BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ja ne znam je li do motiva ili dočega li je, ali zar on nije svjestan da ako se izbori u TOP 70 da može igrati MD ATP 250 turnira bez kvalifikacija i onda ne mora igrati challengere. Razumim ja ako su mu dosadni challengeri, ali onda bi on trebao pokazati da ih je prerastao. Primjer, samo na nižoj razini, je Tomo, naosvajao se futuresa i sad bez problema može igrati challengere, a čak je i blizu nositeljstva na slabijim challengerima. Sad je zaradio isto love s plasmanom u 2. kolo kao što je naslovom u Italiji na futuresu.
Evo vidim da je predao, valjda se nije ozlijedio.
Evo vidim da je predao, valjda se nije ozlijedio.
Povrijedio se ljudi da nije imo povredu preokrenuo bi on ovo. Hahaha S damirom i kad gubi i kad dobija 
Dao dragi Bog da on bude u Top 20 igraca na svijetu al ovako tesko Bgm
@shminka tebe smatram strucnjakom u vezi tenisa, pa reci brate da li je trebao uz onakav zalet na AO.i par osvojenih CH do sad trebao biti u barem TOP 70 ko sto galion kaze :-/
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@shminka tebe smatram strucnjakom u vezi tenisa, pa reci brate da li je trebao uz onakav zalet na AO.i par osvojenih CH do sad trebao biti u barem TOP 70 ko sto galion kaze :-/
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Par turnira je propalo, moglo se bolji, ali je i ovako više nego dobra sezona...nema on snage da je cijelu u kontinuitetu izgura kako treba
DC je sigurno bio iscrpljujući i fizički i psihički...umjesto da se fokusira na mečeve, on zivka raju po FBu...budalaština
bolje da ga nije ni igrao
DC je sigurno bio iscrpljujući i fizički i psihički...umjesto da se fokusira na mečeve, on zivka raju po FBu...budalaština
bolje da ga nije ni igrao
za top 70 su mu trebale još 2-3 titule na challengerima...nije to tako lako osvojiti
Ovakva predaja nije trebala Damiru jer će najvjerovatnije biti pod istragom ATP.Predati na dva poena prije kraja meča je sumnjivo.
- Consigliere
- Kontakt:
Supacki mu je ovo danas bilo 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
**** ti ovo kad ne može meda protiv nekog levata i fol predaje kad je meč ionako završio, žalosno. Ovi ostali naši su ionako propali sami od sebe. Damiru je kočnica njegov otac i davno sam rek'o da on ne može više napredovati upravo zbog njega. Mirza odigra jedan turnir u 2 mjeseca, a Šetkić ima više avionskih karata nego što je u karijeri osvojio gemova, bolje bi bilo da su se njih dvojica kako zamjenila. Brkić, od njega ništa i ne očekujem.
U biti svi naši teniseri su "nazor" teniseri, osim Damira koji ne može ući u TOP100 sve dok ga otac bude kočio, svaka njemu čast na dosad urađenom i što je sina uspio dovesti do ovog mjesta na ATP-u, ali dalje ne ide.
U biti svi naši teniseri su "nazor" teniseri, osim Damira koji ne može ući u TOP100 sve dok ga otac bude kočio, svaka njemu čast na dosad urađenom i što je sina uspio dovesti do ovog mjesta na ATP-u, ali dalje ne ide.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Taj će ti bit treći tenisač u povijesti koji će pod BiH zastavom bit u TOP 200!UltraSA je napisao/la:**** ti ovo kad ne može meda protiv nekog levata i fol predaje kad je meč ionako završio, žalosno. Ovi ostali naši su ionako propali sami od sebe. Damiru je kočnica njegov otac i davno sam rek'o da on ne može više napredovati upravo zbog njega. Mirza odigra jedan turnir u 2 mjeseca, a Šetkić ima više avionskih karata nego što je u karijeri osvojio gemova, bolje bi bilo da su se njih dvojica kako zamjenila. Brkić, od njega ništa i ne očekujem.
A šteta je zbog Mirze, ja sam prije mislio da će on napraviti veće uspjehe i od Džumhura.
Mirza bi trebao ići preko Kravchuka, nije ovaj ništa posebno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova predaja danas više nego sumnjiva.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dva poena do kraja meča i predaješ. Ovo nije sportski, za ovo zaslužuje jednu veeeliku šamarčinu, momak već misli da je zvijezda da može šta hoće a nema veze što gubi od 500+ igrača.
Sad će dobit neku kaznu koja će ga koštati karijere zbog glupog poteza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne postoji kazna za ovoUnofficialpage je napisao/la:Dva poena do kraja meča i predaješ. Ovo nije sportski, za ovo zaslužuje jednu veeeliku šamarčinu, momak već misli da je zvijezda da može šta hoće a nema veze što gubi od 500+ igrača.
Nije baš pokazao fair-play
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znam da nema, ali ako se nešto dokaže i eto kazneForster je napisao/la:Ne postoji kazna za ovoUnofficialpage je napisao/la:Dva poena do kraja meča i predaješ. Ovo nije sportski, za ovo zaslužuje jednu veeeliku šamarčinu, momak već misli da je zvijezda da može šta hoće a nema veze što gubi od 500+ igrača.
Sad će dobit neku kaznu koja će ga koštati karijere zbog glupog poteza.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kad nisu dokazali Tipsarevicu i Dancevicu, neće ni DamiruUnofficialpage je napisao/la:Znam da nema, ali ako se nešto dokaže i eto kazneForster je napisao/la:Ne postoji kazna za ovoUnofficialpage je napisao/la:Dva poena do kraja meča i predaješ. Ovo nije sportski, za ovo zaslužuje jednu veeeliku šamarčinu, momak već misli da je zvijezda da može šta hoće a nema veze što gubi od 500+ igrača.
Sad će dobit neku kaznu koja će ga koštati karijere zbog glupog poteza.![]()
Tačno su naši igrači, kraljevi Turskih turnira, samo fali da neki osvoji i ovaj Challenger
Mirza iznenadio danas, trebao bi proci i Kravchuka, ima napokon dobru šansu za rezultat koji ce ga pokrenuti prema naprijed.
Tomo ide 1/4 finale, Aldin bi mogao proci Marchenka, nije on neki kvalitet
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
E moj Damire, nisam znao da si toliki glupan. Yebo te kladionica
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hajde ljudi zar su neuspjesi i nesportska ponasanja nasih igraca uvijek bitniji od uspjeha ostali ?
Bravo Mirza, Aldine i Tomo
SAMO ČELIK !
Jbga Damir je najveća uzdanica BH tenisa, normalno da se svaki njegov potez gleda pod povećalom.Viper je napisao/la:Hajde ljudi zar su neuspjesi i nesportska ponasanja nasih igraca uvijek bitniji od uspjeha ostali ?
Ma kakva crna kladionica kad je kvota na njega bila 1,10. Znači morao je naći kladionicu koja ne uzima porez + da ne traži uslov, da bi za nekih 100k uplate bio dobar 10k.
A ako je već namještao i igrao po kvoti 5-6 koliko se plaćalo za pobjedu protivnika, što bi predao onda?
Vjerovatno je bila povreda u pitanju pa nije želio da riskira, odnosno da dođe do većeg oštećenja, mada je mogao istrpiti te 2 serve protivnika i nabiti lopticu u publiku i ispasti gospodin - ovako je izabrao drugi način i ispao u najmanju ruku mangup. Šteta, ali yebi ga to je haman naš mentalitet, a vjerujem da smo svi isčekivali duel sa Bustom.
Vjerovatno je bila povreda u pitanju pa nije želio da riskira, odnosno da dođe do većeg oštećenja, mada je mogao istrpiti te 2 serve protivnika i nabiti lopticu u publiku i ispasti gospodin - ovako je izabrao drugi način i ispao u najmanju ruku mangup. Šteta, ali yebi ga to je haman naš mentalitet, a vjerujem da smo svi isčekivali duel sa Bustom.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.