PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

TofiTofita
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TofiTofita » 28 jul 2019, 23:31

SarajevoJeBordo je napisao/la: Čestitamo vam neprimanje trice. Nekad vam je svrha postojanja bila da ponekad nas dobijete, sad je da ne primite 3+. Tako je i sa Željom, mada oni i trica idu skupa u nekom drugom kontekstu.
Pa dobro, to je realnost. Ekipa dosta jača i više novca uloženo u isto. Kada se izjednace onda se mozemo nadati da damo +3.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 28 jul 2019, 23:32

SarajevoJeBordo je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Aj pa dogodine novu tricu najavite, čekati ćemo još. :yawn:
Čestitamo vam neprimanje trice. Nekad vam je svrha postojanja bila da ponekad nas dobijete, sad je da ne primite 3+. Tako je i sa Željom, mada oni i trica idu skupa u nekom drugom kontekstu.
Predprosla sezona
Celik:Zeljo 0:3
Finale kupa(2011.)
0:3
Sad ste eto digli ljestvicu... Sad da je bod nekako izvuci... Protiv velikana iz Sehera...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 jul 2019, 23:34

Ou kako ga ponisti skoro brat ko kartu. Koji bindas je ovaj Goat hahahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 28 jul 2019, 23:34

kolezeljovac je napisao/la: Predprosla sezona
Finale kupa(2011.)
Sad ste eto digli ljestvicu... Sad da je bod nekako izvuci... Protiv velikana iz Sehera...
Vi ste nam vala u rangu sa Radnikom ili Slobodom. Totalno nezanimljivi.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 jul 2019, 23:35

Z E N I C A !

:twisted: :twisted: :twisted:
!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 28 jul 2019, 23:37

TofiTofita je napisao/la:
kolezeljovac je napisao/la: Predprosla sezona
Finale kupa(2011.)
Vi ste nam vala u rangu sa Radnikom ili Slobodom. Totalno nezanimljivi.
Denial
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2019, 23:37

belosevic28 je napisao/la:Ou kako ga ponisti skoro brat ko kartu. Koji bindas je ovaj Goat hahahah
Naleti pisac na volej, jbg. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 jul 2019, 23:38

BadrHari je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
BadrHari je napisao/la: Kad god zagusti. Onu kad smo rezultatski ispali u najgoroj sezoni u historiji kluba, protiv Borca je bilo 9000.
Mi protiv dva kluba u ligi napunimo stadion, vi i pitice samo međusobno :mrgreen: znaci bolji smo
Nemate kontinuitet, posjeta vam previše zavisi od faktora rezultata, niste loši al' daleko od toga da nekome dajete lekcije iz ljubavi i odanosti :)
Izazvati interesovanje u gradu iznova iako: je klub u finansijskoj dubiozi (jedva licencu dobije za ligu kamol Evropu), nije osvojio ni kup kamol ligu hebeni 20 plus godina, skoro se ugasio, nije izasao u Evropu 12 godina, prosao dugogodisnje bojkote i hladjenja ko niko u ligi- ne moze vise niko.
10 000 ljudi bukvalno ne bude nigdje sem na sarajevskom derbiju. Nego sta je nego odanost i ljubav, ne punimo sigurno zbog rezultata :cool: zadnji put kad smo namirisali Evropu bilo nas je i na strani 2500 (Otoka). Jednostavno institucija, Zeljo je pred manje publike titule slavio. Vi ste posjecenije iskljucivo i samo zato sto ste u vrhu (top 4) i u borbi za trofeje do zadnjeg kola. A i kad osvajate prosjek gledaoca vam je mizeran sem one jedne sezone pod Brkom. Da je obrnuto bio bi vam raspad sistema ko sredinom prosle decenije. Najbrojnije gostovanje i na Grbavici i na Kosevu od ekipa van Sa :salut:
Džaba ti da je 100 hiljada, vas loži rezultat i sarajevske ekipe, za tri kola kad vam dođe TC neće vas biti 2,5 milje kontaš. Odradite gostovanja u Sarajevu u većem broju, na ostala možete stati svi u jedan bus, al' nebitno.

10k ljudi i ne može biti nigdje jer ne postoji stadion koji može to primiti, evo ti večeras pod BB 8-9 milja, slično kao u Ze, pa je l' oni mogu davati lekcije iz ljubavi i odanosti?

Vi paša moj odradite dvomeče sa Sarajevom, Željom, gostovanje Mladosti i to je to, na ostalim niste ništa specijalno, domaće jada preko 3 milje, gostovanje jedan bus.

Željo je prošle godine imao najgoru sezonu u zadnjih 10 godina, sranja u i oko kluba, vi se lafo borili za Europu i opet smo imali osjetno jaču posjetu od vas.

PS:

Ne znam da ste ikada prešišali ovu brojku RA na Koševu, a što se tiče Grbavice imali ste jedno gostovanje kada ste napunili zdenku, mislim da ste se tad borili za Europu, ima tome 10+ godine, izgubili ste 3:2 tu tekmu, Šabić za vas dao eurogol koliko se sjećam, nebitno sad, upitno je da li je to jača brojka nego ova pd RA.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 28 jul 2019, 23:40

skoroalen je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ou kako ga ponisti skoro brat ko kartu. Koji bindas je ovaj Goat hahahah
Da je guzina tako finisirao veceras bilo bi 3:0 za vas
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 28 jul 2019, 23:41

NEMA ZASTAVE, NEMA ZASTAVE, NEMA ZASTAVE, NEMA ZASTAVEEEEEE!!! :tralala:
Faraon me podsjeti pisanjem na taj period :mrgreen:
Hvala Raonffa
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 jul 2019, 23:46

skoroalen je napisao/la:
Ja svaki dan napisem da je glup ,i on to svaki put iznova dokaze .
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 jul 2019, 23:55

Jbg nisu zeljkan da bude 0:3, ovo je ipak Celik, respektabilna ekipa.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 28 jul 2019, 23:57

mma_hz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Da je u ovoj drzavi 10 hiljada ljudi glupo kao ja,BIH bi bila kao Svicarska.
23

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 jul 2019, 23:57

Raonffa je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Nemate kontinuitet, posjeta vam previše zavisi od faktora rezultata, niste loši al' daleko od toga da nekome dajete lekcije iz ljubavi i odanosti :)
Izazvati interesovanje u gradu iznova iako: je klub u finansijskoj dubiozi (jedva licencu dobije za ligu kamol Evropu), nije osvojio ni kup kamol ligu hebeni 20 plus godina, skoro se ugasio, nije izasao u Evropu 12 godina, prosao dugogodisnje bojkote i hladjenja ko niko u ligi- ne moze vise niko.
10 000 ljudi bukvalno ne bude nigdje sem na sarajevskom derbiju. Nego sta je nego odanost i ljubav, ne punimo sigurno zbog rezultata :cool: zadnji put kad smo namirisali Evropu bilo nas je i na strani 2500 (Otoka). Jednostavno institucija, Zeljo je pred manje publike titule slavio. Vi ste posjecenije iskljucivo i samo zato sto ste u vrhu (top 4) i u borbi za trofeje do zadnjeg kola. A i kad osvajate prosjek gledaoca vam je mizeran sem one jedne sezone pod Brkom. Da je obrnuto bio bi vam raspad sistema ko sredinom prosle decenije. Najbrojnije gostovanje i na Grbavici i na Kosevu od ekipa van Sa :salut:
Džaba ti da je 100 hiljada, vas loži rezultat i sarajevske ekipe, za tri kola kad vam dođe TC neće vas biti 2,5 milje kontaš. Odradite gostovanja u Sarajevu u većem broju, na ostala možete stati svi u jedan bus, al' nebitno.

10k ljudi i ne može biti nigdje jer ne postoji stadion koji može to primiti, evo ti večeras pod BB 8-9 milja, slično kao u Ze, pa je l' oni mogu davati lekcije iz ljubavi i odanosti?

Vi paša moj odradite dvomeče sa Sarajevom, Željom, gostovanje Mladosti i to je to, na ostalim niste ništa specijalno, domaće jada preko 3 milje, gostovanje jedan bus.

Željo je prošle godine imao najgoru sezonu u zadnjih 10 godina, sranja u i oko kluba, vi se lafo borili za Europu i opet smo imali osjetno jaču posjetu od vas.

PS:

Ne znam da ste ikada prešišali ovu brojku RA na Koševu, a što se tiče Grbavice imali ste jedno gostovanje kada ste napunili zdenku, mislim da ste se tad borili za Europu, ima tome 10+ godine, izgubili ste 3:2 tu tekmu, Šabić za vas dao eurogol koliko se sjećam, nebitno sad, upitno je da li je to jača brojka nego ova pd RA.
Pa sta bi ti ljudino, i na svakom stadionu u svijetu je tako, ne u mizernoj BH ligi gdje nema kulture idenja na utakmice. Cityu jednom zjapi stadion prazan, pola Emiratesa se isprazni kad zaredaju losu seriju, a ti bi da na Celiku konstantno bude 6000. A Celik zaredao seriju losih sezona, tacnije 22 :D
Zeljo Sarajevo zadnjih 2 decenije rezultatski i trofejno Bayern Munchen i Borussia Dortmund za nas, i ti kazes navijace bubam Freiburga, sto redovno su tu negdje posjetom s njima, da ih loze rezultati a ne ljubav prema klubu. Ne poredim bukvalno al shvati analogiju :mrgreen:
Ti mene uopste ne pobijas da je to lekcija iz ljubavi i odanosti, raja stvori euforiju kad nesto voli, a nama za euforiju malo treba. Vi ste izlete u Evropu tipa Apllon ne sjecam se brukali s posjetom. U pretkolima sto igras jednom u godini halo.
Ps finale kupa 2011 popunjeno i vise od Zdenke.
Na Balkanu gdje ni Delija cesto ne bude 10 k na nekad a igraju sa Lpoolom i PSGom, ti imas obraza rec da raspali Celik ne dijeli lekcije :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 28 jul 2019, 23:58

DA LI STE ZNALI: FK Modriča ima više titula Premijer lige BiH (1) nego NK Čelik i Sloboda zajedno (0)!
ISTINA ZA VEDRANA!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 jul 2019, 00:01

Lecler je napisao/la:DA LI STE ZNALI: FK Modriča ima više titula Premijer lige BiH (1) nego NK Čelik i Sloboda zajedno (0)!
Jest ako si cetalj pa BiH racunas da postoji kao i oni

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 29 jul 2019, 00:04

GOAT je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Naleti pisac na volej, jbg. :lol:
Da je u ovoj drzavi 10 hiljada ljudi glupo kao ja,BIH bi bila kao Svicarska.
:tokralju: :rol:

Kako ti se zove knjiga?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 jul 2019, 00:06

BadrHari je napisao/la:a sta bi ti ljudino, i na svakom stadionu u svijetu je tako, ne u mizernoj BH ligi gdje nema kulture idenja na utakmice. Cityu jednom zjapi stadion prazan, pola Emiratesa se isprazni kad zaredaju losu seriju, a ti bi da na Celiku konstantno bude 6000. A Celik zaredao seriju losih sezona, tacnije 22 :D
Zeljo Sarajevo zadnjih 2 decenije rezultatski i trofejno Bayern Munchen i Borussia Dortmund za nas, i ti kazes navijace bubam Freiburga, sto redovno su tu negdje posjetom s njima, da ih loze rezultati a ne ljubav prema klubu. Ne poredim bukvalno al shvati analogiju :mrgreen:
Ti mene uopste ne pobijas da je to lekcija iz ljubavi i odanosti, raja stvori euforiju kad nesto voli, a nama za euforiju malo treba. Vi ste izlete u Evropu tipa Apllon ne sjecam se brukali s posjetom. U pretkolima sto igras jednom u godini halo.
Ps finale kupa 2011 popunjeno i vise od Zdenke.
Na Balkanu gdje ni Delija cesto ne bude 10 k na nekad a igraju sa Lpoolom i PSGom, ti imas obraza rec da raspali Celik ne dijeli lekcije :lol:
Pa vidi jednu stvar, sve je to istina, al' postavlja se pitanje kome dijelite lekcije? Zrinjskom koji 20 godina stvara nekakav kult kluba, još ga nisu stvorili i neće ga stvoriti još dugo dugo vremena, Borcu koji malo igra ligu malo ne igra, u gradu u kojem se skroz promijenila struktura stanovništva i gdje praktično imaš nove ljude koji se upoznaju sa klubom slično kao i Zrinjski, možda malo drugačije u nekim stvarima, al' u principu je poenta ista. Ili ih možda dijelite Veležu, možete li vi Veležu i njihovim navijačima dijeliti lekcije o ljubavi i odanosti? :D

Slobodu neću spominjati, odnosno njihove navijače, njima haman i Široki može dijeliti lekcije o ljubavi o odanosti, a ove manje lokalne klubove nema potrebe također da se spominje, vjerujem da ti je ispod časti.

Sve je to fino što ti govoriš, al' ne vidim kome i zašto to govoriš jer i sam znaš da ste bolji od onih od kojih je očekivano da budete bolji i da ste gori od onih od kojih je očekivano da budete gori.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 29 jul 2019, 00:19

belosevic28 je napisao/la:Selam za brata priŽuna.
Samo da sisoja "udune" slobodu, lako cemo za ostalo...
We selam :D
Sloboda igra fin fudbal :D nemoj tako, otisao je njihov majbolji trener i tek sad su shvatili da he to ogromna ubleha bila :D

I ove godine vrlo vjerovatno kod vas ide dupla :D dobri ste :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 jul 2019, 00:46

joker90 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je neko očekivao da Velež otkine kakav bod Zrinjskom. Mogli su ovi i juniore izvest, ovi bi sami sebi opet dali ko i večeras. :facepalm:
Tako je maestro

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, HZbec, Lavcina, Rule_hz, VolimBiH96 i 46 gostiju.