to je tacno...donesite mi u stan 20 000 KM pa da potpisem za sloboduMakeTZ je napisao/la:Uzeo je on i ovde pare vjeruj druze, mnogi ljudi ne znaju, zna Fazla ne govori on to dzaba.classic je napisao/la:Situacija teska![]()
Posebno me "pogodila" situacija na kraju meca, kad jedan veliki tuzlanski klosar Fazla dreci na Mujku sa tribina, psuje mu mater i vrijedja ga.
Nije stvar jel mogo ono izvadit il nije mogo, bila je teska lopta, on pokriven, jos odskocila al nebitno...
Nas jedan od najboljih golmana svih vremena, koji nije iz Tuzle a koji je pet godina ako se ne varam srcem igro za Slobodu, nije zasluzio da mu neko nesto prigovori, momak je nekoliko puta mogo otic iz Slobode uzet pare, mogo je to i na zimu uradit, znam sigurno da ga je Osim trazio, al osto je u Slobodi, da pomogne, da izborimo opstanak...
SRAMOTA
Fazla šampi ti se u facu
Denis je rekao ako hocete da ostanem hocu 20.000km ili u keshu ili na rate, ili odo.
otisao bi on davno da nije to bilo, a ove sezone iako vazi za jednog od boljih golmana pl brani kao šupalj, a i juce je primio gol kao šupalj
naravno svaka mu cast sto je ostao ovako dugo u klubu koji puca na ostanak samo, ali cinjenice su cinjenjice...
Sljedecu sezonu neka konacno stave naseg momka Tinu Divkovica sto su trebali uraditi prije par godina...djabe su unistili momka