Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Kakve izmjene....
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Opet preko Bellerinove 
Ajde Nketia

Ajde Nketia
Uh kad ovog vidim ospem se sav
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kako prelijepo i prefinjeno igramo 

Cuj 7 minuta hahaha... Mozes komotno pola sata produziti ovi ne znaju
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Najgori vezni red u historiji Arsenala
gabonski gervinho se nemože sastaviti s loptom
lupa po lopti ko iwobi 

Xhaka ubacuje 
Dok se ne istrijebi ova letargična sredina terena čiji je glavni akter Xhaka, kako je on stigao, ovo liči na jedno veliko 0.

Dok se ne istrijebi ova letargična sredina terena čiji je glavni akter Xhaka, kako je on stigao, ovo liči na jedno veliko 0.
Pala je kvota na otkaz Wengera, sad je otprilike 150.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Zadovoljan sam, nije loše ovo bilo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
AJMO SENILNI KLAUNE
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
AJMO SENILNI KLAUNE

- Marsal
- Kontakt:
Seaman je napisao/la:OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA
AJMO SENILNI KLAUNE

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nema stvarno, Xhaka je najveći kloc kojeg je ova uprava dovela, tip je spor, ne zna da doda, ne zna da ubaci, ne zna da hoda yebote.
Najgora stvar je što svaki napad ide preko njega, on dobija toliko lopti koje baci u smeće, toliko grešaka ima, toliko nepreciznih dodavanja, loših reakcija, pravljenja glupih faulova...
Dok se ne dovede kako treba sposoban igrač da radi solidan posao na sredini terena, recimo jedan Dembele u Tottenhemu što radi, ovdje više nikad neće biti one igre dobre.
Cazorla je Xavi za Xhaku, yebalo mater kog smo mi doveli..
Najgora stvar je što svaki napad ide preko njega, on dobija toliko lopti koje baci u smeće, toliko grešaka ima, toliko nepreciznih dodavanja, loših reakcija, pravljenja glupih faulova...
Dok se ne dovede kako treba sposoban igrač da radi solidan posao na sredini terena, recimo jedan Dembele u Tottenhemu što radi, ovdje više nikad neće biti one igre dobre.
Dacure iz Watforda ja mislim da je momak jaci od svih nasih veznjaka,jos nam se javno nudiAA23 je napisao/la:Nema stvarno, Xhaka je najveći kloc kojeg je ova uprava dovela, tip je spor, ne zna da doda, ne zna da ubaci, ne zna da hoda yebote.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bournemouth 
Swansea
Tottenham
Brighton
Today's loss marks the first time since 1925 that Arsenal have lost all of their opening 4 away league games in a calendar year. #afc
vojaer dominira
Swansea
Tottenham
Brighton
Today's loss marks the first time since 1925 that Arsenal have lost all of their opening 4 away league games in a calendar year. #afc
vojaer dominira

ma za xhaku barem postoji 9% sansa da jednog dana nauci igrat fudbal , ali sta je sa Chambersom i Holdingom=engleske ublehe koje igraju samo zato sto su Englezi. Ili sa drugom najvecom misterijom modernog doba (nakon tamne energije) fudbale Iwobi !???
Dobro si, jučer sam odgledao cijeli dokumentarac o Invinciblesima, ljudi moji kakva smo mi dva monstruma imali na sredini terenatopnik1 je napisao/la:Dacure iz Watforda ja mislim da je momak jaci od svih nasih veznjaka,jos nam se javno nudiAA23 je napisao/la:Nema stvarno, Xhaka je najveći kloc kojeg je ova uprava dovela, tip je spor, ne zna da doda, ne zna da ubaci, ne zna da hoda yebote.

Recimo, kad su Nepobjedivi zabijali, po 5 naših je letilo po šesnaestercu da daju gol, od Piresa, Ljungberga, Bergkampa, Reyesa, Henrya..
Nema meda od ovog, Xhake se slobodno riješiti, Iwobija, Elnenya, Bog te stvorio ne možeš ih nabrojati koliko smeća ima u ekipi.
Nama samo Takuma Asano moze pomoci
Kad skontas imamo i joela i pereza na posudbama haha
Kad skontas imamo i joela i pereza na posudbama haha
Miljenik admina i ostale moderacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.