Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moram ovo podijelit sa vama. Evo sve se cudim jer mi nije prosla izvlakusa da sam preko vikenda bila psiholoski nestabilna da ucim farmaceutsku tehnologiju jer je Chelsea izgubio. 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Cudan ti taj fakultet, mene profa pustio proslu Srijedu na tekmu (srednja)lejla je napisao/la:Moram ovo podijelit sa vama. Evo sve se cudim jer mi nije prosla izvlakusa da sam preko vikenda bila psiholoski nestabilna da ucim farmaceutsku tehnologiju jer je Chelsea izgubio.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Srednja je i kod mene.Frutek je napisao/la:Cudan ti taj fakultet, mene profa pustio proslu Srijedu na tekmu (srednja)lejla je napisao/la:Moram ovo podijelit sa vama. Evo sve se cudim jer mi nije prosla izvlakusa da sam preko vikenda bila psiholoski nestabilna da ucim farmaceutsku tehnologiju jer je Chelsea izgubio.![]()
![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Pa šta te onda briga može se popravit ja naredo 5 keceva i popravljo sad mi stanje Elektroniak 1-4; Automatika 1-4; Matematika 1-3; jos 2 predmetalejla je napisao/la:Srednja je i kod mene.Frutek je napisao/la:Cudan ti taj fakultet, mene profa pustio proslu Srijedu na tekmu (srednja)lejla je napisao/la:Moram ovo podijelit sa vama. Evo sve se cudim jer mi nije prosla izvlakusa da sam preko vikenda bila psiholoski nestabilna da ucim farmaceutsku tehnologiju jer je Chelsea izgubio.![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- legenda reala
- Kontakt:
oj što me posjeti na mene kad sam išao u školu ,samo što sam ja imo po osam kečeva i sve tako poravim 1-3,1-4Frutek je napisao/la:lejla je napisao/la:Cudan ti taj fakultet, mene profa pustio proslu Srijedu na tekmu (srednja)lejla je napisao/la:Moram ovo podijelit sa vama. Evo sve se cudim jer mi nije prosla izvlakusa da sam preko vikenda bila psiholoski nestabilna da ucim farmaceutsku tehnologiju jer je Chelsea izgubio.![]()
![]()
Pa šta te onda briga može se popravit ja naredo 5 keceva i popravljo sad mi stanje Elektroniak 1-4; Automatika 1-4; Matematika 1-3; jos 2 predmeta![]()
![]()
![]()
ali opet dobijem keca i ocjene 1-3-1 zaključna dva dosta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja je imam 5 godina u srednjoj (jos 4 godine).T-MAC je napisao/la:ja sam je imao dvije godine...glup predmet,koji mi nicemu nije sluzio niti ce kada sluziti,osim da strahujem oculi proci bez problema...senad_flamin je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:Joj valja mi sada Mehaniku 3-4 sata uciti.![]()
![]()
![]()
![]()
i ja sam imao mehaniku u prvoj godini inace najgori predmet
inace nase skolstvo je u nikakvom stanju...mislim da je najgore organizovan nacin skolovanja upravo kod nas...![]()
Jednostavno shit od predmeta.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
prošle godine stoji prof matematike i gleda neke ocjene izmešu ostalog prog i informatika 1-5-1-5 i 1-5-1-5 i govori **** mene svak´ ako si ti normalan
@B0SANAC
Majstore kakav li si ti tek kad 5 godina ides u Srednju
A meni je Mehanika mrska u **** mater´nu najgluplji predmet na svijetu
@B0SANAC
Majstore kakav li si ti tek kad 5 godina ides u Srednju
A meni je Mehanika mrska u **** mater´nu najgluplji predmet na svijetu
Moja nazalostFaraon iz Visokog je napisao/la:kakva je to srednja s 5 godina
Mjesovina neka tehnicke i ekonomske .. Ima svacega
Ucis menedzment (vodjenje firme) i masinske tehnike ^^
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Blago tebiFaraon iz Visokog je napisao/la:Ja sam to drugojos godina i po
Danas sam učio oko 2 sata, više nego što sam ukupno učio u 4. razredu gimnazije.
Moj te pipoFaraon iz Visokog je napisao/la:Ja sam to drugojos godina i po
Ja učim samo u MajuBosco je napisao/la:Danas sam učio oko 2 sata, više nego što sam ukupno učio u 4. razredu gimnazije.
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja nisam ništa ni učio ,ja uzmem knjigu da učim dok sam išo u školu vide me setra i mama odma me počnu zafrkavati ,hoće snijeg ili nešta čim si ti uzo knjigu ja se iznerviram bacim onu knjigu i tako uvijekBosco je napisao/la:Danas sam učio oko 2 sata, više nego što sam ukupno učio u 4. razredu gimnazije.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ova dva sata su zapravo bila vježbanje matematike jer je bilo gusto, a ovo gore sto si napiso, isti sam ti, samo sad moram učiti jer sam skupo platio godinu, ako ne dadnem uslov ima da me nema.legenda reala je napisao/la:ma ja nisam ništa ni učio ,ja uzmem knjigu da učim dok sam išo u školu vide me setra i mama odma me počnu zafrkavati ,hoće snijeg ili nešta čim si ti uzo knjigu ja se iznerviram bacim onu knjigu i tako uvijekBosco je napisao/la:Danas sam učio oko 2 sata, više nego što sam ukupno učio u 4. razredu gimnazije.
Ma ovdje su ti 'ebeni za testove. Nemozes nista sakriti.
Dobijes peticu (keca), odmah ti salju pismo kuci, da stojis u predmetu na negativnoj ocjeni.

Dobijes peticu (keca), odmah ti salju pismo kuci, da stojis u predmetu na negativnoj ocjeni.
Dobar sam sa čika poštaromB0SANAC je napisao/la:Ma ovdje su ti 'ebeni za testove. Nemozes nista sakriti.
Dobijes peticu (keca), odmah ti salju pismo kuci, da stojis u predmetu na negativnoj ocjeni.![]()
Eh, onda bi dobro prosao. Ja nazalost nisamFrutek je napisao/la:Dobar sam sa čika poštaromB0SANAC je napisao/la:Ma ovdje su ti 'ebeni za testove. Nemozes nista sakriti.
Dobijes peticu (keca), odmah ti salju pismo kuci, da stojis u predmetu na negativnoj ocjeni.![]()
![]()
![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
On donese a ti u vatru onu kovertu jelFrutek je napisao/la:Dobar sam sa čika poštaromB0SANAC je napisao/la:Ma ovdje su ti 'ebeni za testove. Nemozes nista sakriti.
![]()
![]()
![]()
Rado bih .. Samo sto pisma stizu oko 9-10 .. Bas kada sam u skolilegenda reala je napisao/la:On donese a ti u vatru onu kovertu jelFrutek je napisao/la:Dobar sam sa čika poštaromB0SANAC je napisao/la:Ma ovdje su ti 'ebeni za testove. Nemozes nista sakriti.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.