FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znaaam ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Smijurija.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel ono treba dini dati sansu?
ma goni ga iz kluba... nek bude cistac vc-a... podhitno novog trenera treba...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Treba odgovara Osim jer on je kriv za sve ovo sto se desava. Prvi je poceo da se pravi budala hoce - nece na klupu, otjero sve sto valja i onda se ispalio...likusa je napisao/la:Neko treba odgovarati za ovakve rezultate i igru !
Glumi fol nekog Mamica ...
-
- Kontakt:
Jedan veliki plus za ovaj komentar ... jest da ce sada svi nemoj Amara nemoj to ... on Mamic hahahahah neka ulozi desetinu sto je Mamic pa onda neka se furaTvBHT je napisao/la:Treba odgovara Osim jer on je kriv za sve ovo sto se desava. Prvi je poceo da se pravi budala hoce - nece na klupu, otjero sve sto valja i onda se ispalio...likusa je napisao/la:Neko treba odgovarati za ovakve rezultate i igru !
+1TvBHT je napisao/la:Treba odgovara Osim jer on je kriv za sve ovo sto se desava. Prvi je poceo da se pravi budala hoce - nece na klupu, otjero sve sto valja i onda se ispalio...likusa je napisao/la:Neko treba odgovarati za ovakve rezultate i igru !
Htio ja u to vjerovati ili ne ali tako je
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
HAHA
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Raspad sistema!
-
- Kontakt:
Ne znam fakat koji vam je **** sa tim, ljudi moji da mi znamo igrat nebi nam sudije mogle nista, i jos uz to olimpiku ni sviran cist penal tako da pustite tu pricu ba, sami sebe ubijamo.ryder7 je napisao/la:Pa kradu te u Zenici, u Širokom još te kradu na tvom terenu ?
I nadaš se za bolje sutra lige ? Da al' malo sutra..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
blago receno... osjecam se ko 2006...1L8F9C2 je napisao/la:Raspad sistema!

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Amare, Gredicu i ostali iz te **** uprave(ako je uopste imamo) odlazite !!!
Hahahahahaha neko hebo im Osim sve po spisku,rastjero je sve sto je valjalo,kada je nestalo para ko **** se sklonio u stranu i ostavio ove hadalje da blate ime slavnog kluba-FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ 

Mehmed Mesa Bazdarevic
Sudijske greške: 1:1
Rezultat: 1:1
Ne ide ovo na dobro nikako.....ovoj ekipi fali autoriteta.....
Rezultat: 1:1
Ne ide ovo na dobro nikako.....ovoj ekipi fali autoriteta.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
-
- Kontakt:
nikako ne razumijem ovu sezonu,zasto sve je drugacije..pocelo je Osimovim hocu-necu,ne dovodenjem pojacanja,povredama,evo to sad traje nemam stopera u ekipi,tacnije imamo ali on je da popuni tu klupu,sta je Osim mislio,on je vidio da nece moci nista i sav teret svalio na Dinu, e pa za mene taj covjek nije kriv..Olako smo pustili Zebu,Bekrica,Culuma itd... i jos aplauz na kraju utakmice juga potpuno neobjasnjivo,likovi sa kojima sam nekad dijelio tribinu kao da ne razumiju nista,kao da ne gledaju nista,a da nove generacije j...e se njima za Želju
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- alan ford 26
- Kontakt:
1L8F9C2 je napisao/la:Raspad sistema!
gdje, kod "divova"? Moguce
Ma amaterizam totalni u klubu, jednostavno tanka ekipa, tanak trener, nema tu puno price. Vec se prosulo puno
bodova tako da i ako je bilo nade za titulu sa ova dva zadnja rezultata mislim da je to sto se nas tice zavrsena prica,
nazalost. Bice bolje
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Meni jug odavno nije jasan-aplauz na krajuold school je napisao/la:nikako ne razumijem ovu sezonu,zasto sve je drugacije..pocelo je Osimovim hocu-necu,ne dovodenjem pojacanja,povredama,evo to sad traje nemam stopera u ekipi,tacnije imamo ali on je da popuni tu klupu,sta je Osim mislio,on je vidio da nece moci nista i sav teret svalio na Dinu, e pa za mene taj covjek nije kriv..Olako smo pustili Zebu,Bekrica,Culuma itd... i jos aplauz na kraju utakmice juga potpuno neobjasnjivo,likovi sa kojima sam nekad dijelio tribinu kao da ne razumiju nista,kao da ne gledaju nista,a da nove generacije j...e se njima za Želju

Mehmed Mesa Bazdarevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.