NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LondonRed
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LondonRed » 07 avg 2024, 19:20

nebeskasila je napisao/la:
07 avg 2024, 19:01
LondonRed je napisao/la:
07 avg 2024, 18:36
07 avg 2024, 17:01
Joj sto mi ovaj fikro ide na zivce. Pa majku mu yebem hoce li u nas uvijek glavnu rijec voditi nepismeni. Uvijek nekakvi pametnjakovici. Tom covjeku treba zabraniti prilaz stadionu. Kao sto pise zabranjeno koristenje atletske staze, ispod navesti zabranjen ulaz fikri bosu novinarcicu
Umiriće se Fikro sam u oktobru kad ne prođe na listi za vijece,tad će shvatiti koliko je ispo glupan i tastatura bot zelenog kalifata!
Problem je sto ce proci, prate ga nepismeni, pa ce i glasati za njega. Pogledaj samo kad napise "morel live" sta ih pise moreee i tako slicne komentare. Vole ga ljudi jer je kao postenjacina, pomaze svakom 🤣

Sva sreća pa većina takvih je iz Cazina,Kladuse,Buzima pa nemaju pravo glasa u Bihaću :) Naš narod ga je davno provalio

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2024, 19:33

Evo i ovaj bokser se buni jer ne daju da se trci dok traje trening, a lad su njega nesto zajebali za dvoranu haos bio, kako bas njega, hoce svoje uslove. Ljudi napisali da je zabranjeno bacati smece po stadionu, pola grada se buni 🤣

Svaka cast Ismetu, svaka cast svima u tom gradu Bgm ali ja gubim volju za svim tim dole zbog ovakvog naroda

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2024, 19:47

Iz ove utakmice se nista ne moze vidjeti, vidjet cemo kad pocne prvenstvo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2024, 19:56

harden je napisao/la:
07 avg 2024, 19:47
Sto

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2024, 19:57

07 avg 2024, 19:56
harden je napisao/la:
07 avg 2024, 19:47
Sto
Zato sto su igrali na 30 posto protiv smijesnog protivnika, stvarno se nije imalo sta vidjeti i na osnovu neceg dati komentar
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2024, 20:04

Eno Nanic raskinuo ugovor sa Velezom, ne znam koliko zeli doci da bude drugi golman sad, ovaj azer mi se cini skup da bi bio drugi golman

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 07 avg 2024, 20:09

Eto nanica u bihac,ne mora znaciti da ce biti drugi golman. Ko je ovaj halilovic,trifunovic i zivkovic. Kralja smo nasli i ivosa isto. Ivos je dobar igrac imao je tesku povredu ali sigurno moze pomoci.
Prical se sta za merdovica? Ovo pocinje sve vise liciti na ozbiljnu ekipu.
Mogo bi zaric na koljenima opet u hacbi. Samo pitanje je jel guzicom zatvorio vrata
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2024, 20:12

Zaric nece kod nas i to je definitivno. Ovoj ekipi bi bio kao kec na desetku al sam je sebe sjebao.
Jaka ekipa ce biti kao sto se reklo. Malo srece i idemo kako treba.
Kako igraju i to 30% sto su igrali, dajte ikakav komentar sa utakmice

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2024, 20:20

pa Zara predstavljen u Zvijezdi ima sedmica vec

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 07 avg 2024, 20:24

Ja sam bio na utakmici. Nije lose. Najvise se istice po mom misljenju Viktor Santos i Ogboke. Prvi odlican tehnicar sa sjajnim centarsutem. Ogboke sa brojem 4 moze igrati beka i stopera. Korpulentan i veoma brz, startan. Hadra dobar, siguran. Hadzikadunicu fali forme ali kvalitetan.
Bilo je dosta sansi pogotovo u prvom ali nije lopta htjela u gol. Igraju timski bez puno price.
Sve u svemu nije lose ali fali samopouzdanja.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 avg 2024, 00:31

Dino Kalesic slobodan igrac, eto ti Ismete prilika
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 avg 2024, 01:20

InatSilniBosanski je napisao/la:
08 avg 2024, 00:31
jbg sada, lik je bas krupan zalogaj za nas.. ne mozemo ni merdovica rijesiti kamo li kalesica

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 avg 2024, 01:48

harden je napisao/la:
08 avg 2024, 01:20
jbg sada, lik je bas krupan zalogaj za nas.. ne mozemo ni merdovica rijesiti kamo li kalesica
Pa pricao je Ismet da mu je problem sto vecina igraca ima dogovoreno eto sada prilike, najbolji igrac lige slobodan daj njega i Merdovic pa onda pricaj bajke o top4
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 avg 2024, 08:06

Hahaha kako bi nam dobro dosao 🤣
Lako bi zarica zaboravili. Ali ja msm da su to neke vece pare u pitanju, a mi koliko smo ugledni trenutno i da ponudimo opet tesko.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 avg 2024, 08:12

Citsm na Slobodinom forumu da je Dino imao ponudu od Stupcanice 50000KM na ruke 🤣
A nama problem isplatiti dvije plate koje smo duzni

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 08 avg 2024, 08:47

Luka Merdović je u nekoliko navrata izvaran u Bihaću, nisu mu isplaćene 2-3 plate i premije za 14 golova. Jednostavno momak u ovome trenutku ne želi doći u Bihać, iako bi mu dug bio isplaćen.

Jučer je bilo primjetno da su teške noge, tri igrača su dobila priliku za igru, iako su u Bihać doputovali tako reći pred utakmicu.

Uvijek sam gledao sa budem maksimalno realan prilikom komentarisanja igračkog kadra. Imamo skupinu od cca 15 novih igrača koji se trebaju upoznati i uigrati, kasne pripreme i dolazak igrača u pola priprema ne ide nam na ruku, ali tako nam grah pao što se kaže.

Ima materijala, ali s druge strane i fale nam igrači na određenim pozicijama. Jučer je po meni Victor Santos bio naš najbolji igrač, Franklin Ogboke je isto tako igrač koji će kroz sezonu biti bitan, jer je u stanju pokriti tri pozicije.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 08 avg 2024, 10:22

NeRi_K je napisao/la:
08 avg 2024, 08:47
Luka Merdović je u nekoliko navrata izvaran u Bihaću, nisu mu isplaćene 2-3 plate i premije za 14 golova. Jednostavno momak u ovome trenutku ne želi doći u Bihać, iako bi mu dug bio isplaćen.

Jučer je bilo primjetno da su teške noge, tri igrača su dobila priliku za igru, iako su u Bihać doputovali tako reći pred utakmicu.

Uvijek sam gledao sa budem maksimalno realan prilikom komentarisanja igračkog kadra. Imamo skupinu od cca 15 novih igrača koji se trebaju upoznati i uigrati, kasne pripreme i dolazak igrača u pola priprema ne ide nam na ruku, ali tako nam grah pao što se kaže.

Ima materijala, ali s druge strane i fale nam igrači na određenim pozicijama. Jučer je po meni Victor Santos bio naš najbolji igrač, Franklin Ogboke je isto tako igrač koji će kroz sezonu biti bitan, jer je u stanju pokriti tri pozicije.
Kakav je taj Kralj, Ristić, onaj golman Mammadov? Taj Halilović?

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 avg 2024, 11:59

Ako je tako onda nam ni ne treba, ja u ovoj ligi nikoga ne bih preplatio, to su vec neke PL cifre.

Ja kako sam cuo Ristic je bio los, Sloga nam do gola nije sutnula na gol, opet kazem tako sam cuo @harden je bio na utakmici.
Cinjenica je da nama fali kvaliteta, i to se sakriti ne moze. Za Kalesica sam namjerno rekao jel je bila ta prica zakasnili smo, sto nema veze jel u ovoj ligi za bolju pomudu igrac napusti klub i ode gdje mu je bolje.

Znaci @Neri nista od Merdovica, steta vjerujem da se opet podapinju noge, imamo li onda jos neke igrace koje dogovaramo ili je to to, @Lloris nam je zakazao zadnjih dana sve se nadam da ce nas obradovati.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2024, 12:31

Ma koga mozes dovesti vise, sve sto vrijedi je naslo nesto, sad mozes dovesti samo one sto niko necee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 avg 2024, 12:42

Par dana pred pocetak prvenstva mialim da se vise niko i ne moze dovesti. Merdovic ako nema klub pristace on doci, jer ce otici na kraju negdje bezveze. Istice i njima vrijeme da nadju sta dobro. Mi moramo godinu, dvije raditi sve kako treba, ispostovati sve igrace da se pocne pricati o Jedinstvu kao postenom klubu

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.