PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nama nije potreban Celtic da pokazemo ljubav prema klubudynamodresden1 je napisao/la:Ćelikspor sutra igra najvazniju utakmicu u sezoni ,poslije ovoga ide opet jad bjeda i cupanje,a za nas obicna tekma sa ispodprosjecnim klubom ,malo treba hakalovcima da veselje i teferic naprave haha.
Vas kad bude 10 milja u ligi a da nije proslava titule javi se, do tad imas mahanje iz uzavrelog grada
Jasta eto, ako je bezveze sto je sa raj chong trazio 1000 karti? Toliko vas se skupi za gradski derbi, doduse i ovo je zamal gradskidynamodresden1 je napisao/la:Ćelikspor sutra igra najvazniju utakmicu u sezoni ,poslije ovoga ide opet jad bjeda i cupanje,a za nas obicna tekma sa ispodprosjecnim klubom ,malo treba hakalovcima da veselje i teferic naprave haha.
Aj bjezi budalo haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa što vas onda bude 10K protiv Sarajeva a 1K protiv Krupe sljedeće kolo?nickiZe88 je napisao/la:Nama nije potreban Celtic da pokazemo ljubav prema klubudynamodresden1 je napisao/la:Ćelikspor sutra igra najvazniju utakmicu u sezoni ,poslije ovoga ide opet jad bjeda i cupanje,a za nas obicna tekma sa ispodprosjecnim klubom ,malo treba hakalovcima da veselje i teferic naprave haha.![]()
Vas kad bude 10 milja u ligi a da nije proslava titule javi se, do tad imas mahanje iz uzavrelog grada
Svima je to tako i niko nije izuzetak.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 jul 2019, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Toliko im je beze utakmica da cak i Nam u Zenicu dolaziredbull93 je napisao/la:Jasta eto, ako je bezveze sto je sa raj chong trazio 1000 karti? Toliko vas se skupi za gradski derbi, doduse i ovo je zamal gradskidynamodresden1 je napisao/la:Ćelikspor sutra igra najvazniju utakmicu u sezoni ,poslije ovoga ide opet jad bjeda i cupanje,a za nas obicna tekma sa ispodprosjecnim klubom ,malo treba hakalovcima da veselje i teferic naprave haha.
Aj bjezi budalo haha
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Mi sno znali protiv Viteza imati 8000,protiv Mladosti 6000, a bili smo na dnu. Mi se ne borimo ni za sta, godinama, molim Boga samo jednu sezonu da budemo u vrhu kao vi, prekucat cemo sve sa posjetom,ja ti garantujem.
Nijedna tekma nece bit ispod 5000. Doci ce aBd i nasih 5 minuta.
Ne budi Pastrmka.nickiZe88 je napisao/la:Mi sno znali protiv Viteza imati 8000,protiv Mladosti 6000, a bili smo na dnu. Mi se ne borimo ni za sta, godinama, molim Boga samo jednu sezonu da budemo u vrhu kao vi, prekucat cemo sve sa posjetom,ja ti garantujem.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ja samo kazem svoje vidjenje i siguran sam da bi to bilo tako, kad nas ovako jedan rezultat moze napaliti,kako bi nas nafuralo tek 3-4 dobra rezultata za redom?
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa definitivno da npr pobjedimo Sarajevo i Velez, da bi karte sve bile rasprodane
al sto se to nece desiti, to je vec druga prica haha
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ako se bude Čelik borio ove godine za europu 100% bit cemo prvi po posjeti, jos samo u 2 kola neatraktivan protivnik, ostalo sve derbi neki jbt.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
belosevic28
- Kontakt:
PeeeenOOOOOOl , savez napoljeeeeee
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:PeeeenOOOOOOl , savez napoljeeeeee
Lako je djecu maltretirat.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- dynamodresden1
Nikad vise vi necete ni igrati evropu a kamoli neki Celtik za vas su ovo doboj kakanj i tuzla premije,a da vi ste pozbati ovih iza sezona po posjeti svako 3 mjeseca bojkot neki hahah,ćelikspor nemoj vise ko prosle heljp heljp saljite igrace sad izgleda apetiti porasli nakon samo jednog kola opet treba peticu u pola somuna nista cimbur da skontate da ste u 100 ligi svijeta kanta za nabijanje haha...nickiZe88 je napisao/la:Nama nije potreban Celtic da pokazemo ljubav prema klubudynamodresden1 je napisao/la:Ćelikspor sutra igra najvazniju utakmicu u sezoni ,poslije ovoga ide opet jad bjeda i cupanje,a za nas obicna tekma sa ispodprosjecnim klubom ,malo treba hakalovcima da veselje i teferic naprave haha.![]()
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Blöde totschdynamodresden1 je napisao/la:Ćelikspor sutra igra najvazniju utakmicu u sezoni ,poslije ovoga ide opet jad bjeda i cupanje,a za nas obicna tekma sa ispodprosjecnim klubom ,malo treba hakalovcima da veselje i teferic naprave haha.
Lider prima porciju protiv Radnika.
Pitam se, imaju li još uvijek, aspiracije za Evropu.
Propustio sam malo, jesu li ovi došli tobe(u šta sumnjam) ili je krenulo najavljivanje trica koje traje već 15ak godina svakako? 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zaboravio si GOSK ispadanje 5 milja.nickiZe88 je napisao/la:Mi sno znali protiv Viteza imati 8000,protiv Mladosti 6000, a bili smo na dnu. Mi se ne borimo ni za sta, godinama, molim Boga samo jednu sezonu da budemo u vrhu kao vi, prekucat cemo sve sa posjetom,ja ti garantujem.
!
-
belosevic28
- Kontakt:
Sudija ce prelomiti u zeljkanovu korist. Vi vil sii
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja lidera..Jadnimi je napisao/la:Lider prima porciju protiv Radnika.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.