Onaj jedan sektor do Zapada gostima, i to je to.kolezeljovac je napisao/la:Ma nek daju dio Juga gostima.... I vrh im....ZaZelju je napisao/la:Ja nemam nista protiv toga da Sarajevo igra na Grbavici, ali naravno da Zeljo dobije bar 50.000 KM, i da na kraju se plati sva eventualna steta na stadionu. Nadam se da je nece biti. Sjeverna tribina, koja je natkrivena, ima oko 5.400 stolica. Posto je sjever navijacka tribina komsija, mislim da bi atmosfera na stadionu bila fantasticna. Pretpostavljam da se moze pustiti vise od 11.000 ulaznica, plus dio za goste.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- WestTrebina
- Kontakt:
Nasi su donijeli konacnu odluku!
Brate budimo realni, ovo je evropska tekma, ako se ne pale yebene baklje, neće se sigurno ni stolice trgat i incident bezveze pravit. Još plus što je danas na sjeveru skroz druga ekipa.ZaZelju je napisao/la:Ja nemam nista protiv toga da Sarajevo igra na Grbavici, ali naravno da Zeljo dobije bar 50.000 KM, i da na kraju se plati sva eventualna steta na stadionu. Nadam se da je nece biti. Sjeverna tribina, koja je natkrivena, ima oko 5.400 stolica. Posto je sjever navijacka tribina komsija, mislim da bi atmosfera na stadionu bila fantasticna. Pretpostavljam da se moze pustiti vise od 11.000 ulaznica, plus dio za goste.
Unazad 20 godina na derbijima (i na Koševu i Grbavici), bilo je 7 ili 8 slučajeva demoliranja stadiona. Samo što je ta 2016. svježa i to demoliranje je nastalo nedugo nakon vaše akcije skupljanja para za te stolice pa je raju posebno pogodilo. Ništa ne ukazuje na to da će iko ijednu stolicu dirnut.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dobar si momak, smisao za humor ti je na razini purgera.....WestTrebina je napisao/la:Nasi su donijeli konacnu odluku!![]()
![]()
![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sramotna posjeta manijaka u Doboju kod Kaknja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma kakvo lomljenje sta god da se slomi, stolica, česma, ograda ja sam da zeljeznicar duplo naplati od FKS.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 jul 2019, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
- WestTrebina
- Kontakt:
Kakav humor? Jel tebi ovo smijesno?kolezeljovac je napisao/la:Dobar si momak, smisao za humor ti je na razini purgera.....WestTrebina je napisao/la:Nasi su donijeli konacnu odluku!![]()
![]()
![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Nije toliko loseBordoSarajevo je napisao/la:Sramotna posjeta manijaka u Doboju kod Kaknja.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
belosevic28
- Kontakt:
Onda vam cestitam na pobjedi.prisonbreak je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Selam za irfu prvog insajdera foruma.
Licenca
Dvica na zrinjski
Yani nece u Velez
Da kaze da ce veceras pasti mrak, desio bi se smak svijeta, niko aksama nbi docekao...![]()
![]()
Rekao je sutra dvica u Zenicib
P.S. Vidi praznog prostora na dresu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
totalitare
- Kontakt:
I ovo pola iz visokog ilijasprisonbreak je napisao/la:Nije toliko loseBordoSarajevo je napisao/la:Sramotna posjeta manijaka u Doboju kod Kaknja.
- prisonbreak
- Kontakt:
Pise bijelim slovima fan shop zeljeznicarbelosevic28 je napisao/la:Onda vam cestitam na pobjedi.prisonbreak je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Selam za irfu prvog insajdera foruma.
Licenca
Dvica na zrinjski
Yani nece u Velez
Da kaze da ce veceras pasti mrak, desio bi se smak svijeta, niko aksama nbi docekao...![]()
![]()
Rekao je sutra dvica u Zenicib
P.S. Vidi praznog prostora na dresu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije al da su u pitanju mamurne pandeprisonbreak je napisao/la:Nije toliko loseBordoSarajevo je napisao/la:Sramotna posjeta manijaka u Doboju kod Kaknja.
FK Sarajevo
Pa fino su rekli "Svi u Kakanj".BordoSarajevo je napisao/la:Sramotna posjeta manijaka u Doboju kod Kaknja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Pise bijelim slovima ime Generalnog sponzora...
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa ja,njihov poznati generaoni je fan shopbelosevic28 je napisao/la:Pise bijelim slovima ime Generalnog sponzora...
- WestTrebina
- Kontakt:
Dres je pravljen po uzoru na glOOvu prosjecnog navijaca zeljkana. Zato mora imati puno praznog prostora. Trebali su mu jos samo dodati malo vune za sisanjebelosevic28 je napisao/la: Vidi praznog prostora na dresu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Koliko će Mladost dobiti crvenih danas?
Dva ili tri?
Dva ili tri?
FK Sarajevo
- prisonbreak
- Kontakt:
Izgleda da ce ih sudija opet skarat, nidje veze zuti za IsakaBordoSarajevo je napisao/la:Koliko će Mladost dobiti crvenih danas?
Dva ili tri?
- dynamodresden1
Ćelikspor sutra igra najvazniju utakmicu u sezoni ,poslije ovoga ide opet jad bjeda i cupanje,a za nas obicna tekma sa ispodprosjecnim klubom ,malo treba hakalovcima da veselje i teferic naprave haha.
-
belosevic28
- Kontakt:
Po tome je prazan prostor trebao da dominiraWestTrebina je napisao/la:Dres je pravljen po uzoru na glOOvu prosjecnog navijaca zeljkana. Zato mora imati puno praznog prostora. Trebali su mu jos samo dodati malo vune za sisanjebelosevic28 je napisao/la: Vidi praznog prostora na dresu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.