RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nonda_83

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nonda_83 » 18 mar 2012, 17:16

Hajdarević za trijumf Mostaraca, Slavija hita ka Drugoj ligi

Fudbaleri Veleža ostvarili su pobjedu u Lukavici. Rođeni su slavili sa 1:0

Fudbaleri Veleža ostvarili su pobjedu u Lukavici. Rođeni su slavili sa 1:0, a igrač odluke je bio Hajdrević koji je na asistenciju Harisa Handžića pogodio mrežu domaćih u 94. Minuti.
U prvom dijelu vidjeli smo slab nogomet. Igralo se više borbeno nego kvalitetno. Uglavnom se igralo na sredini terena, bez većih prilika, a najbolju je imao Hebibović, kada je dobro šutirao, ali je Divković bio na mjestu.

U drugom dijelu Slavija je krenula ofanzivnije, mada je Velež imao veliku šansu, ali je Jugo iz dobre pozicije slabo šutirao. Na drugoj strani u 53. minuti Todorovićev udarac je sjajno odbranio Bandović. Slavija je do kraja imala više od igre. Todorović je u 88. minuti pogodio prečku, a kazna je uslijedila u pomenutoj 90. minuti.

Slavija – Velež 0:1
Stadion u Lukavici. Gledalaca: 1.000. Sudija: Ognjen Valjić. Strijelac: 0-1 – Hajdarević (90). Žuti kartoni: Hiroš (Velež)
Slavija: Divković, Popović, Radovanović, Lackanović, Benović, Simić (od 46. H. Bešlija), O. Todorović, Rašević, Karamatić, Vidić.
Velež: Bandović, Kajtaz, Mahinić, Hebibović, Lakičević, Zvonić, Kodro, Jugo, Pehlić, Hiroš, Brković.

------------------------

Opet dosta omladine. SVAKA CAST!

FORZA VELEZ

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 18 mar 2012, 17:18

gosk velez 0 0
celik velez 1 1
slavija velez 0 1

5 bodova s gostovanja
bravo rodjeni

slijedeci molim
daj nam sarajevo da se igramo :D

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 18 mar 2012, 17:18

vidi zalizanog i mode :)
recite sta hocete ali su Pehlic i Handzic dva adekvatna igraca. dobar potez uprave. :)

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 18 mar 2012, 17:22

Pusti kup,ajmo na titulu :lol: Svaka cast momcima,ovo vec ima obrise ozbiljnog i stabilnog kluba.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 mar 2012, 17:24

Super je što se Željo izdvojio...i s obzirom u kakvoj su formi,vrlo su blizu titule.
Treba dati i posljednji atom snage protiv Širokog u uzvratu.
Mada,ako nastavimo ovako,mogli bi do Evrope i 'legalno' 8-)
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 18 mar 2012, 17:31

Rodjeni_BRato je napisao/la:Winners always go for the win a Italijani(luzeri) drze palce i mole se bogu da bude nerjeseno :lol: :P
Svaka cast Velezu na pobjedi ali brate ja dugo nista gluplje nisam procitao :lol: :lol:

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 18 mar 2012, 17:36

Bravo Rođeni, bravo Mirza, bravo omladino, tako se igra za sveti dres.
Vidi plemića, ne mogu ni kuci dobiti, ipak ih razumijemo, umorni su od kup utakmica :mrgreen:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 mar 2012, 17:57

VELEZDOGROBA je napisao/la:vekez izbacio slaviju iz lige :D :D :D :D :D
...mozda ih poslo i u zaborav,politicki kluboivi nemaju buducnost
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 18 mar 2012, 17:57

Dobar početak proljeća, nadam se duuuugooojjj seriji dobrih rezultata :D
Bravo Rođeni!!
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 mar 2012, 18:04

Čestitke Rođeni, do pobjede u sljedećem kolu 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 mar 2012, 18:04

el-fighter je napisao/la:
Kao sto je neko vec rekao, Slavija ce do kraja sezone igrati sa svim sredstvima, igrat ce prljavo, samo da dodju do sto vise bodova. U prvom dijelu su osvojili samo 7, a u nastavku su odmah ubiljezili pobjedu u gostima i kod kuce ce svim silama ici na pobjedu. Varesanovic mora posebno pripremiti ekipu za ovu utakmicu, jer sigurno je da ce Slavija napasti, a nezz da li su dovoljni kvalitetni da nam zabiju gol. Ovo mi mirise na tipicnu nasu gostujucu pobjedu od 0-1.

FORZA VELEZ
Kao sto sam i rekao. Mi ako pobijedimo u gostima onda je to obicno 0-1. Kad se samo sjetim kako smo prosle sezone dobili Leotar u Trebinju sa 0-1 kad su svi govorili da gore ni Barca nema sansi :)

Prezimenjak Hajdarevic danas zabio za veoma vaznu pobjedu, iako smo i ranije imali veoma dobrih prilika za gol. Momci igraju odlicno, ali realizacija se jednostavno "MORA" popraviti. Vidjelo se i u tekmi sa Sirokim da igraci zaista ginu za crveni dres i nadam se da ce tako i nastaviti, te da ce uspjeti da izbace Siroki iz Kupa. Sada nam u goste dolazi Sarajevo, koje je danas izgubilo od GOSK-a na Kosevu. Ovo ce nam biti prva domaca utakmica u ovoj polusezoni i moramo dati maksimalnu podrsku igracima. Svi na tribine.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 mar 2012, 18:07

Ova radost se ne može opisati !

NAPRIJED VELEŽE U NOVE POBJEDE ! :twisted:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 mar 2012, 18:10

Tek sam vidio ovo, ho ho hooo. Koje radosti nam uskrajuce ovaj komitet pobogu, aaaa :(

" onclick="window.open(this.href);return false;
Support Velez, It's logical! ★

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 mar 2012, 18:13

Zuja je napisao/la:Bravo Rođeni, bravo Mirza, bravo omladino, tako se igra za sveti dres.
Vidi plemića, ne mogu ni kuci dobiti, ipak ih razumijemo, umorni su od kup utakmica :mrgreen:
Pogledaj ti tablicu ;) Tebi je draze sto smo mi kiksali kuci nego vasa pobjeda u gostima ? A sto se tice kupa , nemojte se previse lozit jer cete ispast sigurno! Pozz. ;)

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 18 mar 2012, 18:21

starmo94 je napisao/la:
Zuja je napisao/la:Bravo Rođeni, bravo Mirza, bravo omladino, tako se igra za sveti dres.
Pogledaj ti tablicu ;) Tebi je draze sto smo mi kiksali kuci nego vasa pobjeda u gostima ? A sto se tice kupa , nemojte se previse lozit jer cete ispast sigurno! Pozz. ;)
Sta bola bi danas. Celik vam dade go, a vi niste uletili na teren. Neobicno mi :?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 mar 2012, 18:30

Ako Bog da ove godine ce te zavrsite tamo gdje vam je i mjesto po slavi i tradiciji u Evropskom takmicenju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 mar 2012, 18:30

Bliss je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:
Sta bola bi danas. Celik vam dade go, a vi niste uletili na teren. Neobicno mi :?
Desava se da i mi kiksamo jbg. Nego sam mu kazem da se vise brine o rezultatima Zrinjskog nego Veleza .Izgleda da je i on u dusi jedan veliki plemic ..

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 18 mar 2012, 18:35

Hahaha, nije tvoj problem sto se ja malo našalim u vezi toga, zdravo prijatelju.. :D

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 mar 2012, 19:09

Nemogu da vjerujem da su neki isli na svinjski forum da diskutuju! :o :o

Pa bar da ste otisli na forum FK Lokomotive - imao bi i respekta za vas. Ja licno ne zelim ni da vidim ko je sta piso - moro bi oprat kompjuter kad bi tamo otiso.

Zna se gdje je forum gdje RODJENI i prava MOSTARSKA RAJA zalazi --> http://www.rodjeni.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false; (tu se uclani i tu diskutuj) a ne ponizavajte Velez pricajuci sa padobrancima sto su juce shljegli u grad i sad se navikavaju na semafor.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 18 mar 2012, 19:11

starmo94 je napisao/la:
Jeku ti bola haj razligu nisi bitan ;)
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.