Koji paćenik !Sarajlijc@ je napisao/la:Slobodo cao Slobodo cao ....

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koji paćenik !Sarajlijc@ je napisao/la:Slobodo cao Slobodo cao ....
Uzeo je on i ovde pare vjeruj druze, mnogi ljudi ne znaju, zna Fazla ne govori on to dzaba.classic je napisao/la:Situacija teska![]()
Posebno me "pogodila" situacija na kraju meca, kad jedan veliki tuzlanski klosar Fazla dreci na Mujku sa tribina, psuje mu mater i vrijedja ga.
Nije stvar jel mogo ono izvadit il nije mogo, bila je teska lopta, on pokriven, jos odskocila al nebitno...
Nas jedan od najboljih golmana svih vremena, koji nije iz Tuzle a koji je pet godina ako se ne varam srcem igro za Slobodu, nije zasluzio da mu neko nesto prigovori, momak je nekoliko puta mogo otic iz Slobode uzet pare, mogo je to i na zimu uradit, znam sigurno da ga je Osim trazio, al osto je u Slobodi, da pomogne, da izborimo opstanak...
SRAMOTA
Fazla šampi ti se u facu
Kako si to rekao ko da u rat idete pa valja mrijet. Ispali ste samo u svojim glavama, Slavija sutra igra sa Olimpikom kojem treba i koji je mnogo kvalitetniji, a onda igraju sa nama na Grbavicu, gdje mi ganjamo titulu za derbi. Samo morate nešto i pobijediti. Mislim da Ibraković to može, šteta što vam uprava nije prije reagovala.delpiero20 je napisao/la:mi smo se cesto znali skontatrobijasi zenica je napisao/la:dat ce vama celik bodove![]()
ali djabe nam ti bodovi, kad valja ispast opet
Pomislice narod svasta pa nedgo Bog ako slucajno dobijemo Celik reci ce da je namjestenorobijasi zenica je napisao/la:dat ce vama celik bodove
E bas zbog tog duga ja se bojim ako ispadnemo da se klub ne ugasi...nicaze_072 je napisao/la:Sloboda, Celik i Sarajevo boluju od bolesti koja se zove kriminal i kradja budzetskih sredstava kroz klubove. Jbg. Vas je prve stiglo, Sarajevo ne moze u Evropu, a mi smo u kurcu od ere Senada Brkica i Genta koji smo dobili na BP, a nesretno izgubili u Belgiji.
Zao mi je jer objektivno smo mi imena za ove livade u premijer ligi. Ali kad objektivno pogledate svaki od ova 3 kluba ima armiju navijaca iza sebe koji su se na kraju pokazali kao masa kojom se lako vlada. Dovoljno je vidjeti BP danas. Nekad je znala Kozara doci pa je bilo 5-6 hiljada. Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez pa i Siroki uvijek preko 10 000. Danas. Prosjek 300 ljudi. Tuga i zalost. Ali to je realnost.
Celik je duzan 9 miliona. Sloboda nesto manje. Objektivno mi te pare nikad necemo otplatiti. I objektivno po kriterijima UEFE nama je mjesto u amaterskim ligama...
Nadam se da cete jednog dana doci na staze stare slave i nadam se da cete se vratiti u PL kao zdrav kolektiv.
edinedin je napisao/la:Sudbinu Slobode u svojim rukama drže Borac i Olimpic ako oni odigraju pošteno tj za sebe Sloboda možda i ostane u PL.Mada kod nas ništa nije normalno bojim se da će Borac žrtvovati evropu zbog Slavije...Ima tu još svašta, žao mi je Slobode nisu to zaslužili al tako im grah pao...
slazem se sa edinedinIstocnaArmija je napisao/la:edinedin je napisao/la:Sudbinu Slobode u svojim rukama drže Borac i Olimpic ako oni odigraju pošteno tj za sebe Sloboda možda i ostane u PL.Mada kod nas ništa nije normalno bojim se da će Borac žrtvovati evropu zbog Slavije...Ima tu još svašta, žao mi je Slobode nisu to zaslužili al tako im grah pao...oplakah
Pa nije Borac klub za potkusurivanje pa da pušta utakmice, što se za vaš ne bi moglo reći. Mislim da ova tvoja izjava ulazi u konkurenciju za glupost godine
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, schalke i 9 gostiju.