Ma znam da je razlika u jednom igracu, ali ako Zukic igra, tu je odmah Said na krilu, a Vidovic blago iza Zukica. Ovako sa Livancice ili Piricem cemo vjerovatno vise napadati po krilima, dok bi ako Zukic bude igrao to vise biti igra kroz sredinu gdje on svojim gradjenjima i kontrolom lopte otvara prostor za utrcavanja Barabana i Vidovica u prostor prema golu.katarakta je napisao/la: Ja u klin, ti u plocu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Ne mogu igrati Zukic i Vidovic zajedno u formaciji 4-2-3-1. Prednost Vidovicu definitivno.katarakta je napisao/la:Ja u klin, ti u plocuGifron je napisao/la:Prije da cemo nesto ovako danas igrati
Mozda jedino Livancic umjesto Pirica bude
Sretno momci danas da se izgori na terenu i rezultat neće izostati.
Haj'mo bodaSlo!!!

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Hajmo pobjeda akobogda....
Hoce li biti barem 100 nasih tamo ima li neko za pp...
Danasnjom pobjedom ucvrstili bi se medju 5 i vrebali iz sjene tu evropu (iako je rano)ali ako obezbjede uslove Nalicu vjerujem u njega da ce sastaviti mocnu ekipu na polusezoni.

Hoce li biti barem 100 nasih tamo ima li neko za pp...
Danasnjom pobjedom ucvrstili bi se medju 5 i vrebali iz sjene tu evropu (iako je rano)ali ako obezbjede uslove Nalicu vjerujem u njega da ce sastaviti mocnu ekipu na polusezoni.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Vecina ekipa iz gornje polovine tabele igraju medjusobno ovo kolo, dosta bodova ce se prosuti tako da bi nam pobjeda puno znacila i zbog toga, izmedju ostalog.
Naprijed Slobodo mi te volimo!
Naprijed Slobodo mi te volimo!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Sto ne Hodzic na krilo danas ? 

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
Kad potpise ugovor na jos 4 godine može na krilo. Do tada mu ja ne bi dao minute u timu.Guest007 je napisao/la:Sto ne Hodzic na krilo danas ?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa u cemu je problem, jel zna neko? Sa koje strane je zapelo oko ugovora, jel on odbija da potpise ili mu klub uopste ne nudi drugi ugovor, steta, dobar igrac trpi zbog smajica.sviunapad1010 je napisao/la:Kad potpise ugovor na jos 4 godine može na krilo. Do tada mu ja ne bi dao minute u timu.Guest007 je napisao/la:Sto ne Hodzic na krilo danas ?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
Smajic ima ugovor dugoročan i realno trenutno je bolji igrač od Hodžića. To sto neki ne gotive sencu kao sto i ja ne gotivim ne znaci da je Smajic loš. Trenutno je sigurno najbolji mladi igrač u ligi. Beganovic se nameće takođe i treba ga forsirati ovu sezonu.
Nisam ja rekao da je smajic los igrac, daleko od toga, ne gotivim ni ja precjednika. Treba Smajica forsirat apsolutno, al' ocigledno je da nesto ne stima na relaciji klub-hodzic,sviunapad1010 je napisao/la:Smajic ima ugovor dugoročan i realno trenutno je bolji igrač od Hodžića. To sto neki ne gotive sencu kao sto i ja ne gotivim ne znaci da je Smajic loš. Trenutno je sigurno najbolji mladi igrač u ligi. Beganovic se nameće takođe i treba ga forsirati ovu sezonu.
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
MLADOST: Velić, Hreljić, Guzina, Anđušić, Marković, Delić, Sadiković, Bojo, Mujagić, Mišić, Isaković.
SLOBODA: Vukliš, Terzić, Adžem, Husejinović, Baraban, Ivetić, Vidović, Ćivić, Hadžanović, Zukić, Ignjatović.
SLOBODA: Vukliš, Terzić, Adžem, Husejinović, Baraban, Ivetić, Vidović, Ćivić, Hadžanović, Zukić, Ignjatović.
Hajmo momci, obradujte nas i danas! 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Jel igramo sa dvojicom napadaca ili je jedan povucen iza?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hoće li biti možda onaj prenos na youtubeu? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nije mi jasno kako su i onaj izveli.Aerials je napisao/la:Hoće li biti možda onaj prenos na youtubeu?

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nalić je postavio napadačku formaciju, što znači da idemo na 3 boda. Svakako to da to ohrabruje i nadam se ako ne pobjedi ono makar bodu. Samo Sloboda.THCF je napisao/la:MLADOST: Velić, Hreljić, Guzina, Anđušić, Marković, Delić, Sadiković, Bojo, Mujagić, Mišić, Isaković.
Smajić nije loš zato sto mi ne gotivomo Senću nego sto su ostali juniori po meni skoro pa i bolji od njega a ne dobijaju zasluzenu minutazu.Smajke nije nista pokazao u ovoj sezoni,ni gol,ni centarsut,ni asistenciju,nit dribling apsolutno nista.Sve to ne znaci da je loš ali da ima boljih od njega.Tako nr Husić je morao otići jer nije htio da bude njemu zamjena a bolji je učinak imao od njega,ili drugo jos bitnije nije doveden pravi napadac da bio dajdzin mogao igrat.Raja je to sve skontala a i to ne znaci da je Smajić los nego da ima boljih.Akobogda se proda pa da svima lakne i dajdzi i njemu a vali i navijačima koji moraju trpiti nepotizan u klubu.sviunapad1010 je napisao/la:Smajic ima ugovor dugoročan i realno trenutno je bolji igrač od Hodžića. To sto neki ne gotive sencu kao sto i ja ne gotivim ne znaci da je Smajic loš. Trenutno je sigurno najbolji mladi igrač u ligi. Beganovic se nameće takođe i treba ga forsirati ovu sezonu.
Danas ga nema u timu i to nam je sansa za 3 boda!
Sretno Slobodi.
DRŽAVA TUZLA!!
Kako nisu dovedeni napadači pa šta igraju Vidović I Zukić koji su se pokazali u ove zadnje 3-4 utakmice kao pojačanja. Istina svi mi mi voljeli da su došla zvučnija imena ali i oni su po meni igrači koji mogu odgovoriti zadatku. Kada tu dodaš Barabana onda se potpuno sa tobom ne slažem u mišljenju.NjonjoVam je napisao/la:Smajić nije loš zato sto mi ne gotivomo Senću nego sto su ostali juniori po meni skoro pa i bolji od njega a ne dobijaju zasluzenu minutazu.Smajke nije nista pokazao u ovoj sezoni,ni gol,ni centarsut,ni asistenciju,nit dribling apsolutno nista.Sve to ne znaci da je loš ali da ima boljih od njega.Tako nr Husić je morao otići jer nije htio da bude njemu zamjena a bolji je učinak imao od njega,ili drugo jos bitnije nije doveden pravi napadac da bio dajdzin mogao igrat.Raja je to sve skontala a i to ne znaci da je Smajić los nego da ima boljih.Akobogda se proda pa da svima lakne i dajdzi i njemu a vali i navijačima koji moraju trpiti nepotizan u klubu.sviunapad1010 je napisao/la:Smajic ima ugovor dugoročan i realno trenutno je bolji igrač od Hodžića. To sto neki ne gotive sencu kao sto i ja ne gotivim ne znaci da je Smajic loš. Trenutno je sigurno najbolji mladi igrač u ligi. Beganovic se nameće takođe i treba ga forsirati ovu sezonu.
Danas ga nema u timu i to nam je sansa za 3 boda!
Sretno Slobodi.
Pustite se više komentara tipa Smajić-Mujkanović. Mislim da če Nalić davati priliku Smajiću onoliko koliko on i zasluži. Samo Sloboda.
-
- Kontakt:
Ofanzivno baš. Idemo momci po pobjedu 

Sloboda63 ja govorim o pravom napadacu,centraforu koji gospodari sesnaestercom poput Krpića,Obradovića,Koljića, itd itda a ne o napadacima koji nisu puno bolji od naseg Edisa.
DRŽAVA TUZLA!!