Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 apr 2024, 13:13

TheNoblesMo je napisao/la:
22 apr 2024, 12:46
bagniadiluca je napisao/la:
22 apr 2024, 12:29
Mi nismo kmečali nikada, ni kada smo ispadali zbog kriminalnih radnji, ni kada su nam iz očiju krali, niti sada kada vidimo očigledne pogreške nama na štetu, nego smo samo ukazali na to....sad da li je penal za nas u istoj ravni kao neki faul tamo na centru jer vi mislite da je bio ili da nije bio, to neka bude slobodna procjena objektivnih ljudi koji nisu pristrasni....što se tiče tog faula gdje su se naši zbunili, vidiš koliko si zasljepljen i površan, jer nije bio faul nego korner koji je bio čist u vašu korist, i to je možda i jedina greška sudije gdje vas je da se kaže oštetio za gol priliku, ovo ostalo je isforsirano urlicima sa tribina i kmečanjem na forumu, uglavnom ništa posebno ;)
De ne seri majke ti. Evo ja sam objektivan i gledao sam utakmicu. Onakvo suđenje je ubojstvo nogometa kao sporta. Radije bih da moju ekipu sudac ošteti za penal, nego da onako uništava igru. Igraju dvije dobre ekipe, umjesto da bude lijepa utakmica u kojoj bi mogao uživati da sudi normalan sudac, on sjecka igru faulovima, svaki 50-50 ili 60-40 faul daje Borcu, 2 kornera im izmisli, ne da korner Sarajevu iako je bio očit, ne svira faul nad Kyeremehom iako ga je Herrera ramenom odbacio do reklama, ne svira igranje rukom kad je branič Borca šakom loptu udario...

Da se mom klubu onako sudi, ja bih izgasio TV od sramote, a ne još pisao gluposti po forumu. Ako se radi o jednoj pogrešci, pa makar se radilo o penalu, crvenom, zaleđu, to može biti slučajno, jbg nije vidio sudac ili pogrešno procijenio. Ali kad se cijelu utakmicu svaku sitnicu navlači, to ne može biti slučajno.
Blokiran mi je ovaj bolid pa ne vidim sta pise ,medjutim ako njemu pokusavas da nesto objasnis samo gubis vrijeme.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 apr 2024, 13:14

Bersaga je napisao/la:
22 apr 2024, 12:11
Shategabri je napisao/la:
22 apr 2024, 11:50
Licniznanstvenik je napisao/la:
22 apr 2024, 11:46
dobar dan za vječnim BORD legende
UEFA LEAUGE

slika
I sad ja tebi uplatnica...ti meni nešto deveto...jel to to?
A raja nam se smije.
Vidi onih levata iz Saraj'va.
Koševo Zapad

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 apr 2024, 13:16

22 apr 2024, 13:07
Antikloc je napisao/la:
22 apr 2024, 13:05
22 apr 2024, 12:57

Mi se u evropi nikada obrukali nismo, zapamti nikada, taj B36 nas je pobjedio na guzovaču i nisu dali gol iz igre, Austrija 7 puta skuplja ekipa jedva nas prošli, Cluj, prvi tim u evropi smo koji je ispao jer se nije gledao gol u gostima, Rio Ave dali nam gol u zadnjoj minuti....ko je to nas nadigrao ili razbio u evropi, hajde genije reci ? bitno je da mi pametuje navijač kluba koji je ispao od Torpeda i Milsamija....
Logicno,B36 je igrao sa 11 igraca a vi ste bili sami :urnebes:
Nadigrali smo mi i Milsami i Torpedo,pa se ne hvalimo s time :urnebes:
Vidim nemaš konkretan odgovor pa baljezgaš, al otom potom, prvo skoci pa reci hop, Borac ove godine u evropi ide u grupe ;)
S nekim izjavama,trebas biti oprezniji. Sva mi kafa na nos izasla,mal se ne udavih :urnebes: :urnebes:
Sa timom koji imate,sa igrom,sa koeficijentom koji imate, vece su vam sanse da zaigrate Euro loto :mrgreen:

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 22 apr 2024, 13:20

Antikloc je napisao/la:
22 apr 2024, 13:16
Antikloc je napisao/la:

Vidim nemaš konkretan odgovor pa baljezgaš, al otom potom, prvo skoci pa reci hop, Borac ove godine u evropi ide u grupe ;)
S nekim izjavama,trebas biti oprezniji. Sva mi kafa na nos izasla,mal se ne udavih :urnebes: :urnebes:
Sa timom koji imate,sa igrom,sa koeficijentom koji imate, vece su vam sanse da zaigrate Euro loto :mrgreen:
Živi bili pa vidjeli ;) btw do prošlog kola ste svi kolektivno ovdje pisali kako je Borac najbolja ekipa, sad odjednom više nije,al dobro shvatam.....
LETS GO FIGHTER

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 apr 2024, 13:21

Antikloc je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:

od svakakve lesine koja se nakotila na forumu od povratka u premijer ligu, ovaj je ubjedljivo najgluplji. A i najdosadniji je, citira me svakodnevno kao i sve ostale, ne bil mu neko dao malo paznje. Strasno kakva plitkoumna omladina
NEMA NAZAD

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 22 apr 2024, 13:22

Morpheus je napisao/la:
22 apr 2024, 12:40
svrakino1921 je napisao/la:
22 apr 2024, 12:09
slika
Možeš li mi reći gdje se nalazi ovaj stadion? Živim u Sarajevu, ali ovaj stadion nisam vidio nikada.
u Švrakinovom paralelnom univerzumu...
zar i ti sine Ivane!?

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 22 apr 2024, 13:25

Stvarno pretjerujes @fighter, kakav Borac i grupe. Prvo, nemate kvalitet. Drugo, nemate koeficijent. Trece, ako stvarno mislite ozbiljno da mozete pokusati nesto u Europi, onda izmolite Vicu da vam se posteno sudi do kraja. Igraci su ljudi od krvi i mesa, njihova tijela i mozgovi su navikli na da im se silji 90 minuta. Ne mozes se ti preko noci odvici od toga, sto ce doci do izrazaja na Euro sceni.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 22 apr 2024, 13:26

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
22 apr 2024, 13:09
Mene uvijek razgale slike naseg desetara, bile one stvarne ili fiktivne. Samo stavljaj Svrakino.
Nemoj ga loziti bolan nafurat ces ga jos vise :rol: :rol:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 22 apr 2024, 13:29

holyman je napisao/la:
22 apr 2024, 13:21
Antikloc je napisao/la:

od svakakve lesine koja se nakotila na forumu od povratka u premijer ligu, ovaj je ubjedljivo najgluplji. A i najdosadniji je, citira me svakodnevno kao i sve ostale, ne bil mu neko dao malo paznje. Strasno kakva plitkoumna omladina
Tebe ni tvoji ne citiraju jer si deklarisana gluperda ;) naravno da ću biti najgluplji i najdosadniji jer vam ne izdem niz dlaku i kažem kako jeste, pa vas zabooli istina ;) ajde sada odskakutaj dubokoumni :)
LETS GO FIGHTER

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 22 apr 2024, 13:29

Kamaga11 je napisao/la:
22 apr 2024, 13:26
Mene uvijek razgale slike naseg desetara, bile one stvarne ili fiktivne. Samo stavljaj Svrakino.
Ne lozim ga nista. Citas ovdje prepucavanja i najmorbidnije uvrede na svijetu, pojavi se Svrakino sa 10 slika, kao intermezzo. Razgali covjek temu uvijek pozitivom, zato neka naseg desetara i samo nek postavlja sto vise :bih:

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 22 apr 2024, 13:30

22 apr 2024, 13:29
Kamaga11 je napisao/la:
22 apr 2024, 13:26
Ne lozim ga nista. Citas ovdje prepucavanja i najmorbidnije uvrede na svijetu, pojavi se Svrakino sa 10 slika, kao intermezzo. Razgali covjek temu uvijek pozitivom, zato neka naseg desetara i samo nek postavlja sto vise :bih:
Slazem se, ali kad ga neko citira pa jos 2 3 nikad procitat drugi neki post :rol: :rol:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 22 apr 2024, 13:31

22 apr 2024, 13:25
Stvarno pretjerujes @fighter, kakav Borac i grupe. Prvo, nemate kvalitet. Drugo, nemate koeficijent. Trece, ako stvarno mislite ozbiljno da mozete pokusati nesto u Europi, onda izmolite Vicu da vam se posteno sudi do kraja. Igraci su ljudi od krvi i mesa, njihova tijela i mozgovi su navikli na da im se silji 90 minuta. Ne mozes se ti preko noci odvici od toga, sto ce doci do izrazaja na Euro sceni.
Uz par kvalitetnih pojačanja imamo dovoljno dobru ekipu da dođemo daleko, vezni redi odbrana su nam bolji nego je Zrinjski imao prošle godine, samo nam je napad zabrinjavajući....
LETS GO FIGHTER

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 22 apr 2024, 13:32

i to vječnim BORD legende... :rol: :rol: :rol:
zar i ti sine Ivane!?

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 apr 2024, 13:37

22 apr 2024, 13:31
Uz par kvalitetnih pojačanja imamo dovoljno dobru ekipu da dođemo daleko, vezni redi odbrana su nam bolji nego je Zrinjski imao prošle godine, samo nam je napad zabrinjavajući....
Star covjek,a vjeruje u bajke :mrgreen:

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 22 apr 2024, 13:41

Antikloc je napisao/la:
22 apr 2024, 13:37
Star covjek,a vjeruje u bajke :mrgreen:
Ebiga care, pratim Borac već 30 godina, nikada nije bila kompaktnija ekipa, samim tim imam i razlog da se nadam i vjerujem da možemo uz par pojačanja i malo sreće doći daleko....
LETS GO FIGHTER

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 22 apr 2024, 13:41

22 apr 2024, 13:13
SedrenikHz je napisao/la:
22 apr 2024, 13:10
22 apr 2024, 12:29

Mi nismo kmečali nikada, ni kada smo ispadali zbog kriminalnih radnji, ni kada su nam iz očiju krali, niti sada kada vidimo očigledne pogreške nama na štetu, nego smo samo ukazali na to....sad da li je penal za nas u istoj ravni kao neki faul tamo na centru jer vi mislite da je bio ili da nije bio, to neka bude slobodna procjena objektivnih ljudi koji nisu pristrasni....što se tiče tog faula gdje su se naši zbunili, vidiš koliko si zasljepljen i površan, jer nije bio faul nego korner koji je bio čist u vašu korist, i to je možda i jedina greška sudije gdje vas je da se kaže oštetio za gol priliku, ovo ostalo je isforsirano urlicima sa tribina i kmečanjem na forumu, uglavnom ništa posebno ;)
e pa vidis ja bih odmah potpisao da vam svira penal u prvoj minuti, ali da ne radi te faulove narednih 90 minuta, ako si ikada igrao fudbala znas kako te unistava neko psihicki kada ti ne da da pridjes golu. Nemoj se pravit budala i retard, bolje je imat ovakvo sudjenje 90 minuta nego da te pogura s penalom a ti se ostatak tekme bori ravnopravno. Vico nije glup i vama ce se svirati penali i golovi iz ofsajda onda kada treba da se podignete iz poraza ili eventualno ako zatreba za koji trofej. Nemojte mi vi i ovi vasi sa druge strane miljacke o moralisanju.
Cuj jedino za gol priliku bio korner, a to sto te yebe citavu utakmicu sa faulovima, sto se Renan ne smije zagraditi jer je odmah faul, to nikom nista.
Ujednacen kriterij je bio 33-11 u faulovima.
Ne glumi postenjacinu kad znas i sam sta komentarisete na tekmama na Gradskom :wave:
Hajde da se i složim sa tobom jer je bilo dosta nepotrebnih faulova, ali ta priča da vam nije dao da priđete golu nije smješna nego više nekako žalosna....između ostalog kako nam dadošte taj gol, sad ćeš reći odbijena lopta :D i ova finta sa penalom da nam date pa da se igra je i više nego simpatično smješna ;)
Vidi ovo navijac si kluba koji ima najvecu protekciju trenutno i gledas to dosta subjetkivnije i razumljivo u jednu ruku, vjerovatno bi bilo drugacije da pogledas dvije za tebe neutralne ekipe i pratis sudjenje ovako.
Ja prvi nisam rekao da nam nije dao 90 min da pridjemo golu, znao sam sigurno da ne budemo li 2:0 vodili do 70 min, nema sanse da pobijedimo.
Zadnjih 20 minuta se nije moglo igrati, ovo prije toga s vremena na vrijeme kako mu se k digne.
Sto se tice penala jedan je mogao svirati, ali pametan je Mirso drug, ne da ti vamo da pridjes vama nije penal koji je mogao dati i tjt. Kazem opet ne mozes reci penal kao suza, samo sto po meni vise je penal ono na Kosevu za vas, nego u Posusju za ove gurbete
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 22 apr 2024, 13:42

22 apr 2024, 13:14
Bersaga je napisao/la:
22 apr 2024, 12:11
22 apr 2024, 11:50

UEFA LEAUGE

slika
I sad ja tebi uplatnica...ti meni nešto deveto...jel to to?
A raja nam se smije.
Vidi onih levata iz Saraj'va.
Djeca nam se smiju moj Reufe. Pogledaj ti samo šta se danima ovdje piše, ovo je previše i za jedan forum. Razumijem i zezancija i sve ali psovati mrtve, djecu, familiju, poistovjećivati svoje sugrađane sa četnicima, što je previše previše je. Nije riječ ni o balavurdiji već o ljudima koji su u ozbiljnim godinama ali očito je da imaju ogromne frustracije i probleme čim se izražavaju na ovakav način. Ne kažem da nema ni u šeheru svakakvih šifri ali ovi što su najglasniji ovdje su poprilično udaljeni od Sarajeva a o dolasku na utakmice svojih klubova ne treba ni pričati. Žalosno.
Živio ti meni, nadati se da će se dozvati pameti i jedni i drugi.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 22 apr 2024, 13:54

Busi realan. Mozes imati misljenje o guranju Borca kakvo god, ali cinjenica je da vas se gura od pocetka. Bez toga vi bi bili tu negdje sa nama. Ne bi prismrdili tituli. Ti ako mislis da ekipa koja u BiH ne bi uopste uzela titulu pod normalnim okolnostima, a kamo li je uzela dominantno, moze igrati grupe nekog euro takmicenja, varas se. Ako si u pravu, onda blago nama svima, ova liga je puno jaca nego sto mislimo.

Vama je najveca prednost sto je Vinko ziceras i njegove ekipe se znaji braniti. Vas niko u Europi nece nalupati, u to sam poprilicno siguran. Ali daleko ste vi od grupa bilo cega. Zrinjski je tu dosao i zbog srece i zbog koeficijenta i zbog kontinuiteta koji je imao, a sto se tice samog kvaliteta igraca ta ekipa Zrinjskog je bar 40% jaca od ove ekipe Borca.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 22 apr 2024, 14:00

22 apr 2024, 13:54
Busi realan. Mozes imati misljenje o guranju Borca kakvo god, ali cinjenica je da vas se gura od pocetka. Bez toga vi bi bili tu negdje sa nama. Ne bi prismrdili tituli. Ti ako mislis da ekipa koja u BiH ne bi uopste uzela titulu pod normalnim okolnostima, a kamo li je uzela dominantno, moze igrati grupe nekog euro takmicenja, varas se. Ako si u pravu, onda blago nama svima, ova liga je puno jaca nego sto mislimo.

Vama je najveca prednost sto je Vinko ziceras i njegove ekipe se znaji braniti. Vas niko u Europi nece nalupati, u to sam poprilicno siguran. Ali daleko ste vi od grupa bilo cega. Zrinjski je tu dosao i zbog srece i zbog koeficijenta i zbog kontinuiteta koji je imao, a sto se tice samog kvaliteta igraca ta ekipa Zrinjskog je bar 40% jaca od ove ekipe Borca.
Pa kako je moguće da do prije 15 dana svi pjevate jednu pjesmu da je Borac najbolja ekipa a sada odjednom nije...Pa eto ti tog Zrinjskog za kojeg predpostavljam da misliš da bi bio prvi, prvu tekmu smo bilo bolja ekipa, to su i sami priznali, drugu tekmu ih uzmemo u Mostaru i treću nas uzmu u BL....ta priča da nebi bili prvi možda i ima smisla ali samo zbog toga što je Zrinjski igrao evropu u grupama, a to da nismo kvalitetom za sami vrh to je besmisleno....
LETS GO FIGHTER

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 22 apr 2024, 14:03

Za koga navijaju sise zla sutra?
Za Široki kao i uvijek.
:bih:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”