FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

starmo94
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la starmo94 » 05 maj 2012, 23:21

Sarajlijc@ je napisao/la:Slobodo cao Slobodo cao ....
Koji paćenik ! :roll:

Pacov

Post Postao/la Pacov » 05 maj 2012, 23:21

Bice bolje jbg
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

tuzlak2
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak2 » 05 maj 2012, 23:35

Pa dobro hajde sad ispali smo najvjerovatnije iz lige pa sta sad,al ne treba klonut duhom,,,al mi je malo krivo kad vidim da neki ovdje kazu ako ispadnemo da ce mo se i ugasit,,,ma vala Sloboda se nikad nece ugasit nek je to svima jasno,jest sad malo tesko podnjet ovo sve,al vala doti ce mo mi na svoje i vala se izdic iz ovog belaja,al naravno sa ljudima koji vole Slobodu i to ne samo deklarativno,vec koji je stvarno vole ovaj klub i koji za sebe ne zele da usicare nesto od nje

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 maj 2012, 23:44

Ma sarajlijica je garant neki balavac a uz to i bez osnovnog kućnog odgoja. Momci iskreno mi je žao, glavu gore. Mislim da je tu ponajviše kumovala NEzainteresovanost gradske uprave koja je dopustila da se ovako nešto desi. Sve najbolje u narednim kolima.

P.S. Ove idiote što psuju igračima izbacite sa tribine, jer najmanje sad igračima treba da im neko psuje!
U novi boj ...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 06 maj 2012, 00:09

classic je napisao/la:Situacija teska :x
Posebno me "pogodila" situacija na kraju meca, kad jedan veliki tuzlanski klosar Fazla dreci na Mujku sa tribina, psuje mu mater i vrijedja ga.
Nije stvar jel mogo ono izvadit il nije mogo, bila je teska lopta, on pokriven, jos odskocila al nebitno...
Nas jedan od najboljih golmana svih vremena, koji nije iz Tuzle a koji je pet godina ako se ne varam srcem igro za Slobodu, nije zasluzio da mu neko nesto prigovori, momak je nekoliko puta mogo otic iz Slobode uzet pare, mogo je to i na zimu uradit, znam sigurno da ga je Osim trazio, al osto je u Slobodi, da pomogne, da izborimo opstanak...
SRAMOTA

Fazla šampi ti se u facu :mrgreen:
Uzeo je on i ovde pare vjeruj druze, mnogi ljudi ne znaju, zna Fazla ne govori on to dzaba.
Denis je rekao ako hocete da ostanem hocu 20.000km ili u keshu ili na rate, ili odo.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 06 maj 2012, 00:11

delpiero20 je napisao/la:
robijasi zenica je napisao/la:dat ce vama celik bodove ;)
mi smo se cesto znali skontat ;)

ali djabe nam ti bodovi, kad valja ispast opet :D
Kako si to rekao ko da u rat idete pa valja mrijet. Ispali ste samo u svojim glavama, Slavija sutra igra sa Olimpikom kojem treba i koji je mnogo kvalitetniji, a onda igraju sa nama na Grbavicu, gdje mi ganjamo titulu za derbi. Samo morate nešto i pobijediti. Mislim da Ibraković to može, šteta što vam uprava nije prije reagovala.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 06 maj 2012, 00:17

Nedaj se SLOBODOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 06 maj 2012, 00:30

tuga i zalost :cry:
ispadamo i to je zalosno ali jos veca je zalost sto ovdje nema nikakve perspektive,momcima se nema sta zamjerit za htijenje ali ovdje nema po igraca,pa prije je svaka mahala,zaseok,selo imalo momke koji znaju igrat lopte,a ovo danas :oops: al nisu ti momci krivi,nisu oni krivi sto mi vise nemamo sporta,sto ocekujemo da za 300 maraka imamo profesionalne igrace,sto se oko kluba vrte ljudi koji bi prodali i zenu i djecu,sto u opcinskom vijecu imamo toliko sportista koji nisu qurcem mrdnuli da bi obezbjedili da se sta poboljsa,sto pored toliko dicnih rodjenih Tuzlaka klub vode brdjani...
nek makar imaju toliko obraza da sutra ne prebacuju krivicu jedni na druge kad su svi krivi :evil:

Gdje ste sada gradskoopstinski oci mamu vam yebem ?
Gdje si ministrice u usta ti se popisam ti velika sportistkinjo ovog Grada ?
Gdje ste legende ovog kluba koje uzivaju u ovom trenutku zbog svojih licnih interesa?

Nazalost al mislim da nas najgore ceka u narednim godinama,jer ovaj grad je sportski mrtav i ovdje nema nikakvih naznaka da bi moglo biti bolje !
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 maj 2012, 00:44

Ne daj te se!jaki ste vi momci izdrzat ce te i vi i Sloboda! :( :( :(
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 maj 2012, 00:45

Ako sutra Olimpic pobijedi Slaviju ili ostane neporažen,Sloboda će trebati bod u zadnjem kolu protiv Slavije uz uvjet da dobije kući Čelik i Velež ;).
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 06 maj 2012, 00:47

Sloboda, Celik i Sarajevo boluju od bolesti koja se zove kriminal i kradja budzetskih sredstava kroz klubove. Jbg. Vas je prve stiglo, Sarajevo ne moze u Evropu, a mi smo u kurcu od ere Senada Brkica i Genta koji smo dobili na BP, a nesretno izgubili u Belgiji.

Zao mi je jer objektivno smo mi imena za ove livade u premijer ligi. Ali kad objektivno pogledate svaki od ova 3 kluba ima armiju navijaca iza sebe koji su se na kraju pokazali kao masa kojom se lako vlada. Dovoljno je vidjeti BP danas. Nekad je znala Kozara doci pa je bilo 5-6 hiljada. Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez pa i Siroki uvijek preko 10 000. Danas. Prosjek 300 ljudi. Tuga i zalost. Ali to je realnost.

Celik je duzan 9 miliona. Sloboda nesto manje. Objektivno mi te pare nikad necemo otplatiti. I objektivno po kriterijima UEFE nama je mjesto u amaterskim ligama...

Nadam se da cete jednog dana doci na staze stare slave i nadam se da cete se vratiti u PL kao zdrav kolektiv.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 06 maj 2012, 08:12

robijasi zenica je napisao/la:dat ce vama celik bodove ;)
Pomislice narod svasta pa nedgo Bog ako slucajno dobijemo Celik reci ce da je namjesteno :?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 06 maj 2012, 08:15

nicaze_072 je napisao/la:Sloboda, Celik i Sarajevo boluju od bolesti koja se zove kriminal i kradja budzetskih sredstava kroz klubove. Jbg. Vas je prve stiglo, Sarajevo ne moze u Evropu, a mi smo u kurcu od ere Senada Brkica i Genta koji smo dobili na BP, a nesretno izgubili u Belgiji.

Zao mi je jer objektivno smo mi imena za ove livade u premijer ligi. Ali kad objektivno pogledate svaki od ova 3 kluba ima armiju navijaca iza sebe koji su se na kraju pokazali kao masa kojom se lako vlada. Dovoljno je vidjeti BP danas. Nekad je znala Kozara doci pa je bilo 5-6 hiljada. Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez pa i Siroki uvijek preko 10 000. Danas. Prosjek 300 ljudi. Tuga i zalost. Ali to je realnost.

Celik je duzan 9 miliona. Sloboda nesto manje. Objektivno mi te pare nikad necemo otplatiti. I objektivno po kriterijima UEFE nama je mjesto u amaterskim ligama...

Nadam se da cete jednog dana doci na staze stare slave i nadam se da cete se vratiti u PL kao zdrav kolektiv.
E bas zbog tog duga ja se bojim ako ispadnemo da se klub ne ugasi...
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 06 maj 2012, 08:23

Sudbinu Slobode u svojim rukama drže Borac i Olimpic ako oni odigraju pošteno tj za sebe Sloboda možda i ostane u PL.Mada kod nas ništa nije normalno bojim se da će Borac žrtvovati evropu zbog Slavije...Ima tu još svašta, žao mi je Slobode nisu to zaslužili al tako im grah pao...
Jer si JEDAN JEDINI...........

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 06 maj 2012, 08:29

Tesko je! :(

Jucer je tekma pokazala da mi imamo jedan mlad,perspektivan tim. Ali nedostaje iskustvo i jedan kvalitetan organizator igre, bar jedan. Nema se sta zamjerit ovim igracima na terenu. Jucer su dali i vise od svog maksimuma. Borac je jedna sjajna ekipa, odusevili su me u pojedinim momentima prilikom tranzicije kroz kontre.

Nase sanse nisu izgubljene 100%, ali da imamo optimizam u te matematicke seme treba nam ekipa koja moze pobijediti u Lukavici. Imamo zelju, hrabrost, pozrtvovanost, ali ne i kvalitet.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 06 maj 2012, 09:21

OVO JE SITUACIJA KOJA JE BILA I U NS BIH KAD NIJE USVOJEN STATUT. SVI SU BILI PESIMISTI I ZAMISLJALI NAJGORI SCENARIO, ALI DESIO SE PREOKRET. i KOD SLOBODE JE OVO NAJBOLJI MOMENAT DA SE DESI ISPADANJE I OTREZNJENJE KLUBA SA SLAVOM I HISTORIJOM.SRAMOTA JE DA SE OVAKO VELIKI GIGANT ZA NASE BH OKVIRE DESETAK SEZONA SPASAVA OD ISPADANJA U ZADNJIM KOLIMA.
SAD BI TREBALO PROMIJENITI KOMPLETNU GARNITURU U UPRAVI SLOBODE, PODMLADITI EKIPU I TRAZITI TALENTE U OKOLINI TUZLE.POJACATI RAD OMLADINSKIH SELEKCIJA I REAGOVATI U OPSTINSKOM VIJECU DA SE IZDVOJE NEKA MALO JACA SREDSTVA ZA SLEDECE SEZONE. ISPADALI SU I VECI KLUBOVI KAO HERTHA, JUVENTUS, PARMA, ITD, ALI SU SE VRACALI JACI I KONSOLIDOVANIJI. NADAM SE DA CE ISTO BITI I SA SLOBODOM. IMATE PODRSKU OBJEKTIVNE GRADACCKE PUBLIKE....... SRETNO !!!
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 06 maj 2012, 09:28, ukupno mijenjano 1 put.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 maj 2012, 09:25

dugovi, kriminal, mito i korupcija, svakodnevnica BH fudbala, ne samo naseg nego i u regionu, al stvarno tuga pogledati da jedna Sloboda ispada zbog vec navedenih razloga. Tuga, čemer, jad... al uvjek ima gore od goreg...

IstocnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la IstocnaArmija » 06 maj 2012, 09:41

edinedin je napisao/la:Sudbinu Slobode u svojim rukama drže Borac i Olimpic ako oni odigraju pošteno tj za sebe Sloboda možda i ostane u PL.Mada kod nas ništa nije normalno bojim se da će Borac žrtvovati evropu zbog Slavije...Ima tu još svašta, žao mi je Slobode nisu to zaslužili al tako im grah pao...
:lol: oplakah

Pa nije Borac klub za potkusurivanje pa da pušta utakmice, što se za vaš ne bi moglo reći. Mislim da ova tvoja izjava ulazi u konkurenciju za glupost godine
" "!!!

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 06 maj 2012, 10:01

IstocnaArmija je napisao/la:
edinedin je napisao/la:Sudbinu Slobode u svojim rukama drže Borac i Olimpic ako oni odigraju pošteno tj za sebe Sloboda možda i ostane u PL.Mada kod nas ništa nije normalno bojim se da će Borac žrtvovati evropu zbog Slavije...Ima tu još svašta, žao mi je Slobode nisu to zaslužili al tako im grah pao...
:lol: oplakah

Pa nije Borac klub za potkusurivanje pa da pušta utakmice, što se za vaš ne bi moglo reći. Mislim da ova tvoja izjava ulazi u konkurenciju za glupost godine
slazem se sa edinedin :D

eto vidis kako je kad neko izvali glupost kao vi za zepce :lol: :lol:
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 maj 2012, 10:02

Nadat se da ce Olimpic uspjet proci neporazen protiv Slavije da bi imali kakve takve sanse za opstanak,ali tesko Bgmi.. teoretski nama su do kraja potrebne sve pobjede da bi ostali ali tesko,imamo dosta neiskusnih igraca.. vidi se da nam u odbrani fali Joguncic i Cejvanovic,bez njih smo lako primali neke golove na strani i kuci.. ja sam se vec pomirio sa tim da smo ispali,samo me zabrinjava da nas ne ugase,jer ko ce sad brinut o klubu u drugoj ligi kada nas neki nisu htjeli voditi u premijer ligi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, schalke i 9 gostiju.