NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

gattuso1919
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la gattuso1919 » 06 avg 2024, 18:15

NeRi_K je napisao/la:
06 avg 2024, 18:01
I ja sam čuo da je naše dijete u Novom igralo na mjestu stopera i da ima puno potencijala, vjerovatno je to taj momak kojeg spominješ.

Treba težiti da na polusezoni budemo u top 8, preko zime vidjeti šta nije valjalo, sa pojedincima se pozdraviti i dovesti pojačanja za top 4.
Iz tvojih usta u Božije uši :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 avg 2024, 18:22

InatSilniBosanski je napisao/la:
06 avg 2024, 17:36
Koji mi uzimas, domaci il gostujuci? :mrgreen:

Nema sta, ove objave danas su ekstra. Samo jos predstaviti igrace i poceti prodajom karata i marketingom za prvi mec, jedva cekam 17.08
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 avg 2024, 18:41

Vidi se da Ismet zna raditi i da je ostao prosli put sad bi igrali PL.
Malo vremena ekipa ima da se uklopi, da se uigraju. Nadam se da ce neko od forumasa ici gledati sutra prijateljsku, pa reci pravo stanje
17.08 imam svadbu al vec sam rekao da dolazim poslije utakmice 🤣
Ne sumnjam isto da ce marketing biti na nivou, rade pametno za sad. Tisina sve, ali kad objave nesto vidis da rade 24 sata

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 06 avg 2024, 19:06

NK Jedinstvo 25 godina tone sve dublje i dublje, već nekoliko puta smo trebali ispasti iz Prve lige FBiH, ali spletom okolnosti i kupovinom utakmica smo ostali u istoj, tako da boljitak ne treba i ne može doći preko noći.

Neko ukrade drva koja su bila složena pored klupskog restorana, na stadion ulazi ko god hoće i uspostavlja red. Ja kad sam trenirao bila je čast da osjetiš "atletsku stazu" pod nogama, a to si mogao ako te trener izabere da dodaješ lopte za vrijeme utakmice, sada sve neki pametolozi i filozofi koji tvrde da je ispravno da se bicikla vozaju po stadionu i da svako ko obuče tajice može trčati kad je njemu volja.

Sve je ovo proces koji traje, dresovi, članske, koliko vidim dobar odnos sa Silom nebeskom, to je sve plus.

Bit će kako sam i rekao sva pojačanja predstavljena pred početak sezone.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 06 avg 2024, 19:10

NeRi_K je napisao/la:
06 avg 2024, 19:06
NK Jedinstvo 25 godina tone sve dublje i dublje, već nekoliko puta smo trebali ispasti iz Prve lige FBiH, ali spletom okolnosti i kupovinom utakmica smo ostali u istoj, tako da boljitak ne treba i ne može doći preko noći.

Neko ukrade drva koja su bila složena pored klupskog restorana, na stadion ulazi ko god hoće i uspostavlja red. Ja kad sam trenirao bila je čast da osjetiš "atletsku stazu" pod nogama, a to si mogao ako te trener izabere da dodaješ lopte za vrijeme utakmice, sada sve neki pametolozi i filozofi koji tvrde da je ispravno da se bicikla vozaju po stadionu i da svako ko obuče tajice može trčati kad je njemu volja.

Sve je ovo proces koji traje, dresovi, članske, koliko vidim dobar odnos sa Silom nebeskom, to je sve plus.

Bit će kako sam i rekao sva pojačanja predstavljena pred početak sezone.
Imal jos kakvi novi igraca na treningu? Ko je spomenuo merdovica i kolike su sanse da on ponovno zaigra za nkj?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 avg 2024, 19:16

Pa bio je ovdje neko pisao kako mu je krivo sto se ne smije trcati dok prva ekipa ima trening. Nigdje veze znaci. Mora biti pravilnik i napokon su uradili nesto ispravno. Stadion nije ni park, a ni djecije igraliste. Volio bih da bude pravilnik i za ekipu.. ali jedno po jedno. Do polusezone ce biti sigurno rijeseno pola stvari koje nismo imali zadnjih 20 godina

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 avg 2024, 21:42

Ja sam poruku poslao jos cekam odgovor za dresove, malo sam se raspitivao navodno je Merdovic nas.

Ne znam i mene isto zanima ishod sutra i kako ce sve to da izgleda kako god bilo mislim da ce uz malo srece i znanja neke stvari doci ja svoje.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 06 avg 2024, 23:02

06 avg 2024, 21:42
Ja sam poruku poslao jos cekam odgovor za dresove, malo sam se raspitivao navodno je Merdovic nas.

Ne znam i mene isto zanima ishod sutra i kako ce sve to da izgleda kako god bilo mislim da ce uz malo srece i znanja neke stvari doci ja svoje.
Ozbiljno??? Super info, izuzetno potreban igrač. Možda još jedan zadnji vezni da prekida protivničke napade. Volio bih da čujem i vas šta mislite koja nam pozicija najnestabilnija sad.

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 06 avg 2024, 23:07

gattuso1919 je napisao/la:
06 avg 2024, 23:02

Ozbiljno??? Super info, izuzetno potreban igrač. Možda još jedan zadnji vezni da prekida protivničke napade. Volio bih da čujem i vas šta mislite koja nam pozicija najnestabilnija sad.
Ja bi najvise volio da je to istina za merdovica,jer to je predobar igrac sigurno da igra citavu sezonu za nas presao bi brojku od 14 golova. Ali ne vjerujem nesto da bi mogli dogovoriti sa njim,dosta igraca smo spominjali ovdje i na kraju niko nije potpisao zato mislim da nece biti ni od njega nista
Nkj❤🤍

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 avg 2024, 23:11

Ko se to spominjo pa nije dosao ne znam sta pricas, ova nasa tema ima najvise tacnih informacija na citavom forumu, ne racunam Zvijezdu Gradacac njima uprava pise na forumu.

Ja sam tako cuo za Merdovica nadam se isto, dijelim misljenje sa tobom i ja bih volio jednog zadnjeg veznog i jednog stopera, cekamo da nam se kadar ozvanici onda @harden preuzima posao on ti je u talu sa igracima.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 06 avg 2024, 23:13

06 avg 2024, 23:11
Ko se to spominjo pa nije dosao ne znam sta pricas, ova nasa tema ima najvise tacnih informacija na citavom forumu, ne racunam Zvijezdu Gradacac njima uprava pise na forumu.

Ja sam tako cuo za Merdovica nadam se isto, dijelim misljenje sa tobom i ja bih volio jednog zadnjeg veznog i jednog stopera, cekamo da nam se kadar ozvanici onda @harden preuzima posao on ti je u talu sa igracima.
Pa na pocetku je bio poturalic pa onda ljuca. Kasnije nanic golman,pa onda onaj golman trisic sto je bio kod nas na treningu pa potpisao za gradinu neka me neko ispravi ako grijesim
Nkj❤🤍

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 06 avg 2024, 23:36

Bihacit1937 je napisao/la:
06 avg 2024, 23:13
06 avg 2024, 23:11

Pa na pocetku je bio poturalic pa onda ljuca. Kasnije nanic golman,pa onda onaj golman trisic sto je bio kod nas na treningu pa potpisao za gradinu neka me neko ispravi ako grijesim
Poturalić je i bio u gradu, kao i onaj golman Čalaković mislim. Nanić je isto bio u planu pa je iznešeno na konferenciji šta je s njim problem. Trišić je bio i nije zadovoljio navodno (tako sam dobio info). Nisam upratio najbolje, ali možda čak ima šanse i za Ljucu jer nije potpisao za Tuzlu City na kraju, tako čujem barem.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 avg 2024, 23:52

Bihacit1937 je napisao/la:
06 avg 2024, 23:07
gattuso1919 je napisao/la:
06 avg 2024, 23:02

Ja bi najvise volio da je to istina za merdovica,jer to je predobar igrac sigurno da igra citavu sezonu za nas presao bi brojku od 14 golova. Ali ne vjerujem nesto da bi mogli dogovoriti sa njim,dosta igraca smo spominjali ovdje i na kraju niko nije potpisao zato mislim da nece biti ni od njega nista
Pa dobro svi spomenemo nekog igraca kad cujemo nestp, ne znaci da ce odmah potpisati. Sjetite se Hasanove izjave kad je rekao da je obavio razgovor sa 64 igraca i svi nas odbili. Tako da uspjeh je ko god da dodje, a pogotovo neki provjeren i dobar igrac. Ne dovode se igraci napamet nego se slaze ekipa i popunjava gdje treba.
Za Nanica je steta , prvo mislim da je steta sjebati odnose sa Velezom zbog 3000KM , izgubiti obraz.
Poturalic isto znamo da je trazio nesto vise, na kraju bi se zajebavao po terenu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2024, 00:40

kako cujem merdovic nece doci, ne svidja mu se kafa u gigu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2024, 08:59

Bet sumnje podrzati ovo kupovinom paketa sezonska +dres. Majstor ko se ovog sjetio.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 07 avg 2024, 15:33

nerkolfc je napisao/la:
07 avg 2024, 08:59
Bet sumnje podrzati ovo kupovinom paketa sezonska +dres. Majstor ko se ovog sjetio.
Odlčna stvar :bih:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2024, 17:01

Joj sto mi ovaj fikro ide na zivce. Pa majku mu yebem hoce li u nas uvijek glavnu rijec voditi nepismeni. Uvijek nekakvi pametnjakovici. Tom covjeku treba zabraniti prilaz stadionu. Kao sto pise zabranjeno koristenje atletske staze, ispod navesti zabranjen ulaz fikri bosu novinarcicu

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 07 avg 2024, 18:02

Zna li neko nešto od ovih igrača što su u sastavu? Halilović, Ivoš, Trifunović, Živković? Skenderović je mislim junior, jučer je igrao za juniore protiv Polja, dobar mali. Igrao u Veležu kako čujem, ako je istina. Iz Bužima

Edit: Uspio sam naći za ovog Ivoša, mislim da je ovo on

https://www.transfermarkt.com/dario-ivo ... ler/697370

Evo i za ovog Kralja

https://www.transfermarkt.com/mihajlo-k ... ler/798052

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 07 avg 2024, 18:36

nebeskasila je napisao/la:
07 avg 2024, 17:01
Joj sto mi ovaj fikro ide na zivce. Pa majku mu yebem hoce li u nas uvijek glavnu rijec voditi nepismeni. Uvijek nekakvi pametnjakovici. Tom covjeku treba zabraniti prilaz stadionu. Kao sto pise zabranjeno koristenje atletske staze, ispod navesti zabranjen ulaz fikri bosu novinarcicu
Umiriće se Fikro sam u oktobru kad ne prođe na listi za vijece,tad će shvatiti koliko je ispo glupan i tastatura bot zelenog kalifata!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2024, 19:01

LondonRed je napisao/la:
07 avg 2024, 18:36
nebeskasila je napisao/la:
07 avg 2024, 17:01
Umiriće se Fikro sam u oktobru kad ne prođe na listi za vijece,tad će shvatiti koliko je ispo glupan i tastatura bot zelenog kalifata!
Problem je sto ce proci, prate ga nepismeni, pa ce i glasati za njega. Pogledaj samo kad napise "morel live" sta ih pise moreee i tako slicne komentare. Vole ga ljudi jer je kao postenjacina, pomaze svakom 🤣

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, nebeskasila, VivaLaStella i 10 gostiju.