Kakve uslove imaju igraci i SS, bas pozitivno perverzno, narocito za BiH. Ovo prosto mora napokon uroditi plodom. E sada pitanje za koliko vremena i kad

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bio je fudbaler, sada je menadžer uglavnom za istočno tržište.ajdohordas je napisao/la: ↑08 mar 2024, 01:56Ko je i šta je Igor Gluščević i kakvu on prošlost ima ?
I ja sam nacuo da je generalno bas povuko maksimalno sve u to da unisti atmosferu i zavadio se sa igracima, cime su se medjusobno svi zavadili. Ako imas neki direktan izvor i informacije volio bi da podjelis pa bar pp:kafa:
U zivotu nisam vidio gadnijeg insana.
vrlo moguce. Kod mirze je imao glavnu ulogu i cim je janez dosao , promjenio je.
Vidim da nam ga redovno zavali sa nekim parmakom. Prvo Cmiljanic sad Matanovic (hajde mozda proigra, rano je)ajdohordas je napisao/la: ↑08 mar 2024, 01:56Ko je i šta je Igor Gluščević i kakvu on prošlost ima ?
Mr dr cin kar os
hoces nam reci veceras u 21h
kako mozes takve gluposti pricati i lagati,da se raja pali i da onda trazis da ti neko replicira,ima ovdje par budala koji nisu nikad na utakmicu otisli mislit ce istina je i eto price i lose atmosfere.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 mar 2024, 22:35JVVVST je napisao/la: ↑07 mar 2024, 21:15Ista prica ko kad su kmeljovci tjerali Misimovica. I otjerase ga. Vidimo gdje su otad, a i mi ne bi nista bolji bili da otjeramo naseg Misimovica.Istinasamo123 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 17:53
Priznaj reci ne znam nadji nekog ko zna ili goni se u sto pm...
Svaka cast za teretanu kamp i sporedne stvari ali mi nismo gradjevinska firma nismo rijaliti za one spodobe koje je dove u klub i nismo razvojni klub za mlade igrace nego smo najveci klub u drzavi koji mora da tezi da uvijek bude prvi i najbolji a ne cilj je evropa, boze sacuvaj.
Oni su otad tačno tu gdje smo i mi.Za razliku od nas,imaju zdraviju atmosferu oko kluba,a eto pokazali su da i takvi raspali nas karnu bez po muke.
Dokle god Sarajevo predstavljaju Potura i Ajla bićemo predmet šprdnje.
I tu famoznu teretanu je Kanton napravio,tačnije Magoda dao pare nije svemogući Mirva.
On pare troši na Penerande.
Jok trebamo sa pustimo Ziljkaru i kompaniju da oni preuzmu klupu, Beganovica za pomocnog petom je zna vratiti opasno.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑08 mar 2024, 08:43Eno sad ziljkara kriv što imamo poluprofesionalne igrače koje se ne znaju sastaviti sa loptom, pogotovo vezni red. Ziljkara kriv što Makedonac prima gol sa centra
Ja sam mislio da ne može gore od zalizanog, a sad nas trpaju svi kako stignu i takvog trenera treba pustiti da radi. Isto su tako anamo oni puštali Nermina Bašića.
Zalizani je svakako jednom pregazio Domžale na pripremnoj utakmici?
Baš smo narod za izučavanja.
pa raja je pisala o nekim slikama Ziljkica i kri miljea. jel tesko povezati?Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑08 mar 2024, 09:13To se zove efekt žrtvenog jarca.
Ko je novi bolji od onih momaka koji su otjerani? Kad je Renan bio najbolji napadač lige i kad se počeo gubiti?
I kakva je to snaga kolektiva kad ga jedan pojedinac može uništiti? Ko je ikad imao posao, može znati o čemu pričam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.