Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tukli tukli, nadam se da ce onome lijevom beku borca do kraja sezone neko nogu slomiti bar na dva mjesta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Meraak1921
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:19Imam i sad poruke na pp kako cvili da ne kazem nikom ko je, da nije znao, da se izvinjava...HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:16Pokazali su mi sliku, ne bi vjerovao kakav je to jad i na šta liči.
I meni ga zao bilo bGm

Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 21 apr 2024, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta kaže, nisam znao da je preminuo navijač, izvinjava se.
Neću mu ja ništa, ali eto nek zna da su našli slike jada i znaju ko je.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Meraak1921
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:21Šta kaže, nisam znao da je preminuo navijač, izvinjava se.
Buraz odluci se jesil nazoruso il hordasodnalena

- TurkishAirlines
Il sam mozda TurkishMeraak1921 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:22HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:21Šta kaže, nisam znao da je preminuo navijač, izvinjava se.
Buraz odluci se jesil nazoruso il hordasodnalena![]()

Cuvaj ledja dok ulicom hodas

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Neću mu ja ništa.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:23Il sam mozda TurkishMeraak1921 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:22HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:21Šta kaže, nisam znao da je preminuo navijač, izvinjava se.
![]()
Cuvaj ledja dok ulicom hodasnikad ne znas ko ce biti tu od ova tri nika
![]()

Ali neko možda hoće..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Meraak1921
- Kontakt:
TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:23Il sam mozda TurkishMeraak1921 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:22HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:21Šta kaže, nisam znao da je preminuo navijač, izvinjava se.
![]()
![]()

feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:1811.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:15Ma fujj, jos i penal cist nije sviran. Mesari se samo znaju udarati, za njih i jesu samo one oranice od terenu gdje do izrazaja moze doci sva njihova prljava igra
Znaci l ti sta ?

Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 21 apr 2024, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nemas pojma koliko mi se ljudi javilo da pita za bolesnika. Posebno starije garde koja se druzila sa rahmetli Campom.HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:24Neću mu ja ništa.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:23Il sam mozda Turkish![]()
![]()
![]()
Ali neko možda hoće..
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Seid Memic CvajtaKmenkake je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:44Meraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:36
Mirva drzi sve pod kontrolom, uredno placa sjever, cuje se po koji zvižduk sa Istoka, ali culo se i kad su bili 1. sa Husrefom, taj istok ne racunam jer im i njihovu yebu majke ; pa eto mogu i ja ..
-
- Kontakt:
ZBOGOM I HVALA VJECNIM BORDO LEGENDE

Izgleda da im Mirvah i parole sastavlja. Predsjednice (@IsmirMirvic), usavrsite malo Bosanski jezik, pa onda parole pisite!

Izgleda da im Mirvah i parole sastavlja. Predsjednice (@IsmirMirvic), usavrsite malo Bosanski jezik, pa onda parole pisite!
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
do podne alija od podne ilija
a od ponoci ne znam koja mi je milija
a od ponoci ne znam koja mi je milija
NEMA NAZAD
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne sumnjam da će neka luda glava zaletiti kad se saznalo ko je.NazorUso je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:27Nemas pojma koliko mi se ljudi javilo da pita za bolesnika. Posebno starije garde koja se druzila sa rahmetli Campom.HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:24Neću mu ja ništa.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:23
Il sam mozda Turkish![]()
![]()
![]()
Ali neko možda hoće..
Meni su prije derbija pokazali njegovu sliku, većeg jada nisam u životu vidio. Pomislio bi da je skroz suprotno koliko je hrabar na forumu.
-
- Kontakt:
Pomijesaju se malo slova i skrate rijeci kad se puknes nekvalitetnim spidomupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:28ZBOGOM I HVALA VJECNIM BORDO LEGENDE
![]()
![]()
![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ti jesi, vidjeli smo svi. Ostavio si jedno 20-25 postova na forumu za vrijeme utakmice, o ti veliki ultrase i eksperte za navijacka zbivanja!
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- Meraak1921
- Kontakt:
Roba nikakva19vendetta87 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:31Pomijesaju se malo slova i skrate rijeci kad se puknes nekvalitetnim spidomupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:28ZBOGOM I HVALA VJECNIM BORDO LEGENDE
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma ne vrijedi zbog onakvog jade placati kaznu. Lik nije dobar.HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:30Ne sumnjam da će neka luda glava zaletiti kad se saznalo ko je.
Meni su prije derbija pokazali njegovu sliku, većeg jada nisam u životu vidio. Pomislio bi da je skroz suprotno koliko je hrabar na forumu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
kriziraju zemunci opasno satima poslije meca koji veze s njima nema, sta ce tek biti kad ih rahic preslusa 
od godine mamic do godine rahic

od godine mamic do godine rahic
NEMA NAZAD
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 apr 2024, 00:17Prosječne godine prvih 11 ekipe Sarajeva 25.9 godinaSuvorov je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:36Mislis najmladji Borac i najskuplje Sarajevo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:08Najbolji Borac poslije rata nije uspio u tri utakmice da dobije najgore Sarajevo. Uz neviđeno navlačenje. Čak su i ofsajd izmislili da ne bi izgubili, u sred Banjaluke.
Qrca i šampiona.
U dvije utakmice ste izgubili od Zeljeznicara u korona sezoni pa sta, qrca i korona sampiona.
Prosječne godine prvih 11 ekipe borca 26.7
Trenutno korisnika/ca: Beli98, GradKamena2, kontra, riki46 i 30 gostiju.