PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ma ne zna se ni ko šta višeS-Y-L-A-R je napisao/la:Kako ste i jedni i drugi pripremili teren za obje varijante

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
eeee štrumfeto, ali nama je na livadi U EVROPI gdje ćemo se opariti....dok vi možete na livadi protiv famosa košpice tražiti i druge sjemenke ne bi li se najeli...GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha

Nekada je patriotizam najbolje pokazati njegovanjem jezika i pisma, ali ocigledno da ti kroz pravopis to neces pokazati pa pokusavas na lazima od sebe praviti veceg Bosnjana od nas iz Bistua Nuove.paulus je napisao/la:Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- WestTrebina
- Kontakt:
Hajte kaze bar jedan evropski trening odradite na ewvopskoj gvbavici. MOLIM VAS!
Pa dajte kolko date

Pa dajte kolko date

- Dokoljenko
- Kontakt:
Nece vas dvije milje biti na utakmici.BordoArmy88 je napisao/la:eeee štrumfeto, ali nama je na livadi U EVROPI gdje ćemo se opariti....dok vi možete na livadi protiv famosa košpice tražiti i druge sjemenke ne bi li se najeli...GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha

Mi smo Željini, Željo je naš!
- dynamodresden1
Pa ako ti ga mama pu si poluretardiranom gazdi ne mora znaciti da ce to jos neko raditi ,a vjerujem da je tu grcevita borba izmedju tebe i mamice ko ce mu ga pofamfati,uvijek ti jaja ostaju da ne ostanes bez poslaDokoljenko je napisao/la:I da bordo quje sisaju Lutvi na poluvremenu. Maid pristao.svrakino1921 je napisao/la:Bankovna garancija je trazena za ostecenja na stadionu
Sto se ne prica o bankovnoj garanciji
U njoj je kljuc
A jug moze al samo pod uslovom da su na njemu gostujuci navijaci

Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 29 jul 2019, 16:55, ukupno mijenjano 2 puta.
- WestTrebina
- Kontakt:
Bice kae bezplatni showovi na poluvremenu, amaw svira armoniku, lutvo i dogrljenko plesu na centru.
Samo hajte kod nas
Veli sabrina; NE

Samo hajte kod nas

Veli sabrina; NE

Pita Mujo djevojku bil sej e.bala saa njim za 1000 maraka. Kaze ona, mrs stoko, nisam ja kur.va da se za pare.
Kaze mujo, dobro a bil za milion? Kase ona e za milion bi...
E posto smo utvrdili da si ****, sad cemo da se cjenkamo.
E tako nam i nasa zeljana za pare daje stadion(pi.cke) ... kao ne bi oni ali....
Kaze mujo, dobro a bil za milion? Kase ona e za milion bi...
E posto smo utvrdili da si ****, sad cemo da se cjenkamo.
E tako nam i nasa zeljana za pare daje stadion(pi.cke) ... kao ne bi oni ali....

Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 29 jul 2019, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Jeko ovaj omic sto najavljuje robijase
jel moguce da ga ne poklope

Čevljanska korida seli se na stadion Koševo
Ove godine održat će se, sve su prilike, posljednja korida u Čevljanovićima. Potom se za period 2020-2030. seli u Sarajevo, i to na olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase. Strategija desetogodišnjeg djelovanja predviđa popularizaciju ovog događaja u nastojanju da korida postane olimpijska disciplina, ali i dosta bogatiji kulturno-umjetnički program koji ide uz nju.
“Možda mladi ne znaju. Korida je na Koševu već održavana početkom ’90-ih godina i to pred tridesetak hiljada ljudi.
Inače, FK Sarajevo se posljednjih godina muči zbog loših uslova i nemogućnosti da sve bitnije domaće i međunarodne mečeve igra na legendarnom Koševu. Čelnici kluba kažu da je kap prelila čašu nakon odluke da će navijači Sarajeva narednu utakmicu 3. pretkola Evropske lige morati gledati na zeničkom Bilinom polju. Iz tih razloga, kažu, ozbiljno razmatraju prijedlog koji su ovog vikenda dobili iz Čevljanovića.
Ove godine održat će se, sve su prilike, posljednja korida u Čevljanovićima. Potom se za period 2020-2030. seli u Sarajevo, i to na olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase. Strategija desetogodišnjeg djelovanja predviđa popularizaciju ovog događaja u nastojanju da korida postane olimpijska disciplina, ali i dosta bogatiji kulturno-umjetnički program koji ide uz nju.
“Možda mladi ne znaju. Korida je na Koševu već održavana početkom ’90-ih godina i to pred tridesetak hiljada ljudi.
Inače, FK Sarajevo se posljednjih godina muči zbog loših uslova i nemogućnosti da sve bitnije domaće i međunarodne mečeve igra na legendarnom Koševu. Čelnici kluba kažu da je kap prelila čašu nakon odluke da će navijači Sarajeva narednu utakmicu 3. pretkola Evropske lige morati gledati na zeničkom Bilinom polju. Iz tih razloga, kažu, ozbiljno razmatraju prijedlog koji su ovog vikenda dobili iz Čevljanovića.
23
Sto je za dvije milje vise od vasih Evropskih nastupa, ne racunamo one iz prvog kola...Dokoljenko je napisao/la:Nece vas dvije milje biti na utakmici.BordoArmy88 je napisao/la:eeee štrumfeto, ali nama je na livadi U EVROPI gdje ćemo se opariti....dok vi možete na livadi protiv famosa košpice tražiti i druge sjemenke ne bi li se najeli...GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
Za nas nista a za vas mozda odblokiran racun, ako nista vratili bi jednu ratu kredita, platili neki kurs za te uplatnice... Al jbga... bar slavite sto mi idemo u Zenici, i to je neki uspjeh.. Uopste ne treba da vas bude stid...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- WestTrebina
- Kontakt:
Bice kazu oni i janje od seje, samo uzmite nas
NE, odgovori sabrina

NE, odgovori sabrina

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovi udbasi spinuju pricu i govore da nas treba bit stid a oni su moljakali
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- tutankamon1905
- Kontakt:
Prvi na tablici nakon dva kola(stidljivo se već o tituli priča), na "kulturan" način odbili zahtjev Sarajeva za igranje na Grbavici. Ovo je željina godina. Nisu odavno imali ovoliko uspjeha u početku sezone
- samoposteno
- Kontakt:
Vama dobro mocete bez licence ucestvovatGOAT je napisao/la:Čevljanska korida seli se na stadion Koševo
Mi bi da završi sezona ako kako možetutankamon1905 je napisao/la:Prvi na tablici nakon dva kola(stidljivo se već o tituli priča), na "kulturan" način odbili zahtjev Sarajeva za igranje na Grbavici. Ovo je željina godina. Nisu odavno imali ovoliko uspjeha u početku sezone

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Mi bi da završi sezona ako kako možetutankamon1905 je napisao/la:Prvi na tablici nakon dva kola(stidljivo se već o tituli priča), na "kulturan" način odbili zahtjev Sarajeva za igranje na Grbavici. Ovo je željina godina. Nisu odavno imali ovoliko uspjeha u početku sezone

- WestTrebina
- Kontakt:
Sluzicemo vas kaze ko sultane, ponizno i pokorno, samo izaberite nas
Kazu nasi; JOK

Kazu nasi; JOK

mi smo njih odbilitutankamon1905 je napisao/la:Prvi na tablici nakon dva kola(stidljivo se već o tituli priča), na "kulturan" način odbili zahtjev Sarajeva za igranje na Grbavici. Ovo je željina godina. Nisu odavno imali ovoliko uspjeha u početku sezone
oni su pristali na upit

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], bvsic, Cuspajz, ErosViverosViv, JavierBosnia, leo1946, mma_hz, nedimmmm1337, riki46, rishovski, Vanja8, Zeko87 i 45 gostiju.