FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- husmusemic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sablić OUT do večeras
Nek se slavi 75 godina jeb. utakmicu
Hhahaha kad bi Hrvati doveli Bosanca trenera i jos da on bude levat? Oni ne bi naravno, ali zato bi FKS.
Nista losiji ne bi bio Mirza Varesanovic, a znamo kakav je on bio trener...
Nista losiji ne bi bio Mirza Varesanovic, a znamo kakav je on bio trener...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kakvi uhljupi svaka cast
Ljudi su nam se ponudili, i oni su krepali od presinga, ali mi ne mozemo centra preci...
Levat najboljeg naseg igraca ove sezone sabanovica ubija na pogresnoj poziciju koju ne zna igrati, da bi invalida hebu stavio na njegovo mjesto. Jadni momak se pogubio, prodiso tek kad je vracen pred kraj na svoje mjesto...
Heba, krste, ahmetovic, oremus dizelasi koji ne mogu potrcati, takvog jednog mozes imati u ekipi, a to mjesto mora biti rezervisano za bodula, jbg da ima neko trcat za njega on bi se mogao istaci, ovako nema teorije.
Varesanovic, djokanovic, sevelj se nisu vidjeli na terenu, a golman nas je yebo postavljanjem zivog zida i nebacanjem na loptu da odbrani.
Helem, preteska situacija, ovdje fali 4-5 igraca da i na sta ovo lici, s tim da i ostatak ekipe prodje pripreme i pocne trcati konacno...

Ljudi su nam se ponudili, i oni su krepali od presinga, ali mi ne mozemo centra preci...
Levat najboljeg naseg igraca ove sezone sabanovica ubija na pogresnoj poziciju koju ne zna igrati, da bi invalida hebu stavio na njegovo mjesto. Jadni momak se pogubio, prodiso tek kad je vracen pred kraj na svoje mjesto...
Heba, krste, ahmetovic, oremus dizelasi koji ne mogu potrcati, takvog jednog mozes imati u ekipi, a to mjesto mora biti rezervisano za bodula, jbg da ima neko trcat za njega on bi se mogao istaci, ovako nema teorije.
Varesanovic, djokanovic, sevelj se nisu vidjeli na terenu, a golman nas je yebo postavljanjem zivog zida i nebacanjem na loptu da odbrani.
Helem, preteska situacija, ovdje fali 4-5 igraca da i na sta ovo lici, s tim da i ostatak ekipe prodje pripreme i pocne trcati konacno...
- napoleon72
- Kontakt:
Statisticki je i Jesic bolji od ovog. Jesic je do proljeca 2016. imao tri poraza (Mladost 2:1, Zeljo 1:0 i Siroki 1:0), te 7 ili 8 pobjeda. Na proljece izgubio dvije od Slobode u kupu i dobio nogu. U 17 tekmi 10 pobjeda, dva remija i pet poraza. Sablicu je ovo 17. tekma, ima 6 poraza i 4 remija, te 7 pobjeda.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0 šuteva u okvir gola, bravo momci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakva kontrola lopte i oragnizacija kontre od strane Krste, ono malo ko zna onako a da se zove profesionalnim nogometasem 

U novi boj ...
Ko god je doveo ovu neznalicu je gori od same neznalice. Veceras da ste ga otjerali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sve ti je.bem Gorane Sablicu.Ne vratio se u Sarajevo keru Dalmatinski,pick.o ,klošaru,neznalico,kretenu,glupane.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Netreba covjeku psovat dosao je kad niko nije htio, zahvalit se platit mu 2 mjeseca platu i razic se na fin nacin..
Covjek pokuso nezna, to je to..
Mislim da je naj pametnije ostavit ga u mostaru
Covjek pokuso nezna, to je to..
Mislim da je naj pametnije ostavit ga u mostaru
Trebali biti agresivniji, NO SHIT SHERLOCK. Pa sto niste bili???? Izmedju linija, ovaj Sablic je izjavio da se predo unaprijed, prije tekme.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
I ako ode Goran kako dalje? kad citam Jovic, Varesanovic, Dzeno onda bi bolje vratio Vinka.
On se vratio u Shkendiju.
- ElCartel11
- Kontakt:
I to nije prvi put ove sezone. I u prvoj utakmici ove sezone nas je Zrinjski ostavio bez suta u okvir gola. Znaci u 2 utakmice mi im nismo uputiti udarec u okvir gola

Al yebe Jakirovic nasu Sablicu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Nemoj bit nacionalista, bio je Vahid Halilhodzic trener Dinama. Nije levat, al je bosanac koji je vodio klub tamo. Nego mi generalno nemamo nikakvu trenersku skolu pa se niko ne moze ni nametnut. Najtrofejniji treneri u ligi ti Husref i Osim.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sezona za zaborav Leotar nas dobio na Koševu koji nikad gola nije dao na Koševu ,Borac nas dobije poslije čini mi se 9 god. U Banja Luci,Zrinjski u Mostaru poslije 5 god i u dvije utakmice sa Zrinjskim na Kosevu i u Mostaru bez udarca na go ma bravo Sabliću idiote
Mislim da imamo igrace i situaciju sad da mozemo dovest finog trenera, 5 kola je do kraja ima jedna utakmica u kupu.. dovoljno za dobrog trenera da moze procjenit sta mu treba na zimu…
Bruno
Kodro
Bajramovic
Janjos
Bruno
Kodro
Bajramovic
Janjos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.