PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Sitna dodvoravanja navijacima kad nemas sportskih rezultata.
Na stranu rivalstvo dva kluba ali odluka u poslovnom smislu (uzmes lovu gjde mozes) kao i u marketinskom smislu, imidzu kluba ravna nuli.
Opet kazem utakmica bude i prodje.
Komsijski pozdrav Sarajevkoj braci
Na stranu rivalstvo dva kluba ali odluka u poslovnom smislu (uzmes lovu gjde mozes) kao i u marketinskom smislu, imidzu kluba ravna nuli.
Opet kazem utakmica bude i prodje.
Komsijski pozdrav Sarajevkoj braci

Ne lutko moja, mi smo kao svaka ozbiljna firma odgovorili na vašu MOLBU/UPIT za korištenje NAŠEG stadiona.nokee je napisao/la:Vas je stadion jel? Ili je na SD jos uvijek. Ne znam ko je poslao onda ponudu koristenja stadiona. Znaci niste nas odbili, ponuda je tu, mi je odbili..Virtu4l je napisao/la:Mi ponudili?nokee je napisao/la:Ne znam ko je kome zabio. Vi ste ponudili stadion, mi odbili, hvala lijepo, mal kapacitet, previsoka cijena. Sretno prijatno![]()
Da se ja pitam, poslao bih drugačiji odgovor, tipa, da prvi tim ima zakazan trening i da vam ne možemo izaći u susret, ali eto, u klubu su profesionalci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za 10 dana ce pricati guebeti da smo ih molili da im dzaba damo stadion
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- prisonbreak
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Sarajevo, Horde, Bog i Nemila

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..

- Dokoljenko
- Kontakt:
Evo lopte, nema igrališta...Osim13 je napisao/la:Sarajevo, Horde, Bog i Nemila

Čergari. Migranti. Beskućnici.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Sarajevo, Horde, Bog i Nemila![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa i ponasate se kao firma zadnjih 10 godina, samo firma tipa Krivaja Zavidovici. Gradite, pravite, kuckate, a evo kao sad ste i poceli igrati Fudbol fudbal kako već?!Virtu4l je napisao/la:Ne lutko moja, mi smo kao svaka ozbiljna firma odgovorili na vašu MOLBU/UPIT za korištenje NAŠEG stadiona.nokee je napisao/la:
Vas je stadion jel? Ili je na SD jos uvijek. Ne znam ko je poslao onda ponudu koristenja stadiona. Znaci niste nas odbili, ponuda je tu, mi je odbili..
Da se ja pitam, poslao bih drugačiji odgovor, tipa, da prvi tim ima zakazan trening i da vam ne možemo izaći u susret, ali eto, u klubu su profesionalci.

Na Sadaka Areni opet nema Evrope, jazuk.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ocam, kontam po ovim forama da nam pises iz vladimir nazora?GOAT je napisao/la:Ode djerzelez ode torpedo,hu iz nekst?
Treba neko napraviti top5 ovih tvojih fora da raja glasa..
Nasa go.vna vama teku zagadise grad i rjeku smrdis zenicoooooo smrdis zeniconokee je napisao/la:Ocam, kontam po ovim forama da nam pises iz vladimir nazora?GOAT je napisao/la:Ode djerzelez ode torpedo,hu iz nekst?
Treba neko napraviti top5 ovih tvojih fora da raja glasa..
23
Komsije nastavljaju tamo gdje su stali na kraju sezone 

Olimpik?GOAT je napisao/la:Ode djerzelez ode torpedo,hu iz nekst?
- BosniaBoston
- Kontakt:
numero unoZip je napisao/la:Komsije nastavljaju tamo gdje su stali na kraju sezone
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.