Izvinjavam se ako je tako, ja sam govorio za ovaj dosadašnji period, lijepo bi bilo ako ide na bolje. :)
Smoke Weed Everyday!

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 17 jan 2013, 00:45

slika

rjesenje za bosanskohercegovacke fudbalske probleme :D
s ovakvim sudijama bi sigurno bili stadioni popunjeni do zadnjeg mjesta xd

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 jan 2013, 09:15

nexus7 je napisao/la:slika

rjesenje za bosanskohercegovacke fudbalske probleme :D
s ovakvim sudijama bi sigurno bili stadioni popunjeni do zadnjeg mjesta xd
ja bio na utakmici saban liga i pomocni zensko.joj psuje narod mater curi mene zemlja guta.cudna smo mi bagra :mrgreen:
mislim da se od sledece sezone moze ocekivati u premijer ligi jedna djevojka iz orasja.sad je na prvoj ligi i vjerovatno ce je prebaciti na premijer ligu bas radi atraktivnosti :)

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.