"I hear Jerusalem bells are ringing
Roman Cavalry choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field"
Moderator/ica: insider
Ma mi smo kraljevi.Nerminovic je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:
Trener Podgrmeča Mešanović nakon iskljućenja sa klupe ostatak utakmice pratio iz obližnjeg dvorišta sa podignutog viljuškara
Što me prozivaš?uschtipak je napisao/la: I je li tako da je ovaj bagrcavi pokvaren?
koja? reds_forever?? ona je prava cura kao i sestra krajiška, ne znam DragonGirlMurga je napisao/la:
@legendo, mene ako pitas, ovde je najbolja cura ona redsica (BaDa12 je naravno tu, ali kako vidim, samo ste jarani), a i DragonGirl je fina. Vidis da se @palacinak nesto kofrci.
.
why always meuschtipak je napisao/la:Onda ce ljiljan da potvrdi da si obecao. Sta ces onda?![]()
I je li tako da je ovaj bagrcavi pokvaren?
Zato sto si mi drag.bagrcavi je napisao/la:
Što me prozivaš?
Ja sam se u zadnje vrijeme navuko na ovu Jogobellu, nema dana da je ne pojedem, paketom uzimamBosniacum Lilium je napisao/la:meni tegla nutelle cuci po 20 dana. Ne mogu vise slatkise, prepolovio sam se, anoreksija![]()
Ne jedem je ni ja kutlacom, ali obecanje je obecanje.Bosniacum Lilium je napisao/la: why always memeni tegla nutelle cuci po 20 dana. Ne mogu vise slatkise, prepolovio sam se, anoreksija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidio to prije nekoliko sedmica na fb-u kod Simon Desuea, reakcija bila otprilike kao njegovamiki_92 je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Otac išao u Austriju i donio Nutellu i to veliku teglu i za 15-20 dana sve nestalo. Ali dosadi i ona, sad sam na pašteti, kad jedan dan ne namazem paštetom k'o da nisam ništa cijeli dan jeo.Bosniacum Lilium je napisao/la:why always meuschtipak je napisao/la:Onda ce ljiljan da potvrdi da si obecao. Sta ces onda?![]()
I je li tako da je ovaj bagrcavi pokvaren?meni tegla nutelle cuci po 20 dana. Ne mogu vise slatkise, prepolovio sam se, anoreksija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.