RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hajdarević za trijumf Mostaraca, Slavija hita ka Drugoj ligi
Fudbaleri Veleža ostvarili su pobjedu u Lukavici. Rođeni su slavili sa 1:0
Fudbaleri Veleža ostvarili su pobjedu u Lukavici. Rođeni su slavili sa 1:0, a igrač odluke je bio Hajdrević koji je na asistenciju Harisa Handžića pogodio mrežu domaćih u 94. Minuti.
U prvom dijelu vidjeli smo slab nogomet. Igralo se više borbeno nego kvalitetno. Uglavnom se igralo na sredini terena, bez većih prilika, a najbolju je imao Hebibović, kada je dobro šutirao, ali je Divković bio na mjestu.
U drugom dijelu Slavija je krenula ofanzivnije, mada je Velež imao veliku šansu, ali je Jugo iz dobre pozicije slabo šutirao. Na drugoj strani u 53. minuti Todorovićev udarac je sjajno odbranio Bandović. Slavija je do kraja imala više od igre. Todorović je u 88. minuti pogodio prečku, a kazna je uslijedila u pomenutoj 90. minuti.
Slavija – Velež 0:1
Stadion u Lukavici. Gledalaca: 1.000. Sudija: Ognjen Valjić. Strijelac: 0-1 – Hajdarević (90). Žuti kartoni: Hiroš (Velež)
Slavija: Divković, Popović, Radovanović, Lackanović, Benović, Simić (od 46. H. Bešlija), O. Todorović, Rašević, Karamatić, Vidić.
Velež: Bandović, Kajtaz, Mahinić, Hebibović, Lakičević, Zvonić, Kodro, Jugo, Pehlić, Hiroš, Brković.
------------------------
Opet dosta omladine. SVAKA CAST!
FORZA VELEZ
Fudbaleri Veleža ostvarili su pobjedu u Lukavici. Rođeni su slavili sa 1:0
Fudbaleri Veleža ostvarili su pobjedu u Lukavici. Rođeni su slavili sa 1:0, a igrač odluke je bio Hajdrević koji je na asistenciju Harisa Handžića pogodio mrežu domaćih u 94. Minuti.
U prvom dijelu vidjeli smo slab nogomet. Igralo se više borbeno nego kvalitetno. Uglavnom se igralo na sredini terena, bez većih prilika, a najbolju je imao Hebibović, kada je dobro šutirao, ali je Divković bio na mjestu.
U drugom dijelu Slavija je krenula ofanzivnije, mada je Velež imao veliku šansu, ali je Jugo iz dobre pozicije slabo šutirao. Na drugoj strani u 53. minuti Todorovićev udarac je sjajno odbranio Bandović. Slavija je do kraja imala više od igre. Todorović je u 88. minuti pogodio prečku, a kazna je uslijedila u pomenutoj 90. minuti.
Slavija – Velež 0:1
Stadion u Lukavici. Gledalaca: 1.000. Sudija: Ognjen Valjić. Strijelac: 0-1 – Hajdarević (90). Žuti kartoni: Hiroš (Velež)
Slavija: Divković, Popović, Radovanović, Lackanović, Benović, Simić (od 46. H. Bešlija), O. Todorović, Rašević, Karamatić, Vidić.
Velež: Bandović, Kajtaz, Mahinić, Hebibović, Lakičević, Zvonić, Kodro, Jugo, Pehlić, Hiroš, Brković.
------------------------
Opet dosta omladine. SVAKA CAST!
FORZA VELEZ
-
- Kontakt:
gosk velez 0 0
celik velez 1 1
slavija velez 0 1
5 bodova s gostovanja
bravo rodjeni
slijedeci molim
daj nam sarajevo da se igramo
celik velez 1 1
slavija velez 0 1
5 bodova s gostovanja
bravo rodjeni
slijedeci molim
daj nam sarajevo da se igramo

- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
vidi zalizanog i mode 
recite sta hocete ali su Pehlic i Handzic dva adekvatna igraca. dobar potez uprave.

recite sta hocete ali su Pehlic i Handzic dva adekvatna igraca. dobar potez uprave.

Pusti kup,ajmo na titulu
Svaka cast momcima,ovo vec ima obrise ozbiljnog i stabilnog kluba.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Super je što se Željo izdvojio...i s obzirom u kakvoj su formi,vrlo su blizu titule.
Treba dati i posljednji atom snage protiv Širokog u uzvratu.
Mada,ako nastavimo ovako,mogli bi do Evrope i 'legalno'
Treba dati i posljednji atom snage protiv Širokog u uzvratu.
Mada,ako nastavimo ovako,mogli bi do Evrope i 'legalno'

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- crvenocrni
- Kontakt:
Svaka cast Velezu na pobjedi ali brate ja dugo nista gluplje nisam procitaoRodjeni_BRato je napisao/la:Winners always go for the win a Italijani(luzeri) drze palce i mole se bogu da bude nerjeseno![]()

Bravo Rođeni, bravo Mirza, bravo omladino, tako se igra za sveti dres.
Vidi plemića, ne mogu ni kuci dobiti, ipak ih razumijemo, umorni su od kup utakmica
Vidi plemića, ne mogu ni kuci dobiti, ipak ih razumijemo, umorni su od kup utakmica

...mozda ih poslo i u zaborav,politicki kluboivi nemaju buducnostVELEZDOGROBA je napisao/la:vekez izbacio slaviju iz lige![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Dobar početak proljeća, nadam se duuuugooojjj seriji dobrih rezultata
Bravo Rođeni!!

Bravo Rođeni!!
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- KB-TM87
- Kontakt:
Čestitke Rođeni, do pobjede u sljedećem kolu 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- el-fighter
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao. Mi ako pobijedimo u gostima onda je to obicno 0-1. Kad se samo sjetim kako smo prosle sezone dobili Leotar u Trebinju sa 0-1 kad su svi govorili da gore ni Barca nema sansiel-fighter je napisao/la:
Kao sto je neko vec rekao, Slavija ce do kraja sezone igrati sa svim sredstvima, igrat ce prljavo, samo da dodju do sto vise bodova. U prvom dijelu su osvojili samo 7, a u nastavku su odmah ubiljezili pobjedu u gostima i kod kuce ce svim silama ici na pobjedu. Varesanovic mora posebno pripremiti ekipu za ovu utakmicu, jer sigurno je da ce Slavija napasti, a nezz da li su dovoljni kvalitetni da nam zabiju gol. Ovo mi mirise na tipicnu nasu gostujucu pobjedu od 0-1.
FORZA VELEZ

Prezimenjak Hajdarevic danas zabio za veoma vaznu pobjedu, iako smo i ranije imali veoma dobrih prilika za gol. Momci igraju odlicno, ali realizacija se jednostavno "MORA" popraviti. Vidjelo se i u tekmi sa Sirokim da igraci zaista ginu za crveni dres i nadam se da ce tako i nastaviti, te da ce uspjeti da izbace Siroki iz Kupa. Sada nam u goste dolazi Sarajevo, koje je danas izgubilo od GOSK-a na Kosevu. Ovo ce nam biti prva domaca utakmica u ovoj polusezoni i moramo dati maksimalnu podrsku igracima. Svi na tribine.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ova radost se ne može opisati !
NAPRIJED VELEŽE U NOVE POBJEDE !
NAPRIJED VELEŽE U NOVE POBJEDE !

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Tek sam vidio ovo, ho ho hooo. Koje radosti nam uskrajuce ovaj komitet pobogu, aaaa
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Support Velez, It's logical! ★
Pogledaj ti tablicuZuja je napisao/la:Bravo Rođeni, bravo Mirza, bravo omladino, tako se igra za sveti dres.

Sta bola bi danas. Celik vam dade go, a vi niste uletili na teren. Neobicno mistarmo94 je napisao/la:Pogledaj ti tablicuZuja je napisao/la:Bravo Rođeni, bravo Mirza, bravo omladino, tako se igra za sveti dres.
Vidi plemića, ne mogu ni kuci dobiti, ipak ih razumijemo, umorni su od kup utakmicaTebi je draze sto smo mi kiksali kuci nego vasa pobjeda u gostima ? A sto se tice kupa , nemojte se previse lozit jer cete ispast sigurno! Pozz.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ako Bog da ove godine ce te zavrsite tamo gdje vam je i mjesto po slavi i tradiciji u Evropskom takmicenju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Desava se da i mi kiksamo jbg. Nego sam mu kazem da se vise brine o rezultatima Zrinjskog nego Veleza .Izgleda da je i on u dusi jedan veliki plemic ..Bliss je napisao/la:Sta bola bi danas. Celik vam dade go, a vi niste uletili na teren. Neobicno mistarmo94 je napisao/la:Pogledaj ti tablicuZuja je napisao/la:Bravo Rođeni, bravo Mirza, bravo omladino, tako se igra za sveti dres.
Vidi plemića, ne mogu ni kuci dobiti, ipak ih razumijemo, umorni su od kup utakmicaTebi je draze sto smo mi kiksali kuci nego vasa pobjeda u gostima ? A sto se tice kupa , nemojte se previse lozit jer cete ispast sigurno! Pozz.
Hahaha, nije tvoj problem sto se ja malo našalim u vezi toga, zdravo prijatelju.. 

-
- Kontakt:
Nemogu da vjerujem da su neki isli na svinjski forum da diskutuju!
Pa bar da ste otisli na forum FK Lokomotive - imao bi i respekta za vas. Ja licno ne zelim ni da vidim ko je sta piso - moro bi oprat kompjuter kad bi tamo otiso.
Zna se gdje je forum gdje RODJENI i prava MOSTARSKA RAJA zalazi --> http://www.rodjeni.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false; (tu se uclani i tu diskutuj) a ne ponizavajte Velez pricajuci sa padobrancima sto su juce shljegli u grad i sad se navikavaju na semafor.

Pa bar da ste otisli na forum FK Lokomotive - imao bi i respekta za vas. Ja licno ne zelim ni da vidim ko je sta piso - moro bi oprat kompjuter kad bi tamo otiso.
Zna se gdje je forum gdje RODJENI i prava MOSTARSKA RAJA zalazi --> http://www.rodjeni.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false; (tu se uclani i tu diskutuj) a ne ponizavajte Velez pricajuci sa padobrancima sto su juce shljegli u grad i sad se navikavaju na semafor.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Jeku ti bola haj razligu nisi bitanstarmo94 je napisao/la:Pogledaj ti tablicuZuja je napisao/la:Bravo Rođeni, bravo Mirza, bravo omladino, tako se igra za sveti dres.

Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.