FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
63
31%

Ukupno glasova: 203

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 06 mar 2024, 11:51

Apsolutno. Imao si uvijek u ekipi 4-5-6 igraca koji su na ovaj ili onaj nacin POZITIVNO kontrolisali atmosferu. I naboj usmjeravali u zelju za borbom i pobjedom.

Narocito to mislim da ove uspjesne periode titula ili sezona kad smo izgledali kao ekipa.
- FKS -

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 06 mar 2024, 12:07

kleja je napisao/la:
06 mar 2024, 11:42
Chony533 je napisao/la:
06 mar 2024, 11:29
FKS u ovom momentu skoro da ni nema igraca u rosteru koji voli ovaj u klub i srce bi ostavio za njega.
Ovaj klub trenutno nema kapitena, Djurickovic kao novajlija dodje i pokaze nekima sta znaci igrat za svetinju, toliko.
osim Čatakovića i Anđušića, nemaš !
Oni kao djeca kluba opet nisu to sto nama treba. Fali ti igraca i ekipa koja je tu da pravi tu sampionsku klapu i kad je dobro i kad je lose, da kad dodje novi igrac dodje uzme ga za ruku kaze e ovo ti je Sarajevo za ovo ces sad da igras i ovo ces da volis, i da kad taj kapiten izadje na teren pokaze kako se gine na terenu i tako utice na sve ostale koji su tu. A nama Hazre kapiten, on je svakako jos sav nekakav saburli lik i sto je najgore svi igraci ce pratiti to za njim.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 06 mar 2024, 12:13

Igrat će se fudbal i nakon derbija
Zadnja izmjena: Unknown9, dana/u 06 mar 2024, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2024, 12:22

Do BL bojkot ,poslije BL i izvucene nule Simonove takticke zamisli i hvalospjevi tu ni b od bojkota iako smo izgledali kao Realu da gostujemo,poslije derbija opet bojkot,Igmana ako trehnemo opet nema bojkota i tako cemo od tekme do tekme

:zzz: :zzz:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 mar 2024, 12:33

Ako ne odem u udruzenje i ne vratim ulaznicu od derbija kome idu te pare od ulaznice? Tacnije idu li te pare Zeljeznicaru ili ostaju udruzenju navijaca? Moze li mi neko precizno ovo odgovoriti? Unaprijed hvala

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 mar 2024, 12:41

OldTownDistrict je napisao/la:
06 mar 2024, 09:30
roccosiffredi je napisao/la:
06 mar 2024, 09:25
TurkishAirlines je napisao/la:
05 mar 2024, 22:40
Bas bih volio da znam koliko je para tacno ulozeno u klub u zadnje 2-3 godine. Koje su se samo pare bacile zbog nesposobnosti i bahatosti ili sto bi neki rekli zbog bojkota :kafa:

O rezultatima ne treba pricati.
Ima financijski izvještaj za 2022 godinu. Taj će biti kamilica za ovaj novi što uskoro izlazi. Još ne idu sve pare preko kluba. Javna je tajna da se dosta para vrti preko firme u Americi. Ne znam kako porezna uprava gleda na to i je li to sve legalno, ali bojim se šta bi mogli naći ako bi nekim slučajem uletila u klub.
A sisa sto daje na ruke igracima 90% plate i utaju poreza patriotski demokratske akcije to nikom nista jel?
Po menije ovo problem drustva, sto se uvijek hvatamo za nekoga i kazemo " a kako on moze, a mi ne mozemo".

Yebo to ba, uvijek se uporedjujemo s losima da bi nasu losu stranu ucinili svijetlijom, sto je nemoguce.
Cinjenica je da smo uyebali sezonu vec ko zna koju godinu zaredom.

Ko je to sisoja pa da se mi uporedjujemo sa njima? Qurcina, lopina i utajivac poreza.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 06 mar 2024, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 mar 2024, 12:43

Mene licno boli qurac hoce li neki igrac sa strane voljeti klub ili nece, meni je bitno da on kad izadje na teren bude profesionalac i da 100% svojih mogucnosti da pobjedi.

Radi svoj posao najbolje sto znas i za sta si placen, a to ce ljudi znati cijenit.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 06 mar 2024, 12:57

06 mar 2024, 12:41
roccosiffredi je napisao/la:
06 mar 2024, 09:25

Ima financijski izvještaj za 2022 godinu. Taj će biti kamilica za ovaj novi što uskoro izlazi. Još ne idu sve pare preko kluba. Javna je tajna da se dosta para vrti preko firme u Americi. Ne znam kako porezna uprava gleda na to i je li to sve legalno, ali bojim se šta bi mogli naći ako bi nekim slučajem uletila u klub.
A sisa sto daje na ruke igracima 90% plate i utaju poreza patriotski demokratske akcije to nikom nista jel?
Po menije ovo problem drustva, sto se uvijek hvatamo za nekoga i kazemo " a kako on moze, a mi ne mozemo".

Yebo to ba, uvijek se uporedjujemo s losima da bi nasu losu stranu ucinili svijetlijom, sto je nemoguce.

Ko je to sisoja pa da se mi uporedjujemo sa njima? Qurcina, lopina i utajivac poreza.
Apsolutno ali ako treba kome uljetati porzna trebala je odavno mnogima, aludiram na to.
....sve drugo će proći!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 06 mar 2024, 12:57

Antikloc je napisao/la:
06 mar 2024, 06:32
Ako je istina ovo za Ziljkica,to je strasno. Ziljkic je jedan od najboljih i najskupljih igraca lige. Izgubiti takvu igracinu zbog priglupog i nesposobnog Zlovenca je zlocin. Tjeras Kralja zbog kmeta. Kmeta doslovno,odvratnog slovencakog !! Kako trener nije bio sposoban da vodi Ziljkica,tako ce sutra biti i sa drugi-trecim desetim. Danas tjera Ziljkica,Penita je vec htio i ko ce mu onda igrati ?? Julardzija i Matanovic i ostale sline koje je on doveo u klub.
Ne dovodi se trener da tjera igrace,nego da rukovodi s njima. Koristi razne metode i alate da iz njih izvuce maksimum za klub. Priglupi i pokvareni zlovenac to jednostavno nije sposoban. Ako ga Mirvic ostavi ocekujem potpuni rezultatski krah kluba. Eto nije mu igrao Ziljkic protiv zeljA i sta. Katastrofa. Je li mu i za debakl protv Vlade Jagodica kriv Ziljkic ?? Kad je Vlado otresao naseg takticara kao slinu. Je li mu kriv za 2-0 protiv GOSKa ( dva slucajna gola Hasica ) Je li mu se Ziljkic samarao ili je Penito samarao njegovog kmeta kojeg je doveo sa sobom ,da uzima pinku ??
Samo tjeranje zlovenca daje klubu neku nadu,sve ostalo je provalija i dno.
Tjeraj zlovenca,tjeraj Ajducko srce i svu bagru koju su dovukli u klub !!
Vodi kuci tog smrada pa zajedno tjerajte i bojkotujte trenera i ostatak strucnog staba.

A mozda kroz godinu i ti budes palio salove s doticnim.

Nisam bio za njega ni prije ni poslije a ni sad. Na faci mu vidis da je papak i da mu je IQ dvica.
1946

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 mar 2024, 13:01

Okej Almedin je zasrao, ali ne shvatam kuda ovo ide - Rožman će otjerati pola ekipe.

Da li je on toliko kvalitetan trener da idemo potpuno all-in?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 06 mar 2024, 13:04

Surreal je napisao/la:
06 mar 2024, 13:01
Okej Almedin je zasrao, ali ne shvatam kuda ovo ide - Rožman će otjerati pola ekipe.

Da li je on toliko kvalitetan trener da idemo potpuno all-in?
Pa sta cemo? Ako je ovo istina nek ih sve istjera cuj ti ono bojkotuje nekog a tolike pare prima, da mi je brat rodjeni mrs iz kluba svi
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 mar 2024, 13:04

06 mar 2024, 12:57
06 mar 2024, 12:41

Apsolutno ali ako treba kome uljetati porzna trebala je odavno mnogima, aludiram na to.
Ma skonto sam ja tebe, ali govorim opcenito da uvijek gledamo i govorimo "kako on moze a ja ne mogu" i sl sranja
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 06 mar 2024, 13:19

♥️SARAJEVO♥️ će biti sve drugo će proći....
I sa Ziljkićem i bez Ziljkića,i sa Rožmanom i bez Rožmana,i sa Ibričićem i bez Ibričića...
Svi su oni prolazni ♥️S A R A J E V O♥️ ostaje vječno

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 mar 2024, 13:34

Chony533 je napisao/la:
06 mar 2024, 12:07
kleja je napisao/la:
Chony533 je napisao/la:
06 mar 2024, 11:29
FKS u ovom momentu skoro da ni nema igraca u rosteru koji voli ovaj u klub i srce bi ostavio za njega.
Ovaj klub trenutno nema kapitena, Djurickovic kao novajlija dodje i pokaze nekima sta znaci igrat za svetinju, toliko.
Oni kao djeca kluba opet nisu to sto nama treba. Fali ti igraca i ekipa koja je tu da pravi tu sampionsku klapu i kad je dobro i kad je lose, da kad dodje novi igrac dodje uzme ga za ruku kaze e ovo ti je Sarajevo za ovo ces sad da igras i ovo ces da volis, i da kad taj kapiten izadje na teren pokaze kako se gine na terenu i tako utice na sve ostale koji su tu. A nama Hazre kapiten, on je svakako jos sav nekakav saburli lik i sto je najgore svi igraci ce pratiti to za njim.
Meni je bezveze mantra djete kluba, ne znaju oni sta je derbi, vako nako. Koliko to djece klubova igraju sada u jednom city, liverpulu, mancesteru, milanu, realu? Nemaju po dvojica. Eno u sitiju samo foden ponikao u klubu, nemaju dvojicu engleza, ljudi haraju. Nema veze odakle je igrac, sta osjeca, to je stvar mentalieta i profesionalizma, da ti radis posao za koji si placen. Motivacija je do trenera i atmosfere koju on pravi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2024, 13:47

boki86 je napisao/la:
06 mar 2024, 13:34
Chony533 je napisao/la:
kleja je napisao/la:

Meni je bezveze mantra djete kluba, ne znaju oni sta je derbi, vako nako. Koliko to djece klubova igraju sada u jednom city, liverpulu, mancesteru, milanu, realu? Nemaju po dvojica. Eno u sitiju samo foden ponikao u klubu, nemaju dvojicu engleza, ljudi haraju. Nema veze odakle je igrac, sta osjeca, to je stvar mentalieta i profesionalizma, da ti radis posao za koji si placen. Motivacija je do trenera i atmosfere koju on pravi
Tačno, samo profesionalizam. Stipu šuplju priču vezano za djecu. On ako je dobar igrač on će to i pokazati na terenu. Evo ti Jadovac slavi neki dan, čak je i tražio mikrofon od Manijaka da povede. Neko će reći da je njegova porodica iz Nevesinja i da nisu Sarajlije. To je ok ali ne govorim o tome već da je on prošao sve omladinske kategorije u FK Sarajevo i da se vodi kao naše dijete bez obzira na porijeklo. Imaš osoba sa strane koji su došli i dali su sve našem klubu i zavoljeli ga čak i više od te djece. Ne mora to ništa značiti.
Može meni u srcu biti drugačiji osjećaj i mogu imati veću volju i želju od nekog igrača sa strane ali on ako pokaže kvalitet na terenu sve to pada u vodu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 06 mar 2024, 13:52

Pa dobro, nije nista crno-bijelo. Moze i momak sa strane vise osjetiti klub nego neko ko je tu odrastao. Poenta je valjda da imas karakterne igrace kojima je stalo, kojima je grb bitan. Eto u derbiju, kod kona Galic odigrao kao Hakimi. Nije to jer je on toliki kvalitet, nego je ponikao u tom klubu (u njihovom OP je bio prije prelaska u Zrinjski), nesto mu znaci, pa odigra preko svojih realnih mogucnosti.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 mar 2024, 13:58

MortemHz je napisao/la:
06 mar 2024, 13:47
boki86 je napisao/la:
06 mar 2024, 13:34
Chony533 je napisao/la:

Tačno, samo profesionalizam. Stipu šuplju priču vezano za djecu. On ako je dobar igrač on će to i pokazati na terenu. Evo ti Jadovac slavi neki dan, čak je i tražio mikrofon od Manijaka da povede. Neko će reći da je njegova porodica iz Nevesinja i da nisu Sarajlije. To je ok ali ne govorim o tome već da je on prošao sve omladinske kategorije u FK Sarajevo i da se vodi kao naše dijete bez obzira na porijeklo. Imaš osoba sa strane koji su došli i dali su sve našem klubu i zavoljeli ga čak i više od te djece. Ne mora to ništa značiti.
Može meni u srcu biti drugačiji osjećaj i mogu imati veću volju i želju od nekog igrača sa strane ali on ako pokaže kvalitet na terenu sve to pada u vodu.
Radovac je bas ekstremni primjer, meni to ne ide u glavu iz drugih razloga. Lik je iz bivse hajduk veljkove, rahmetli mimo otac mu, bio jedan od najvecih pitara ikad. Znaci debil odrastao u takvom okruzenju, onda radi takve stvari. Haj mogu shvatiti da je bio los razlaz sa klubom, ali ako nista, ne bi nikad zbog oca tako nesto napravio. To ide njemu na obraz

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 06 mar 2024, 14:17

Rozmanova izjava kako na treningu sve dobro izgleda a na utakmici je to nešto sasvim drugo, sad itekako ima smisla.
Ja jednostavno ne mogu da vjerujem da su pojedini igrači toliko licemjeri pored svega što im je omogučeno i što imaju moglo bi se do sutra nabrajat on te svjesno uništava sad ne gledam na Rozmana nego gledam na sebe, mene pravi levatom i budalom, ja koji od života odvajam za klub ti svjesno uništavaš pa mamu vam jjebemm. Nek ih Rozman rastjera sve i do jednog ja ču lično da ga dočekam na zapadu protiv Borca i čestitam sa kakvom se bagrom bori.
Pu jebbemlimu prijeklo svakom ko namjerno sabotira rezultate mog kluba.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 06 mar 2024, 14:18

Dijete kluba?
Tri gola smo dali u derbiju na Kosevu, tri prilicno razlicite proslave.

Ne moraju biti djeca kluba, ali mislim da bar nekoliko igraca mora voljeti klub, a ne da su svi suhi profesionalci, posebno jer je tesko takve naci.
Delac mi je primjer kako i igrac sa strane moze zavoljeti klub, ali, eto, od danasnje postave “profesionalaca” to i ne ocekujemo.

Radovac?
To sto on radi je prosto nemoguce, niti moze zavoljeti klub za koji trenutno igra, niti moze tako zaboraviti ljubav od malena.
Takvi nama u klubu i ne trebaju, nemoj se ni praviti da volis samo zbog ulizivanja navijacima. Vise postujem one koji pokazuju da nemaju emocije.

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 06 mar 2024, 14:22

Da li je moguće da igrači "bojkotuju" trenera zato što je on nekompetentan?
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, keli, mnon46, perodeformero, rimljanin90, soe i 46 gostiju.