FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TM87doboj
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TM87doboj » 05 maj 2012, 22:22

vidovitadjemila je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Slobodo cao Slobodo cao ....
Koji si ti peksim to je nevjerovatno.Ali doci ce se i vasim marifetlucima glave.Ili se vec dolazi.Idi na svoju temu i pjevaj tamo EVROPO CAO ,EVROPO CAO, EVROPO cao cao cao....NEEEEEEMAAAAAA licenceeeeeee.....
e nek si mu vala odgovorio :!:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 maj 2012, 22:23

Ima jos do odluke za licencu haman mjesec dana , ali od prve lige nema nista :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 maj 2012, 22:23

Znaci ipak 2. liga, molite Boga da vam ostane Ibrakovic.
Sretno.
NO PYRO NO PARTY

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 maj 2012, 22:28

Sarajlijc@ je napisao/la:Ima jos do odluke za licencu haman mjesec dana , ali od prve lige nema nista :mrgreen: :mrgreen:
Ma ne mozes ti tu nista izgubiti.Gledaces ti Evropu na Kosevu.Samo sto ce to umjesto vas igrati .......GRACIĆEV OLIMPIK... :lol: :lol: :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 maj 2012, 22:29

Sarajlijc@ je napisao/la:Ima jos do odluke za licencu haman mjesec dana , ali od prve lige nema nista :mrgreen: :mrgreen:
za mjesec će se javiti još 100 000 duga ,pa vi tek sad hasetovoj generaciji plačate premije

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 maj 2012, 22:32

vidovitadjemila je napisao/la:
Ma ne mozes ti tu nista izgubiti.Gledaces ti Evropu na Kosevu.Samo sto ce to umjesto vas igrati .......GRACIĆEV OLIMPIK... :lol: :lol: :lol:
Njima je dino selimović obečao dovesti evropsku ekipu da igraju prijateljsku ako ne dobiju licencu ,možda kao predtekmu olimpiku :lol: :lol: :lol:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 maj 2012, 22:36

Jast ako GRACIĆ odobri. Kaze nece svasta za predtekmu Vratnik im je ozbiljan konkurent... :D Znaci LICENCA za predtekmu kod GRACICA :lol: :lol: :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2012, 22:37

nidi je napisao/la:
za mjesec će se javiti još 100 000 duga ,pa vi tek sad hasetovoj generaciji plačate premije
Zato su i promjenili ime Torpedo da bi dugove zameli! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 maj 2012, 22:43

Ne znam zasto se svi nasladjuju nasem neuspjehu, hajmo virsle i ostali bjezite sa ove teme, doce i vase vrijeme kad cete bit u ovoj situaciji, ali ja se necu smijati, nek vam je sretno bez nas, nama nek je sretno gdje god igrali.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 maj 2012, 22:46

Koji si ti jad i pacenik klub ti u g.....a do grla a ti sijas od radosti zbog tudje nesrece.Pa bolan zasto ljudima sjedas na muku kada im je najteze.A sta ako se Sloboda spasi,mozda Olimpik sutra dobije Slaviju.Sto se tice licence treba da znas i ako je dobijete prednost imaju ekipe koje su ispunile uslove do 31.03 i to nista ne moze promjeniti,Gracic je to znao pa je davao onako sigurne izjave,Zrinjski i Sarajevo u slucaju naknadnog dobijanja licence mogu u Evropu samo ako od onih sest ekipa tri dobrovoljno odustanu.Tuga je da dva BH-a velikana Sloboda i Sarajevo dozivljavaju ovakve trenutke i licno mislim da to ne zasluzuju a sto se tebe tice treba da znas da je najveci licni poraz svakog covjeka kada se pocne radovati tudjoj nesreci,budi siguran da si onda dotakao dno u svom zivotu.Tuzlaci puno srece i ako Bog da izvadice te se vi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 maj 2012, 22:48

fukara87 je napisao/la:Ne znam zasto se svi nasladjuju nasem neuspjehu, hajmo virsle i ostali bjezite sa ove teme, doce i vase vrijeme kad cete bit u ovoj situaciji, ali ja se necu smijati, nek vam je sretno bez nas, nama nek je sretno gdje god igrali.
nije još ništa gotovo ,dobijete slaviju u lukavici i ostajete u ligi.Na kraju krajeva ni slaija ni gošk nemaju licencu za premijer ligu

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 maj 2012, 22:56

Ma realno svaki navijac Slobode od danas ce reci da nemamo sanse za opstanak, cuda se desavaju ali u Premijer ligi to se slabo kad moze desit realno, Cisto sumnjam da ce Olimpic sutra izvuci barem bod protiv Slavije.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 05 maj 2012, 23:00

Ajmo viršle, viršle .. Gdje licenca aa !? Nema "metno vam ga" brkin tatica !? :lol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 maj 2012, 23:01

fukara87 je napisao/la:Ma realno svaki navijac Slobode od danas ce reci da nemamo sanse za opstanak, cuda se desavaju ali u Premijer ligi to se slabo kad moze desit realno, Cisto sumnjam da ce Olimpic sutra izvuci barem bod protiv Slavije.
ako bude pošteno suđenje olimpik može otkinuti bod slaviji ,ako je mogao na grbavici uzeti bod može i u lukavici

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 05 maj 2012, 23:04

žao mi slobode, veliki bh klub..
ako bog da da izborite opstanak, i sljedeće sezone dovedete stvari u red pa da i Evropu ganjate..
realno, u vrhu lige bi stalno trebali bit Željo, Sarajevo, Velež, Borac, Čelik i Sloboda.
TO su najveći klubovi lige. Smiješno je, ali i žalosno ovo sad što se dešava..

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 05 maj 2012, 23:06

dat ce vama celik bodove ;)

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 05 maj 2012, 23:08

Ako ispadnete fali ce nam Sloboda ,ipak ste vi ime bh nogometa .Iskreno se nadam jos nije gotovo.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 05 maj 2012, 23:08

Mora neko i ispast...doslo vrijeme na nas ;)

Prije par godina smo znali pobijediti Zelju koji danas dominira, 30 godina smo mogli igrati sa svima ju EX YU...ali vremena se brzo mijenjaju...

Mi nikad necemo biti nesto posebno vise, mi smo radnicki klub...a ovaj sistem moze samo unistiti Slobodu pa tako da ne ocekujem puno

Danas mi je bilo zao Denisa jer su ga napadali...mada se ni meni ne svidja kako brani ovu sezonu, a zao mi se isto sto ispadamo seljaci jer moraju specijalci ulazit na tribine da razdvajaju huligane ili sto pljujemo i gadjamo, razbijamo kameru ljudima koji se raduju golu borca....

Mozda smo najgori uz Kozaru u ovoj ligi sad, ali prije par godina nismo bili...od rata smo solidni bili tako da nema nas ko sta mrziti, ne mozemo biti prljavi kao sto neki kazu da jesmo...ako nemamo igrace borimo se pa kazu da smo mesari, ali sta se moze....liga opet gubi, a i mi gubimo, sljedece sezone kad bude pisalo umjesto sloboda-gradina bice jos vise provincijalska liga :)
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 05 maj 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 maj 2012, 23:10

Dbd ti za lijekova trebalo.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 05 maj 2012, 23:15

robijasi zenica je napisao/la:dat ce vama celik bodove ;)
mi smo se cesto znali skontat ;)

ali djabe nam ti bodovi, kad valja ispast opet :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.