NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
U hrvatkoj ligi oko 15% novca od Tv prava ide savezu, dok oko 85% kluboci dijele izmedju sebe, gdje i ligaski poredak utice tako da ne dobiju svi podjecnako. Zivo me zanima kolko kod nas uzima savez % ?
-
- Kontakt:
Dobro došao na forum papa

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Ako mislis na papu...svako treba da bude gdje mu je mjesto..neko u Vatikanu, neko na terenu, neko da odrzava web stranicu, fb...sta vec ..ali brate da bude profesionalac i to je to... a ne kako vjetar puse...laudrop je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:27Dobro došao na forum papa![]()
hvala na dobrodoslici, u svakom slucaju

Samo afirmativno.
Samo treba pisati otvoreno i iskreno kako jest. Kad neko puši cigare na javnim mjestima, i to treba pisati. Kad neko psuje drugim igračima s tribina mater, i to treba pisati. Ali eto ne piše se mnogo toga opet.HelouStrucnjaci je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:52Ako mislis na papu...svako treba da bude gdje mu je mjesto..neko u Vatikanu, neko na terenu, neko da odrzava web stranicu, fb...sta vec ..ali brate da bude profesionalac i to je to... a ne kako vjetar puse...
hvala na dobrodoslici, u svakom slucaju![]()

Ovo je forum, navijački, svako piše ono što on u datom momentu misli. Vidim zasmetalo ti je što sam napisao da je neko trenutno ispred Honde. Bože moj. Zdrava konkurencija nikad nije loša. Davud je igrač s najviše potencijala u ekipi ali nešto ga koči.
Gdje si bio kad sam ga hvalio ovdje mjesecima, a evo isad konstatujem da je igrač s najviše potencijala? E moji vi...
Svakako dobro nam došao i nadam se konstruktivnoj i objektivnoj raspravi i interesu jedne ljubavi, ljubavi voljenog kluba, Čelika.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Mislit ce neko da imamo dva Medjuseljca, pa mu se mora i ime napisat 

Da nam je dvojicu

-
- Kontakt:
Koliko će nam ustupiti kapaciteta stadiona 

Prema prošlogodišnjem pravnilniku 10% moraju ustupiti, znači oko 50 karti

- prisonbreak
- Kontakt:
Mozemo biti i domacini

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Nije papirologija gotova za onu novu tribinu
Svašta i ovog m:tela, kad su sklopili ugovor sa NSFBiH prije 3 godine to najavljivalo prijenose 1.FL nema šta nisu pričali, svako kolo par utakmica da će prenositi, na kraju pupa hava 4 utakmice za cijelu godinu, toliko kolko su ozbiljni.

Svašta i ovog m:tela, kad su sklopili ugovor sa NSFBiH prije 3 godine to najavljivalo prijenose 1.FL nema šta nisu pričali, svako kolo par utakmica da će prenositi, na kraju pupa hava 4 utakmice za cijelu godinu, toliko kolko su ozbiljni.
Meni samo nije jasno kako kod nas savez ima totalni monopol nad tv prijenosom. Sva sreca pa nemaju za ulaznice na stadion.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ulaznice ili prineos, nesto nam se mora osigurati
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ne zna se ko pije ko plaća, al evo HNK Tomislav je prenosio na svom YouTube kanalu svaku domaću utakmicu, a i laudrop je sinoć rekao da se može prenositi samo ne smiješ naplaćivati.
-
- Kontakt:
Čuj 60 karata
Eto nas 300 kako god, navijati cemo iza ograde

Eto nas 300 kako god, navijati cemo iza ograde

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.