GOAT je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
- Kockoglavi
- Kontakt:
DEBILENKO ponovo u akciji
- BosniaBoston
- Kontakt:
Penaltiky bio i ostao kralj pitarakog anusaDokoljenko je napisao/la:Ne vjerujem sta pise nakon laktanja prosle sezone za poziciju u debelom crijevu. Sad im jos prijeti da budu mirni.BosniaBoston je napisao/la:Redbull se pretvorio u dvojni cDokoljenko je napisao/la:Šta je ovo, redbull i ostali zagađeni se više ne ulizuju vijetnamcima?

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Odj*bi od naših kona! Nađite sebi Mancinija i ostale Vukove.Goosman je napisao/la:Sretan put komšinice.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
To što ste mi vi mrži ne znači da su mi oni dragi.BosniaBoston je napisao/la:Penaltiky bio i ostao kralj pitarakog anusaDokoljenko je napisao/la:Ne vjerujem sta pise nakon laktanja prosle sezone za poziciju u debelom crijevu. Sad im jos prijeti da budu mirni.BosniaBoston je napisao/la: Redbull se pretvorio u dvojni c
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- samoposteno
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Odj*bi od naših kona! Nađite sebi Mancinija i ostale Vukove.Goosman je napisao/la:Sretan put komšinice.

POŠTUJ MAKAR JULI MJESEC AKO VEĆ NE POŠTUJEŠ OLIMPIČKOVE NAVIJAČES-Y-L-A-R je napisao/la:Odj*bi od naših kona! Nađite sebi Mancinija i ostale Vukove.Goosman je napisao/la:Sretan put komšinice.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije problem, poklanjamo vam staru vijetnamsku ravu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Odj*bi od naših kona! Nađite sebi Mancinija i ostale Vukove.Goosman je napisao/la:Sretan put komšinice.
💩💩
- WestTrebina
- Kontakt:
Hajte kod nas mowim vas! Samo upvatite kamatu za jul i august i mozvete igwati i cetwto pwetkolo. I peto, i sesto

HZ ON TOUR! ZENICA!

HZ ON TOUR! TRONDHEIM!

HZ ON TOUR! TRONDHEIM!

- svrakino1921
- Kontakt:
Yanichar je napisao/la:HZ ON TOUR! ZENICA!
HZ ON TOUR! TRONDHEIM!

- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala ti Boze sto volim i navijam za Zelju
Kakav odgovor na upit o koristenju stadiona
GOLEM SI ZELJO
Kakav odgovor na upit o koristenju stadiona
GOLEM SI ZELJO
Aj sta serete, prije 2 dana ste peicali da treba izdat, zaradit ce te para, vako nako. Alaselamet vam eto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Za 50-ak godina će pričati svojoj kopiladi kako su im pitari i UDBA pokušali da otmu i prisvoje stadion, a oni se ne dadoše. Napravit će možda i u toj priči još poneku lažnu legendu kao onaj zbog vjerskih sloboda otjerani Peško Domudocki!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Dokoljenko
- Kontakt:
Tata ti je kopile mrtve ti yebem!joker90 je napisao/la:Za 50-ak godina će pričati svojoj kopiladi kako su im pitari i UDBA pokušali da otmu i prisvoje stadion, a oni se ne dadoše. Napravit će možda i u toj priči još poneku lažnu legendu kao onaj zbog vjerskih sloboda otjerani Peško Domudocki!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ja tebi žive ****!Dokoljenko je napisao/la:Tata ti je kopile mrtve ti yebem!joker90 je napisao/la:Za 50-ak godina će pričati svojoj kopiladi kako su im pitari i UDBA pokušali da otmu i prisvoje stadion, a oni se ne dadoše. Napravit će možda i u toj priči još poneku lažnu legendu kao onaj zbog vjerskih sloboda otjerani Peško Domudocki!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Dokoljenko
- Kontakt:
Povedi majku zeničanima da te ne diraju, neka ih qurva malo zabavi. Neka slikaju pa ti bacaj drkicu kasnije...joker90 je napisao/la:Ja tebi žive ****!Dokoljenko je napisao/la:Tata ti je kopile mrtve ti yebem!joker90 je napisao/la:Za 50-ak godina će pričati svojoj kopiladi kako su im pitari i UDBA pokušali da otmu i prisvoje stadion, a oni se ne dadoše. Napravit će možda i u toj priči još poneku lažnu legendu kao onaj zbog vjerskih sloboda otjerani Peško Domudocki!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Paromlinac i 7 gostiju.