Pa sta je ovo

Pa sta je ovo
U isto vrijeme smo napisali isti post
Buuu kako si opasan necu vise izvinikupus army je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:38Nemoj da mi odgovaras keru, j.ebem ti majku majčinu!asacacol je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:35Buuukupus army je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:35Ja ne znam sta se ovo i igra koji k.urac, ovo nije sport!
**** vam borac sve sta se kurcite koji ****, idi ga pusi majmune jedan , **** vas vico i svi u supak !!!
sta si ti vidio smisleno, osim sto nabiju loptu prema naprijed i keremeh na svoju brzinu nesto dobije. ostalo nidje veze s vezom
Napusti forum i nekad svrati do Koseva kada igra SarajevoSedrenikHz je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:38Sta kazu VAR dolazi hahahaha.
E bas ce ti pomoci, pa bolje daj im odmah penal u prvoj i sudi normalno
pa sta hocete da kazete da je Zeljo i ovo namjestio???Bersaga je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:38Hrelja da je nastavio trčati, ušao bi s loptom u gol. Niko da ga napadne, 2 igrača iza, 3 ispred njega. Da je nešto prebrz i nije.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:31Jao ofirno izgubljene lopte trckaranja oko Hrelje i pustanja Vukovica na sutu![]()
Koju ti utakmicu gledaš ćoravi ?TribuneEst je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:38Sudija malo tendeciozan ali nista posebno. Vise iritiraju gestikulacije igraca Sarajeva na svaki faul.
Ovaj Mustafic rijetko iritantan lik.
Sarajevo bez suta u gol. Borac bolji.
Evo ga jos opasnijiscudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:41**** vam borac sve sta se kurcite koji ****, idi ga pusi majmune jedan , **** vas vico i svi u supak !!!
ko sto ste i nama derbi pustili 3-0 i ovaj drugi niste htjeli dati gol s igracem vise jel tako??feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:43Pustimo Borca da Borac moze pustit Zelju zadnje kolo i oni nesto ismijavaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.