Jel ti se to pertla odvezala ?WestTrebina je napisao/la:Yebem usrefu zvanom usro najmilije. Yebo ga sin retardirani
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Vazi... Da Vam lakse upadne u guzove....Litmanen je napisao/la:Vazelin za 2 kola spremitekolezeljovac je napisao/la:Kao navijac Zelje mogu Vama Zenicanima reci.... Niste Vi tom Usrefu ni do koljena(ukljucujuci i klub)... Nema vecih kompleksasa od Vas, kakvi ste Vi bijednici....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Vas dvojica mirni,sacekajte bar ovu paradu.kolezeljovac je napisao/la:Vazi... Da Vam lakse upadne u guzove....Litmanen je napisao/la:Vazelin za 2 kola spremitekolezeljovac je napisao/la:Kao navijac Zelje mogu Vama Zenicanima reci.... Niste Vi tom Usrefu ni do koljena(ukljucujuci i klub)... Nema vecih kompleksasa od Vas, kakvi ste Vi bijednici....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I opet lekcije iz ljubavi i odanosti klubu dajemo cijeloj drzaviBosniaBoston je napisao/la:Vrijeme je vise da ovaj celik ispadne.Nista ligi ne doprinose,tavore na sredini tabele vec 15 godina,nekad i na dnu.

Ove atmosfere i posjete a 20 godina bez trofeja, ustat kad se kaze Zenica
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Kole...Od mene...kolezeljovac je napisao/la:Kao navijac Zelje mogu Vama Zenicanima reci.... Niste Vi tom Usrefu ni do koljena(ukljucujuci i klub)... Nema vecih kompleksasa od Vas, kakvi ste Vi bijednici....

Ne znam ni ja šta ima raja protiv Štajetuje, realno uvijek korektan lik.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Čelik bolji prvo, Pite drugo. Imali i jedni i drugi svoje šanse, Pite nešto više. Realno, najbolja su ekipa u PL.
Husref ima poseban tretman na BP, i tako će biti do kraja njegovog života. Veze to nema sa njegovim trenutnim klubom.
Husref ima poseban tretman na BP, i tako će biti do kraja njegovog života. Veze to nema sa njegovim trenutnim klubom.
Kako je krenulo vraćaju se Rođeni.
Al u rikverc
Al u rikverc

FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
Kakva dominacija al lopta nije htjela u gol.Potpisujem duplu već u drugom kolu,jer smo za klasu iznad svih klubova.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tu se slazem.A i u Zenici puno bolja atmosfera kad igra repka neg u Sarajevu.Samo jednom upadnite u top 5 nije ovo la liga jbtBadrHari je napisao/la:I opet lekcije iz ljubavi i odanosti klubu dajemo cijeloj drzaviBosniaBoston je napisao/la:Vrijeme je vise da ovaj celik ispadne.Nista ligi ne doprinose,tavore na sredini tabele vec 15 godina,nekad i na dnu.![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne mogu da vjerujem da je neko očekivao da Velež otkine kakav bod Zrinjskom. Mogli su ovi i juniore izvest, ovi bi sami sebi opet dali ko i večeras. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma teska srca kazem... Ali Velezu je nazalost ove godine gledajuci ovako grcevita borba sa Zvijezdom za opstanak...
Pukla ljubav između Zen'ce i Saraj'va?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dajete lekcije kad vam gostuju Sarajevo i Željo, pusti šupljuBadrHari je napisao/la:I opet lekcije iz ljubavi i odanosti klubu dajemo cijeloj drzaviBosniaBoston je napisao/la:Vrijeme je vise da ovaj celik ispadne.Nista ligi ne doprinose,tavore na sredini tabele vec 15 godina,nekad i na dnu.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema šanse jarane,nema šanse... 1000% To što bi neki željeli je jedno a stvarnost sasvim drugo... To samo moze reci neko ko Velež nikad nije gledaosvabo8 je napisao/la:Kako je krenulo vraćaju se Rođeni.
Al u rikverc

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma njima kad dodju kone i Mi oni se ufuraju ko mi kad igramo s Plzenom, Standardom i sl... 

Kad god zagusti. Onu kad smo rezultatski ispali u najgoroj sezoni u historiji kluba, protiv Borca je bilo 9000.Raonffa je napisao/la:Dajete lekcije kad vam gostuju Sarajevo i Željo, pusti šupljuBadrHari je napisao/la:I opet lekcije iz ljubavi i odanosti klubu dajemo cijeloj drzaviBosniaBoston je napisao/la:Vrijeme je vise da ovaj celik ispadne.Nista ligi ne doprinose,tavore na sredini tabele vec 15 godina,nekad i na dnu.![]()
Mi protiv dva kluba u ligi napunimo stadion, vi i pitice samo međusobno

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
i Atalantomkolezeljovac je napisao/la:Ma njima kad dodju kone i Mi oni se ufuraju ko mi kad igramo s Plzenom, Standardom i sl...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aj pa dogodine novu tricu najavite, čekati ćemo još. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nemate kontinuitet, posjeta vam previše zavisi od faktora rezultata, niste loši al' daleko od toga da nekome dajete lekcije iz ljubavi i odanostiBadrHari je napisao/la: Kad god zagusti. Onu kad smo rezultatski ispali u najgoroj sezoni u historiji kluba, protiv Borca je bilo 9000.
Mi protiv dva kluba u ligi napunimo stadion, vi i pitice samo međusobnoznaci bolji smo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, sarajevo19461987 i 10 gostiju.