PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Dokoljenko
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Dokoljenko » 29 jul 2019, 16:36

slika
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2019, 16:37

S-Y-L-A-R je napisao/la:Kako ste i jedni i drugi pripremili teren za obje varijante :rol:
Ma ne zna se ni ko šta više :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 jul 2019, 16:39

GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
eeee štrumfeto, ali nama je na livadi U EVROPI gdje ćemo se opariti....dok vi možete na livadi protiv famosa košpice tražiti i druge sjemenke ne bi li se najeli... :guz:

ZenickiLC
Kontakt:

Post Postao/la ZenickiLC » 29 jul 2019, 16:41

paulus je napisao/la:Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
Nekada je patriotizam najbolje pokazati njegovanjem jezika i pisma, ali ocigledno da ti kroz pravopis to neces pokazati pa pokusavas na lazima od sebe praviti veceg Bosnjana od nas iz Bistua Nuove.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 29 jul 2019, 16:42

Hajte kaze bar jedan evropski trening odradite na ewvopskoj gvbavici. MOLIM VAS! :lol: :lol:
Pa dajte kolko date :rol:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 29 jul 2019, 16:42

BordoArmy88 je napisao/la:
GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
eeee štrumfeto, ali nama je na livadi U EVROPI gdje ćemo se opariti....dok vi možete na livadi protiv famosa košpice tražiti i druge sjemenke ne bi li se najeli... :guz:
Nece vas dvije milje biti na utakmici.

:guz:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 29 jul 2019, 16:50

Dokoljenko je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:Bankovna garancija je trazena za ostecenja na stadionu
Sto se ne prica o bankovnoj garanciji
U njoj je kljuc
A jug moze al samo pod uslovom da su na njemu gostujuci navijaci
I da bordo quje sisaju Lutvi na poluvremenu. Maid pristao.
Pa ako ti ga mama pu si poluretardiranom gazdi ne mora znaciti da ce to jos neko raditi ,a vjerujem da je tu grcevita borba izmedju tebe i mamice ko ce mu ga pofamfati,uvijek ti jaja ostaju da ne ostanes bez posla :wave:
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 29 jul 2019, 16:55, ukupno mijenjano 2 puta.

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 29 jul 2019, 16:51

Bice kae bezplatni showovi na poluvremenu, amaw svira armoniku, lutvo i dogrljenko plesu na centru.
Samo hajte kod nas :pray:
Veli sabrina; NE :rol: :tokralju:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jul 2019, 16:52

Pita Mujo djevojku bil sej e.bala saa njim za 1000 maraka. Kaze ona, mrs stoko, nisam ja kur.va da se za pare.
Kaze mujo, dobro a bil za milion? Kase ona e za milion bi...
E posto smo utvrdili da si ****, sad cemo da se cjenkamo.

E tako nam i nasa zeljana za pare daje stadion(pi.cke) ... kao ne bi oni ali.... :D
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 29 jul 2019, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 jul 2019, 16:52

Jeko ovaj omic sto najavljuje robijase :D jel moguce da ga ne poklope

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 jul 2019, 16:52

Čevljanska korida seli se na stadion Koševo

Ove godine održat će se, sve su prilike, posljednja korida u Čevljanovićima. Potom se za period 2020-2030. seli u Sarajevo, i to na olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase. Strategija desetogodišnjeg djelovanja predviđa popularizaciju ovog događaja u nastojanju da korida postane olimpijska disciplina, ali i dosta bogatiji kulturno-umjetnički program koji ide uz nju.

“Možda mladi ne znaju. Korida je na Koševu već održavana početkom ’90-ih godina i to pred tridesetak hiljada ljudi.

Inače, FK Sarajevo se posljednjih godina muči zbog loših uslova i nemogućnosti da sve bitnije domaće i međunarodne mečeve igra na legendarnom Koševu. Čelnici kluba kažu da je kap prelila čašu nakon odluke da će navijači Sarajeva narednu utakmicu 3. pretkola Evropske lige morati gledati na zeničkom Bilinom polju. Iz tih razloga, kažu, ozbiljno razmatraju prijedlog koji su ovog vikenda dobili iz Čevljanovića.
23

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 jul 2019, 16:53

Dokoljenko je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
Nece vas dvije milje biti na utakmici.

:guz:
Sto je za dvije milje vise od vasih Evropskih nastupa, ne racunamo one iz prvog kola...

Za nas nista a za vas mozda odblokiran racun, ako nista vratili bi jednu ratu kredita, platili neki kurs za te uplatnice... Al jbga... bar slavite sto mi idemo u Zenici, i to je neki uspjeh.. Uopste ne treba da vas bude stid...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 29 jul 2019, 16:58

Bice kazu oni i janje od seje, samo uzmite nas :pray:
NE, odgovori sabrina :bow:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 jul 2019, 16:59

Ovi udbasi spinuju pricu i govore da nas treba bit stid a oni su moljakali
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 29 jul 2019, 17:01

Prvi na tablici nakon dva kola(stidljivo se već o tituli priča), na "kulturan" način odbili zahtjev Sarajeva za igranje na Grbavici. Ovo je željina godina. Nisu odavno imali ovoliko uspjeha u početku sezone

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 jul 2019, 17:03

GOAT je napisao/la:Čevljanska korida seli se na stadion Koševo

Ove godine održat će se, sve su prilike, posljednja korida u Čevljanovićima. Potom se za period 2020-2030. seli u Sarajevo, i to na olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase. Strategija desetogodišnjeg djelovanja predviđa popularizaciju ovog događaja u nastojanju da korida postane olimpijska disciplina, ali i dosta bogatiji kulturno-umjetnički program koji ide uz nju.

“Možda mladi ne znaju. Korida je na Koševu već održavana početkom ’90-ih godina i to pred tridesetak hiljada ljudi.

Inače, FK Sarajevo se posljednjih godina muči zbog loših uslova i nemogućnosti da sve bitnije domaće i međunarodne mečeve igra na legendarnom Koševu. Čelnici kluba kažu da je kap prelila čašu nakon odluke da će navijači Sarajeva narednu utakmicu 3. pretkola Evropske lige morati gledati na zeničkom Bilinom polju. Iz tih razloga, kažu, ozbiljno razmatraju prijedlog koji su ovog vikenda dobili iz Čevljanovića.
Vama dobro mocete bez licence ucestvovat

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2019, 17:03

tutankamon1905 je napisao/la:Prvi na tablici nakon dva kola(stidljivo se već o tituli priča), na "kulturan" način odbili zahtjev Sarajeva za igranje na Grbavici. Ovo je željina godina. Nisu odavno imali ovoliko uspjeha u početku sezone
Mi bi da završi sezona ako kako može :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 jul 2019, 17:04

Osim13 je napisao/la:
tutankamon1905 je napisao/la:Prvi na tablici nakon dva kola(stidljivo se već o tituli priča), na "kulturan" način odbili zahtjev Sarajeva za igranje na Grbavici. Ovo je željina godina. Nisu odavno imali ovoliko uspjeha u početku sezone
Mi bi da završi sezona ako kako može :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 29 jul 2019, 17:06

Sluzicemo vas kaze ko sultane, ponizno i pokorno, samo izaberite nas :pray:
Kazu nasi; JOK :nene:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 17:07

mi smo njih odbili
oni su pristali na upit
:kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], bvsic, Cuspajz, ErosViverosViv, JavierBosnia, leo1946, mma_hz, nedimmmm1337, riki46, rishovski, Vanja8, Zeko87 i 45 gostiju.