FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

delpiero20
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la delpiero20 » 06 maj 2012, 10:05

MakeTZ je napisao/la:
classic je napisao/la:Situacija teska :x
Posebno me "pogodila" situacija na kraju meca, kad jedan veliki tuzlanski klosar Fazla dreci na Mujku sa tribina, psuje mu mater i vrijedja ga.
Nije stvar jel mogo ono izvadit il nije mogo, bila je teska lopta, on pokriven, jos odskocila al nebitno...
Nas jedan od najboljih golmana svih vremena, koji nije iz Tuzle a koji je pet godina ako se ne varam srcem igro za Slobodu, nije zasluzio da mu neko nesto prigovori, momak je nekoliko puta mogo otic iz Slobode uzet pare, mogo je to i na zimu uradit, znam sigurno da ga je Osim trazio, al osto je u Slobodi, da pomogne, da izborimo opstanak...
SRAMOTA

Fazla šampi ti se u facu :mrgreen:
Uzeo je on i ovde pare vjeruj druze, mnogi ljudi ne znaju, zna Fazla ne govori on to dzaba.
Denis je rekao ako hocete da ostanem hocu 20.000km ili u keshu ili na rate, ili odo.
to je tacno...donesite mi u stan 20 000 KM pa da potpisem za slobodu

otisao bi on davno da nije to bilo, a ove sezone iako vazi za jednog od boljih golmana pl brani kao šupalj, a i juce je primio gol kao šupalj

naravno svaka mu cast sto je ostao ovako dugo u klubu koji puca na ostanak samo, ali cinjenice su cinjenjice...
Sljedecu sezonu neka konacno stave naseg momka Tinu Divkovica sto su trebali uraditi prije par godina...djabe su unistili momka
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 06 maj 2012, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.

IstocnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la IstocnaArmija » 06 maj 2012, 10:17

ljiljan89 je napisao/la:
IstocnaArmija je napisao/la:
edinedin je napisao/la:Sudbinu Slobode u svojim rukama drže Borac i Olimpic ako oni odigraju pošteno tj za sebe Sloboda možda i ostane u PL.Mada kod nas ništa nije normalno bojim se da će Borac žrtvovati evropu zbog Slavije...Ima tu još svašta, žao mi je Slobode nisu to zaslužili al tako im grah pao...
:lol: oplakah

Pa nije Borac klub za potkusurivanje pa da pušta utakmice, što se za vaš ne bi moglo reći. Mislim da ova tvoja izjava ulazi u konkurenciju za glupost godine
slazem se sa edinedin :D

eto vidis kako je kad neko izvali glupost kao vi za zepce :lol: :lol:
Velez se DESIO i to nek je vama na čast. Slavija se NEĆE DESITI. E u tome je razlika i nadam se da je tvoja bosanska glava vidi.
" "!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 maj 2012, 10:31

Nedaj se Slobodo stvarno mi je zao sto se ovako ovo desava sa vama i klubom! :( :( :(
Izdrzacete vi to aBd sigurno svi smo uz vas imate podrsku u inat dusmanima!! :cry:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 maj 2012, 10:38

IstocnaArmija je napisao/la:Velez se DESIO i to nek je vama na čast. Slavija se NEĆE DESITI. E u tome je razlika i nadam se da je tvoja bosanska glava vidi.
doso si malo da dizes tenzije ili sta?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 maj 2012, 12:01

smijesno mi ovo za mujkica sto pricate ,kao da je 20000 neka para za takvog golmana pa kod nas u zvijezdi djeca toliko za sezonu zarade.zvijezda mu je davala 40000 a on trazio 60000,znaci za duplo manje para je ostao tu se vidi koliko voli slobodu a da vam je malo odbrana bolja nebi sigurno primao ni takve ni toliko golova
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 maj 2012, 12:12

aleksandar_veliki je napisao/la:Steta, ali nije kraj svijeta. Pamtite pa vratite. Istjerani ste iz lige, bez obzira i na kriticno stanje u vasem klubu. Pogledajte malo rezultate u ovom dijelu i sve ce vam se kazati. Razocaran sam u Zvijezdu, ne sto nisu vama dali, nego sto su u Gabelu otisli na izlet. Cudno, ali tako je.
prava ti moderatorska prica, umjesto da budes fer i normalan prema svim ekipama ti naso da ocjenjujes ko je kako gdje otiso, ne ide to tako tj ne bi trebalo da ide al eto ocigledno moze kod nekih moderatora ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 maj 2012, 12:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Steta, ali nije kraj svijeta. Pamtite pa vratite. Istjerani ste iz lige, bez obzira i na kriticno stanje u vasem klubu. Pogledajte malo rezultate u ovom dijelu i sve ce vam se kazati. Razocaran sam u Zvijezdu, ne sto nisu vama dali, nego sto su u Gabelu otisli na izlet. Cudno, ali tako je.
pa sto im vi niste pustili da vas pobijede u tuzli i odkud mozes garantovati da je zvijezda mogla pobijediti goska u gabeli.mi da smo mogli pobijedit goska i slicne njima u gostima mi bi u evropu isli a ne zaostajali 10 bodova.al realno gledajuci volio sam da ostane sloboda ali kada izgubis kuci od zelje sarajeva borca rudara i na strani neuzmes boda sta se moglo ocekivati da neko drugi pobjeduje umjesto njih,nije ti bas post na mjestu al zivot ide dalje i sloboda mora iz ovoga izaci jaca

Nova sezona nova nafaka

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 06 maj 2012, 12:33

zao mi je sto se ovo desava....jos juce kad sam cuo da grmi tuzla od navijanja i podrske,uhvatio me neki optimizam...ali eto tako je kako je...samo me zanima,ako ima neko upucen da mi odgovori:kolike su sanse ako sloboda i definitivno ispadne da klub nastavi sa radom i da se vrati u premier ligu,tj da se ne ugasi zbog dugova....
to bi tek bilo nepodnosljivo za citav fudbalski svijet u bih!!! :( :oops:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 maj 2012, 12:37

pricam ti o zelji a i boli me taki svama se ionako nemoze nista raspravit..sad odjednom zvijezda je trebala razvalit i goska i slaviju pa nismo mi brate tog kvaliteta jos.u gabeli smo bili bolji prvo poluvrijeme a gabela drugo sve cisto pa ljudi su razvalili i olimpic pa i protiv zelje su bili bolji cijelu utakmicu u prvom dijelu sezone.a najlakse je druge okrivit sada treba zvijezda da ispasta sto je postena i sto nije dala 200 posto snage i pobijedila goska na kojem su mnogi polomili zube ove sezone

Nova sezona nova nafaka

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 maj 2012, 12:41

Šteta, još mi je više žao kad sam vidio da je bilo jučer oko 4.000 duša na stadionu...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 06 maj 2012, 12:45

Zao mi je Slobode,ali nije mi zao sto vas nismo pustili,posteno,nismo pustili Orasje koje namje vise valjalo,nismo ni vas koje volimo,i nadam se da ce se takoi nastaviti.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 maj 2012, 12:48

astra1922 je napisao/la:pricam ti o zelji a i boli me taki svama se ionako nemoze nista raspravit..sad odjednom zvijezda je trebala razvalit i goska i slaviju pa nismo mi brate tog kvaliteta jos.u gabeli smo bili bolji prvo poluvrijeme a gabela drugo sve cisto pa ljudi su razvalili i olimpic pa i protiv zelje su bili bolji cijelu utakmicu u prvom dijelu sezone.a najlakse je druge okrivit sada treba zvijezda da ispasta sto je postena i sto nije dala 200 posto snage i pobijedila goska na kojem su mnogi polomili zube ove sezone
a da smo pustili slobodu bili bi fer i posteni, nigdje veze prica

@aleksandar_veliki
zvijezda nije sigurno nikom nista montirala al ko hoce nek puse na sta hoce, ima pravo, samo ne ovako javno jer to nije fino, pogotovo o zvijezdi kad se radi kao, vjerovatno, najfer timu lige ;)

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 maj 2012, 12:56

Jednostavno je, ispada jedan crveno-crni, vi ili mi.

U srijedu ćete nas dobit i to će biti tri boda razlike, u ostale tri utakmice se ništa ne zna pošto ni mi nikoga ne možemo dobiti. Obje ekipe idu GOŠK-u i ko tu izvuče više ostaje... Možda jedino Travnik može nešto "pomoći".
Čelik Zenica 1945

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 06 maj 2012, 13:00

Nimla_RZ je napisao/la:Jednostavno je, ispada jedan crveno-crni, vi ili mi.

U srijedu ćete nas dobit i to će biti tri boda razlike, u ostale tri utakmice se ništa ne zna pošto ni mi nikoga ne možemo dobiti. Obje ekipe idu GOŠK-u i ko tu izvuče više ostaje... Možda jedino Travnik može nešto "pomoći".
Celiku treba 1b da ostane u ligi 100% ! Jer Sloboda moze samo dobit 2 kod kuce , ove dvije u gostima po meni nema sanse ...Gosk i Slavija ( ugurat ce loptu u mrezu rukama ako treba ! )

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 maj 2012, 13:10

ma ne znam sto se bezveze poteze ta tema ko je kome trebao prodati. Mi (navijaci) nit smo od koga ocekivali nit smo od koga trazili da nam pusti, niti smo se ljutili sto nas je neko pobijedio. Sad je drugo sto ostali mozda nisu igrali posteno kao mi( da ne bude zabune, vjerovatno bi i mi kupili koju tekmu da je bilo para). Ali i tu smo mi sebi krivi, da smo dobili Prijedora kuci oni ne bi mogli dat Slaviji.

jos nisam svjestan da napustamo ligu nakon toliko godina, pa osjecanja jos nisu navrla..zao mi NEVJEROVATNE atmosfere jucer. Ne pamtim kad je Tusanj onako grmio (ostale tribine, ne samo Fukare),sigurno 3500-4000 ljudi , na momente sam se najezio. Vidjelo se koliko ti ljudi na stadionu vole Slobodu, spontano navijanje ljudi od 15 do 65 godina je nesto sto ce mi zauvijek ostati urezano u sjecanju sa jucerasnje tekme, i to kakvo navijanje. Fukare( ne momke u kavezu nego one..) poslije onog jucer bolje da ne spominjem...

nismo okrenuli ledja klubu ni igracima u momentima kad im je najvise trebalo. Sto se tice utakmice, prvo nije bilo kvaliteta, ali nije bilo ni srece. Zoleta, Cejvan, mali Mesanovic i Beka jedini sto znaju igrati, ali ne mozes ti sa 4-5 igraca pobijediti 11. Jucer ni Rizvanovic nije bio los.
sto se tice psovanja Denisu, ne slazem se s tim, al razumijem donekle, Fazla( a i ostatak tribine) je cijelu tekmu "smirivao" bilo koga ko pocne psovat igracima, jbg kad je vec pao go moralo je negdje puknut. I ja sam par puta se jedva suzdrzao da kome sta ne opsujem, al sta ces, dali su maksimalno koliko mogu u ovom momentu. mali Rahmanovic se bori ko lav, odigrao odlicno za svoje godine 60-ak minuta i onda se umori, nema dijete kondicije , Ibrak pogleda na klupu mrak na oci mu padne.

jedino po cemo smo mi zasluzili ostanak u Premijer ligi je ta publika i navijanje, od ostalih elemenata koji cine klub ( igra, igraci, organizacija, uprava, pare...) mi nemamo nista i s te strane zasluzeno napustamo ligu...ali opet ko god je bio jucer na Tusnju, koliko god subjektivan bio, morao je zakljuciti da su oni ljudi zasluzili ne da im se klub bori za opstanak nego nesto puno vece.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 06 maj 2012, 13:19

ljudi borite se svim silama,jer ako ispadnete ne pise vam dobro.I kod nas su bile price vracamo se odmah bla bla bla a 90% ispadamo i iz 2 lige i onda cemo igrati iza skole ligu,u svakom slucaju zelim vam da ostanete i ligi jer sloboda kao klub i Tuzla kao grad to sigurno zasluzuju od nekih leotara,goskova i pm.

p.s.ne mogu vjerovati da neko moze nesto ruzno reci mujkicu jer taj covjek gdje brani tu ostavi srce i u BIhac i Jedinstvo ce uvijek biti dobrodosao.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 06 maj 2012, 13:35

Pozdrav Tuzlaci, jako mi je žao što se dešava klubu, da zaboravimo malo "mržnju"(ja bih prije rekla sportsko rivalstvo), mislim da svaki iskreni bosanac tuguje za onim što se Slobodi dešava, mislim da ćete poslije ovog izaći jači nego ikad, i da će poslije ovog Sloboda biti ponovo na vrhu(najbolji primjer je Borac). Zato ne dajte se, nemojte psovati igračima i stručnom štabu, vjerujte-oni kojima treba psovati davno su pobjegli-pravi su ostali da trpe sve na svojim leđima u ovim teškim trenucima.

Puno sreće od jednog Manijaka
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 06 maj 2012, 13:59

Cekaj malo. A što se ovdje Sloboda vec šalje u drugu ligu :?: :shock: pa ima još 4 kola do kraja, 12 bodova u opticaju. Docekuju Čelik i Velež kod kuce, idu Gošku i na kraju sa Slavijom odlucuju o svemu.
ko može biti siguran da Slavija nece negdje kiksati u međuvremenu :?: sve su to otvorena pitanja.
Mislim da su i sami tuzlaci poletili vec da otpišu svoj klub :shock: . Pa cekaj malo, ima još 4 kola i 12 bodova u igri.
Možda se ispostavi da zadnje kolo u Lukavici odluci ko ce ispasti. To je opet 90 minuta vremena da sami odluce o svojoj sudbini. Ako pobjede ode Slavija u cvajtu. Treba malo više vjerovati u svoj klub i dati podršku baš sad kad je najpotrebnije.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 maj 2012, 14:13

Nista ovdje nije izgubljeno!!!
Ne vidim zasto se jedan GOŠK ne bi mogao dobiti u Gabeli.
A,vidim,i raja se u Tz malo animirala. Bice ovdje svasta.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 maj 2012, 14:20

slavija danas neće dobiti olimpik ,živi bili pa vidjeli

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.