Pa dobro, to je realnost. Ekipa dosta jača i više novca uloženo u isto. Kada se izjednace onda se mozemo nadati da damo +3.SarajevoJeBordo je napisao/la: Čestitamo vam neprimanje trice. Nekad vam je svrha postojanja bila da ponekad nas dobijete, sad je da ne primite 3+. Tako je i sa Željom, mada oni i trica idu skupa u nekom drugom kontekstu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- kolezeljovac
- Kontakt:
Predprosla sezonaSarajevoJeBordo je napisao/la:Čestitamo vam neprimanje trice. Nekad vam je svrha postojanja bila da ponekad nas dobijete, sad je da ne primite 3+. Tako je i sa Željom, mada oni i trica idu skupa u nekom drugom kontekstu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Aj pa dogodine novu tricu najavite, čekati ćemo još.
Celik:Zeljo 0:3
Finale kupa(2011.)
0:3
Sad ste eto digli ljestvicu... Sad da je bod nekako izvuci... Protiv velikana iz Sehera...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Ou kako ga ponisti skoro brat ko kartu. Koji bindas je ovaj Goat hahahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Vi ste nam vala u rangu sa Radnikom ili Slobodom. Totalno nezanimljivi.kolezeljovac je napisao/la: Predprosla sezona
Finale kupa(2011.)
Sad ste eto digli ljestvicu... Sad da je bod nekako izvuci... Protiv velikana iz Sehera...
- BosniaBoston
- Kontakt:
DenialTofiTofita je napisao/la:Vi ste nam vala u rangu sa Radnikom ili Slobodom. Totalno nezanimljivi.kolezeljovac je napisao/la: Predprosla sezona
Finale kupa(2011.)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Naleti pisac na volej, jbg.belosevic28 je napisao/la:Ou kako ga ponisti skoro brat ko kartu. Koji bindas je ovaj Goat hahahah

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Džaba ti da je 100 hiljada, vas loži rezultat i sarajevske ekipe, za tri kola kad vam dođe TC neće vas biti 2,5 milje kontaš. Odradite gostovanja u Sarajevu u većem broju, na ostala možete stati svi u jedan bus, al' nebitno.BadrHari je napisao/la:Izazvati interesovanje u gradu iznova iako: je klub u finansijskoj dubiozi (jedva licencu dobije za ligu kamol Evropu), nije osvojio ni kup kamol ligu hebeni 20 plus godina, skoro se ugasio, nije izasao u Evropu 12 godina, prosao dugogodisnje bojkote i hladjenja ko niko u ligi- ne moze vise niko.Raonffa je napisao/la:Nemate kontinuitet, posjeta vam previše zavisi od faktora rezultata, niste loši al' daleko od toga da nekome dajete lekcije iz ljubavi i odanostiBadrHari je napisao/la: Kad god zagusti. Onu kad smo rezultatski ispali u najgoroj sezoni u historiji kluba, protiv Borca je bilo 9000.
Mi protiv dva kluba u ligi napunimo stadion, vi i pitice samo međusobnoznaci bolji smo
10 000 ljudi bukvalno ne bude nigdje sem na sarajevskom derbiju. Nego sta je nego odanost i ljubav, ne punimo sigurno zbog rezultatazadnji put kad smo namirisali Evropu bilo nas je i na strani 2500 (Otoka). Jednostavno institucija, Zeljo je pred manje publike titule slavio. Vi ste posjecenije iskljucivo i samo zato sto ste u vrhu (top 4) i u borbi za trofeje do zadnjeg kola. A i kad osvajate prosjek gledaoca vam je mizeran sem one jedne sezone pod Brkom. Da je obrnuto bio bi vam raspad sistema ko sredinom prosle decenije. Najbrojnije gostovanje i na Grbavici i na Kosevu od ekipa van Sa
10k ljudi i ne može biti nigdje jer ne postoji stadion koji može to primiti, evo ti večeras pod BB 8-9 milja, slično kao u Ze, pa je l' oni mogu davati lekcije iz ljubavi i odanosti?
Vi paša moj odradite dvomeče sa Sarajevom, Željom, gostovanje Mladosti i to je to, na ostalim niste ništa specijalno, domaće jada preko 3 milje, gostovanje jedan bus.
Željo je prošle godine imao najgoru sezonu u zadnjih 10 godina, sranja u i oko kluba, vi se lafo borili za Europu i opet smo imali osjetno jaču posjetu od vas.
PS:
Ne znam da ste ikada prešišali ovu brojku RA na Koševu, a što se tiče Grbavice imali ste jedno gostovanje kada ste napunili zdenku, mislim da ste se tad borili za Europu, ima tome 10+ godine, izgubili ste 3:2 tu tekmu, Šabić za vas dao eurogol koliko se sjećam, nebitno sad, upitno je da li je to jača brojka nego ova pd RA.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je guzina tako finisirao veceras bilo bi 3:0 za vasskoroalen je napisao/la:Naleti pisac na volej, jbg.belosevic28 je napisao/la:Ou kako ga ponisti skoro brat ko kartu. Koji bindas je ovaj Goat hahahah
#Punoljetstvo
- kolezeljovac
- Kontakt:
NEMA ZASTAVE, NEMA ZASTAVE, NEMA ZASTAVE, NEMA ZASTAVEEEEEE!!!
Faraon me podsjeti pisanjem na taj period
Hvala Raonffa

Faraon me podsjeti pisanjem na taj period

Hvala Raonffa
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ja svaki dan napisem da je glup ,i on to svaki put iznova dokaze .skoroalen je napisao/la:Naleti pisac na volej, jbg.belosevic28 je napisao/la:Ou kako ga ponisti skoro brat ko kartu. Koji bindas je ovaj Goat hahahah
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Jbg nisu zeljkan da bude 0:3, ovo je ipak Celik, respektabilna ekipa.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Da je u ovoj drzavi 10 hiljada ljudi glupo kao ja,BIH bi bila kao Svicarska.mma_hz je napisao/la:Ja svaki dan napisem da je glup ,i on to svaki put iznova dokaze .skoroalen je napisao/la:Naleti pisac na volej, jbg.belosevic28 je napisao/la:Ou kako ga ponisti skoro brat ko kartu. Koji bindas je ovaj Goat hahahah
23
Pa sta bi ti ljudino, i na svakom stadionu u svijetu je tako, ne u mizernoj BH ligi gdje nema kulture idenja na utakmice. Cityu jednom zjapi stadion prazan, pola Emiratesa se isprazni kad zaredaju losu seriju, a ti bi da na Celiku konstantno bude 6000. A Celik zaredao seriju losih sezona, tacnije 22Raonffa je napisao/la:Džaba ti da je 100 hiljada, vas loži rezultat i sarajevske ekipe, za tri kola kad vam dođe TC neće vas biti 2,5 milje kontaš. Odradite gostovanja u Sarajevu u većem broju, na ostala možete stati svi u jedan bus, al' nebitno.BadrHari je napisao/la:Izazvati interesovanje u gradu iznova iako: je klub u finansijskoj dubiozi (jedva licencu dobije za ligu kamol Evropu), nije osvojio ni kup kamol ligu hebeni 20 plus godina, skoro se ugasio, nije izasao u Evropu 12 godina, prosao dugogodisnje bojkote i hladjenja ko niko u ligi- ne moze vise niko.Raonffa je napisao/la:
Nemate kontinuitet, posjeta vam previše zavisi od faktora rezultata, niste loši al' daleko od toga da nekome dajete lekcije iz ljubavi i odanosti
10 000 ljudi bukvalno ne bude nigdje sem na sarajevskom derbiju. Nego sta je nego odanost i ljubav, ne punimo sigurno zbog rezultatazadnji put kad smo namirisali Evropu bilo nas je i na strani 2500 (Otoka). Jednostavno institucija, Zeljo je pred manje publike titule slavio. Vi ste posjecenije iskljucivo i samo zato sto ste u vrhu (top 4) i u borbi za trofeje do zadnjeg kola. A i kad osvajate prosjek gledaoca vam je mizeran sem one jedne sezone pod Brkom. Da je obrnuto bio bi vam raspad sistema ko sredinom prosle decenije. Najbrojnije gostovanje i na Grbavici i na Kosevu od ekipa van Sa
10k ljudi i ne može biti nigdje jer ne postoji stadion koji može to primiti, evo ti večeras pod BB 8-9 milja, slično kao u Ze, pa je l' oni mogu davati lekcije iz ljubavi i odanosti?
Vi paša moj odradite dvomeče sa Sarajevom, Željom, gostovanje Mladosti i to je to, na ostalim niste ništa specijalno, domaće jada preko 3 milje, gostovanje jedan bus.
Željo je prošle godine imao najgoru sezonu u zadnjih 10 godina, sranja u i oko kluba, vi se lafo borili za Europu i opet smo imali osjetno jaču posjetu od vas.
PS:
Ne znam da ste ikada prešišali ovu brojku RA na Koševu, a što se tiče Grbavice imali ste jedno gostovanje kada ste napunili zdenku, mislim da ste se tad borili za Europu, ima tome 10+ godine, izgubili ste 3:2 tu tekmu, Šabić za vas dao eurogol koliko se sjećam, nebitno sad, upitno je da li je to jača brojka nego ova pd RA.

Zeljo Sarajevo zadnjih 2 decenije rezultatski i trofejno Bayern Munchen i Borussia Dortmund za nas, i ti kazes navijace bubam Freiburga, sto redovno su tu negdje posjetom s njima, da ih loze rezultati a ne ljubav prema klubu. Ne poredim bukvalno al shvati analogiju

Ti mene uopste ne pobijas da je to lekcija iz ljubavi i odanosti, raja stvori euforiju kad nesto voli, a nama za euforiju malo treba. Vi ste izlete u Evropu tipa Apllon ne sjecam se brukali s posjetom. U pretkolima sto igras jednom u godini halo.
Ps finale kupa 2011 popunjeno i vise od Zdenke.
Na Balkanu gdje ni Delija cesto ne bude 10 k na nekad a igraju sa Lpoolom i PSGom, ti imas obraza rec da raspali Celik ne dijeli lekcije

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
DA LI STE ZNALI: FK Modriča ima više titula Premijer lige BiH (1) nego NK Čelik i Sloboda zajedno (0)!
ISTINA ZA VEDRANA!
- samoposteno
- Kontakt:
Jest ako si cetalj pa BiH racunas da postoji kao i oniLecler je napisao/la:DA LI STE ZNALI: FK Modriča ima više titula Premijer lige BiH (1) nego NK Čelik i Sloboda zajedno (0)!
GOAT je napisao/la:Da je u ovoj drzavi 10 hiljada ljudi glupo kao ja,BIH bi bila kao Svicarska.mma_hz je napisao/la:Ja svaki dan napisem da je glup ,i on to svaki put iznova dokaze .skoroalen je napisao/la: Naleti pisac na volej, jbg.

Kako ti se zove knjiga?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pa vidi jednu stvar, sve je to istina, al' postavlja se pitanje kome dijelite lekcije? Zrinjskom koji 20 godina stvara nekakav kult kluba, još ga nisu stvorili i neće ga stvoriti još dugo dugo vremena, Borcu koji malo igra ligu malo ne igra, u gradu u kojem se skroz promijenila struktura stanovništva i gdje praktično imaš nove ljude koji se upoznaju sa klubom slično kao i Zrinjski, možda malo drugačije u nekim stvarima, al' u principu je poenta ista. Ili ih možda dijelite Veležu, možete li vi Veležu i njihovim navijačima dijeliti lekcije o ljubavi i odanosti?BadrHari je napisao/la:a sta bi ti ljudino, i na svakom stadionu u svijetu je tako, ne u mizernoj BH ligi gdje nema kulture idenja na utakmice. Cityu jednom zjapi stadion prazan, pola Emiratesa se isprazni kad zaredaju losu seriju, a ti bi da na Celiku konstantno bude 6000. A Celik zaredao seriju losih sezona, tacnije 22![]()
Zeljo Sarajevo zadnjih 2 decenije rezultatski i trofejno Bayern Munchen i Borussia Dortmund za nas, i ti kazes navijace bubam Freiburga, sto redovno su tu negdje posjetom s njima, da ih loze rezultati a ne ljubav prema klubu. Ne poredim bukvalno al shvati analogiju![]()
Ti mene uopste ne pobijas da je to lekcija iz ljubavi i odanosti, raja stvori euforiju kad nesto voli, a nama za euforiju malo treba. Vi ste izlete u Evropu tipa Apllon ne sjecam se brukali s posjetom. U pretkolima sto igras jednom u godini halo.
Ps finale kupa 2011 popunjeno i vise od Zdenke.
Na Balkanu gdje ni Delija cesto ne bude 10 k na nekad a igraju sa Lpoolom i PSGom, ti imas obraza rec da raspali Celik ne dijeli lekcije

Slobodu neću spominjati, odnosno njihove navijače, njima haman i Široki može dijeliti lekcije o ljubavi o odanosti, a ove manje lokalne klubove nema potrebe također da se spominje, vjerujem da ti je ispod časti.
Sve je to fino što ti govoriš, al' ne vidim kome i zašto to govoriš jer i sam znaš da ste bolji od onih od kojih je očekivano da budete bolji i da ste gori od onih od kojih je očekivano da budete gori.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- prisonbreak
- Kontakt:
We selambelosevic28 je napisao/la:Selam za brata priŽuna.
Samo da sisoja "udune" slobodu, lako cemo za ostalo...

Sloboda igra fin fudbal

I ove godine vrlo vjerovatno kod vas ide dupla

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Tako je maestrojoker90 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je neko očekivao da Velež otkine kakav bod Zrinjskom. Mogli su ovi i juniore izvest, ovi bi sami sebi opet dali ko i večeras.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, HZbec, Lavcina, Rule_hz, VolimBiH96 i 46 gostiju.