SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Kakvo će da bude zadnje kolo u drugoj ligi...

-
Nerminovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET'S GO!
@Marsal tu sam kad je najvise potrebno, you know it
@Sheyi aka Vardy pa niko ti nista ne moze

Backspace City gori

LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET'S GO!
@Marsal tu sam kad je najvise potrebno, you know it
@Sheyi aka Vardy pa niko ti nista ne moze
Backspace City gori
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Blizu smo ekspresnog povratka u drugu ligu, velika forma i bilo bi nepravda ako ne uđemo.

pitanje za Savez, koliki je rekord kad je u pitanju broj postignutih golova u sezoni
-
_Arsenalovac_
- Kontakt:
nisam iz saveza, al' skoro sam provjeravao, zanimalo me.. 19 golova je rekord..Chinaglia je napisao/la:pitanje za Savez, koliki je rekord kad je u pitanju broj postignutih golova u sezoni
ja sam ove sezone postigao 20, a ima jos jedno kolo.
znači, ti i ja za titulu rekordera, obojica imamo po 20 komada, a red bi bio da popustiš malo_Arsenalovac_ je napisao/la:nisam iz saveza, al' skoro sam provjeravao, zanimalo me.. 19 golova je rekord..Chinaglia je napisao/la:pitanje za Savez, koliki je rekord kad je u pitanju broj postignutih golova u sezoni
-
_Arsenalovac_
- Kontakt:
samo jakoChinaglia je napisao/la:znači, ti i ja za titulu rekordera, obojica imamo po 20 komada, a red bi bio da popustiš malo_Arsenalovac_ je napisao/la:nisam iz saveza, al' skoro sam provjeravao, zanimalo me.. 19 golova je rekord..Chinaglia je napisao/la:pitanje za Savez, koliki je rekord kad je u pitanju broj postignutih golova u sezoni
cut cemo se poslije sljedeceg kola
SK Stolac je slavio 5-0, Ajaccio 1-1 Nantes
1. 33 b
2. 29
-------------
3. 29
-------------
4. 28
5. 27
6. 27
Kakva ludnica u drugoj ligi.
Da bi ostati ovdje gdje i jesmo, na drugoj poziciji.
Cestitke novom prvoligasu.
2. 29
-------------
3. 29
-------------
4. 28
5. 27
6. 27
Kakva ludnica u drugoj ligi.
Da bi ostati ovdje gdje i jesmo, na drugoj poziciji.
Cestitke novom prvoligasu.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Premier je pobjedio 5:4 , @defender je također pogodio Torino-Roma 1:1 tip , tako da popravite to 
Cestitke, strasan mec, nadam se da uzimate ovo.bavarian_bk je napisao/la:Premier je pobjedio 5:4 , @defender je također pogodio Torino-Roma 1:1 tip , tako da popravite to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja nisam ni skontao da smo uzeli, nisam vidio da imamo dvije Rome po 1-1.Virtu4l je napisao/la:Cestitke, strasan mec, nadam se da uzimate ovo.bavarian_bk je napisao/la:Premier je pobjedio 5:4 , @defender je također pogodio Torino-Roma 1:1 tip , tako da popravite to
Ekstra tekma, devet golova, sljedece kolo fešta, Premier drugi put prvak prve lige.
Polako. Zadnja klupa nas prati u stopu te nam treba pobjeda u zadnjem kolu. Sekretaru molim te ispravite ovaj rez. Ekipa svaka cast, samo tako nastaviti. Cestitke i Cekicarima, pogotovo mom bivsem saigracu na strasnoj partiji.
Utakmica je bila odlična. Ja već uknjižila bod, nisam provjerila rezultate. Čestitke Premieru.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Također ispraviti rezultat kod Pjetlova s 3:1 na 4:0. Pobjeda nam je donijela novi trofej u klupskim vitrinama, tačnije drugu ligašku titulu.
Čestitam kolegama, @redsu i @Otelu, na odličnoj sezoni, učinit ćemo sve da i naredna bude jednako dobra. 
Ma trebao nam je drugi gol Intera, duplirali smo ga na 2-0.Belmin6 je napisao/la:Ja nisam ni skontao da smo uzeli, nisam vidio da imamo dvije Rome po 1-1.Virtu4l je napisao/la:Cestitke, strasan mec, nadam se da uzimate ovo.bavarian_bk je napisao/la:Premier je pobjedio 5:4 , @defender je također pogodio Torino-Roma 1:1 tip , tako da popravite to![]()
Ekstra tekma, devet golova, sljedece kolo fešta, Premier drugi put prvak prve lige.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovih zadnjih par kola smo se svi raspucali.Claus je napisao/la:Također ispraviti rezultat kod Pjetlova s 3:1 na 4:0. Pobjeda nam je donijela novi trofej u klupskim vitrinama, tačnije drugu ligašku titulu.Čestitam kolegama, @redsu i @Otelu, na odličnoj sezoni, učinit ćemo sve da i naredna bude jednako dobra.
Čestitke momci na ostvarenom plasmanu u viši rang i naravno tituli. Naredne sezone idemo u istom tempu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Pozdrav za Nermina, pozz za Sheyia! Dominiramo!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Čestitke na pobjedi.Marsal je napisao/la:Pozdrav za Nermina, pozz za Sheyia! Dominiramo!
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.