FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Civa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Civa » 21 avg 2015, 18:23

mma_hz je napisao/la:Pratim malo ovu Mladost DK..i pgt protiv borca gledam ovog malog Kovac Mirzu..momak igra odlicno i iskreno ja bi volio da ga nasi dovedu..znam da je smjesno sto ovo govorim al mene odusevljava kako igra.. :D :D
Znam momka odlično, prvi mi komšija, zaista je i zaslužio da igra u većem klubu i od Mladosti, jer momak je pravi profesionalac, stalno je u treningu, nit pije, nit puši. Znam dok je i trenirao na Rudaru tu, ostali prvotimci nakon tekme na pivu, on :nene: . I prošle sezone bio najbolji strijelac u Metalleghu, a i prije toga u Mladosti, mogao bi i ovu :mrgreen: .
Uglavnom ja mu želim svu sreću i da se probije što dalje, jer je zaslužio momak to :wave:
Tako blizu, a tako daleko.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 avg 2015, 18:30

Kaudio ako bude igro ovako i bolje do zime odma ga treba vratit na polu sezoni.

On jeste crnac i svi znamo po cemu su oni poznati, a on ima i trcanje i dribling i sasvim dovoljno znanja da igra u prvi 11 kod nas trenutno.

Tacno je da treba trener pravi, al pod pravi se podrazumije;

Da, prije podpisa kaze ibraku dinu i kusti, ja zelim da budem trener pod uslovima:
Da mogu ciste papire dat igracima koji to zasluzi (bez obzira kakav ugovor da ima)
Da, ja biram prvi 11
Da nije pod moranje da se osvoji prvenstvo, vec da se ustroji prvi tim, pa ako se osvoji prvensto super
Da se dovedu igraci na tu i tu poziciju
I da ja iz akademije uzmem igrace za koje ja mislim da su za prvi tim

I da je cilj za 3 godine, dvije titule 2 kupa, 3 igraca da se prodaju za 1.7m € i vise, i grupa le . Ako se ovo nedesi ili se bude dovelo u pitanje podnosim ostavku.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 avg 2015, 18:40

Civa je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Pratim malo ovu Mladost DK..i pgt protiv borca gledam ovog malog Kovac Mirzu..momak igra odlicno i iskreno ja bi volio da ga nasi dovedu..znam da je smjesno sto ovo govorim al mene odusevljava kako igra.. :D :D
Znam momka odlično, prvi mi komšija, zaista je i zaslužio da igra u većem klubu i od Mladosti, jer momak je pravi profesionalac, stalno je u treningu, nit pije, nit puši. Znam dok je i trenirao na Rudaru tu, ostali prvotimci nakon tekme na pivu, on :nene: . I prošle sezone bio najbolji strijelac u Metalleghu, a i prije toga u Mladosti, mogao bi i ovu :mrgreen: .
Uglavnom ja mu želim svu sreću i da se probije što dalje, jer je zaslužio momak to :wave:
I ja se nadam jer momak fkt dobro igra koliko sam primjetio...vidi se da je pun snage i da ima danfa sto se kaze.. ;)
primjetice vec njega neko ko treba da primjeti aBd samo nek ovako nastavi.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 avg 2015, 18:46

Upravo slušam gradske vijesti na areni sa i kažu da su im iz kluba potvrdili da sutra ekipu vodi Dženo i da sve oko novog šefa struke su samo špekulacije.
Samo Saraj'vo.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 avg 2015, 18:51

"novinar" nam fino odvalio... :lolno:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 21 avg 2015, 18:53

Germain Kouadio je u prve tri utakmice ove sezone (jednu je propustio zbog crvenog jer je ispao glup protiv nas) sigurno među 5 igrača premijer lige, i definitivno je pokazao više od bilo kojeg našeg igrača, da to ne limitiramo samo na krila.

Protiv Lištice sam ga gledao, jedini opasan igrač Travnika. Protiv nas smo svi to gledali, na žalost, a protiv Čelika ja lično nisam vidio ni highlightse, ali eto imao je dvije asistencije, i svi kažu da je bio odličan.

Ja iskreno ne mislim da je kvalitetniji igrač od Krste ili Dulje, ali da nije momak dobio pet popišanih minuta kod nas za svo vrijeme, e to ne mogu da shvatim nikako. Samo pet minuta. Argumenti da je on puno korisniji kada njegova ekipa igra na kontre definitivno stoje, ali da nije bilo za njega mjesta pored Amera Bekića ili Šefke, e to ne shvatam da mu **** mater.

Vjerujem da je sa Kostićem slična priča, pa nisu maloumni ti u Pazaru.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 21 avg 2015, 18:58

Locust je napisao/la:Germain Kouadio je u prve tri utakmice ove sezone (jednu je propustio zbog crvenog jer je ispao glup protiv nas) sigurno među 5 igrača premijer lige, i definitivno je pokazao više od bilo kojeg našeg igrača, da to ne limitiramo samo na krila.
Protiv nas smo svi to gledali, na žalost, a protiv Čelika ja lično nisam vidio ni highlightse, ali eto imao je dvije asistencije, i svi kažu da je bio odličan.
Ja sam gledao momka protiv Čelika, bježao im je kao antilopa nisu ga mogli stići i svaka polukontra je preko njega išla. Baš ću sutra posmatrati ova naša krila, da vidim kako djeluju oni protiv te iste ekipe :-D
Tako blizu, a tako daleko.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 21 avg 2015, 19:04

PitarBordo je napisao/la:Upravo slušam gradske vijesti na areni sa i kažu da su im iz kluba potvrdili da sutra ekipu vodi Dženo i da sve oko novog šefa struke su samo špekulacije.
Onda naši malo kake po motkama. Ako je tako, fino, na REDOVNOJ press konferenciji, na početku kažeš nema ništa, špekulacije, i to je to...lud i zbunjen u bludnim radnjama :wtf:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 avg 2015, 19:14

Ma jasno k'o dan... meni malo smiješno, vazda pressica sad je nema, baš kada se odjednom na totalno različitim portalima pisalo o smjeni šefa struke, a na kraju onako bez direktnog eksponiranja govore da su to sve bile špekulacije... hajde što nas Dženo maže, nego i uprava počela (u sportskom domenu naravno)...
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2015, 19:17

pa naravno da ce to reci jer jos nemaju zamjene za Dzenu
Pyro is not a crime !

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 21 avg 2015, 19:20

U sustini bi sve nase probleme rijesio jedan idilovac opasan bombom, pred svaku tekmu ga uvest u svlacionicu i da im samo kaze vidimo se na poluvremenu sucur Allahu, ne bi drugo morali ni igrat
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2015, 19:20

RN87 je napisao/la:U sustini bi sve nase probleme rijesio jedan idilovac opasan bombom, pred svaku tekmu ga uvest u svlacionicu i da im samo kaze vidimo se na poluvremenu sucur Allahu, ne bi drugo morali ni igrat
:lol: :lol:
Pyro is not a crime !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 avg 2015, 20:47

Znaci jos nije nista sigurno oko novog trenera, e vidjet cemo sutra kako ce igraci na celu sa dzenom donijet u sarajevo mislim na bodove! Svi u Nicaze !! :cool:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 21 avg 2015, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 21 avg 2015, 20:48

RN87 je napisao/la:U sustini bi sve nase probleme rijesio jedan idilovac opasan bombom, pred svaku tekmu ga uvest u svlacionicu i da im samo kaze vidimo se na poluvremenu sucur Allahu, ne bi drugo morali ni igrat
Ili jednostavno da im najaviš ako se budu zahebavali da im se svima kolektivno oduzima pola plate, vjerujem da bi isti efekat imalo ako ne i veći nego kroz strah ali nije ni taj tvoj prijedlog loš! :mrgreen:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 avg 2015, 20:50

A cara hahahha :tokralju: :tokralju:

Ako išta u glavi ima Dženo će sutra nabrijati ekipu da igra bolje nego ikad, pa ja da sam na njegovom mjestu sutra bi je*o svima sve od do ali bi zato onaj teren preorali i pobijedili jer to znači 95% ostanak na klupi. Trzni se Dženane, ima još vremena.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 21 avg 2015, 20:50

Ima li ko 1 mjesto u kombi/autu za Zenicu?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 avg 2015, 20:53

Nasjeli smo na neke priče novinara, do sada se pokazalo da su bile šuplje, šta će biti posle vikenda vidjet ćemo.

Ono što znamo je da je Dženan Uščuplić i dalje šef stručnog štaba FK Sarajevo i kao takav će predvoditi ekipu na gostovanju u Zenici. A s obzirom da smo uvijek i u svim situacijama uz klub tako smo, nadam se, i uz Dženu i momke i sutra u Zenici. Nama je potrebna jedna dobra utakmica i pobjeda po mogućnosti bez obzira šta će se dešavati nakon te utakmice.

Ako ima nešto od te zamjene trenera ponašanje uprave je malo čudno, ali eto imali su još nekih čudnih odluka od početka sezone, ne zamjeram im.

Svi ko jedan uz naše Sarajevo po tri boda!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 avg 2015, 20:57

Ma sve je ovo komplikovano totalno.
Prvo prica da dolazi novi trener,pa kao pregovori sa nekoliko kandidata sto su i sami potvrdili,pa onda Dzeno nista ne zna i prijeti novinaru,pa onda konferencija za novinare koja je mogla stosta pojasniti izostane,pa nagadanja ko ce voditi ekipu u zenici,pa evo sada info ako pobjedi u zenici dzeno ostaje 95%. I onda u nekom slijedecem kolu ako se desi kiks onda cemo opet nanovo...
E blago nama sa nama.
Bas su nam u klubu ozbiljni i bas imaju strategiju alal im vjera!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 avg 2015, 21:11

Kako stvari stoje, Miodrag Jesić je prihvatio ponudu!
U novi boj ...

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 avg 2015, 21:19

Najnovija iz Pariza (na Ciglanama) Dzenu bili smjenili 100%. Slucajno ili ne nikog nisu mogli naci Ibrak htjeo da preuzme ekipu do kraja poluzezone nastao opsti haos u klubu juce i sinoc.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, robertkosar i 28 gostiju.