Imaš pravo jednom pogodit protiv koga će to prekinuti
Bit ce zutih. Ne zaboravite s kim igramo iducu a ko sudiGrimReaper je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:38Ubit ce ih Sirokobrijezani ko vola u kupusu. Bit ce zutih i falula ko na PESu kad nam je dosadno pa udaramo sve i svakoga.PeppermintSA je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:36Meni je nestvarno da se mašinovođe sekiraju pred večerašnju lakrdiju. I pticama na grani je jasno da Široki ne smije ni boda uzeti. Poklopiti 3-4 kola do kraja i Željkan moćni premoćni ostaje u liZi ko iz pičoke.
Apsolutno, Zrinjski je politički projekt i od toga ne bježimo.LondonRed je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:51Meni svejedno,čak i simpaticno ovo vase Mostarako prepucavanje i sve ostalo sto se tiče vas Zapadni i Desni ali brate ti kao navijač Zrinje pričati nekom o politici i pokusati politicki predstaviti neki drugi klub jednostavno ne ide pa makar to bio i Borac za vrijeme Vice...
Tako je Markaneeee seljoberu iz Rame, prati se jedini mostarski klub. Samo tako nastavi i kroz par godina ces napokon moci reci makar stidljivo u sebi da si Mostarac, a znam da ti je to velika zelja. Dosljo ako u tebe u selu ne pada ne znaci da je u 70ak kilometara udaljenom gradu ista situacija.
Prijateljska mozda za sudije. Za vas i goli opstanak sprema vam se jedno 16 zuti kartona, 98 faula, 7-8 rekorda lige za ni jedan sut u okvir i slicno.RubikovaKocka je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:05Ova vecerasnja utakmica ce biti vise nego prijateljska. Laganih 2:0
Vazduh trepti kao da nebo gori... ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:03Brojka je razumljiva nakon nemilih scena. Valja sad rasporedit stražu. Ipak su sad prioriteti van stadiona, a u strahu su velike oci. Nikad ne znas jel se sprema nesto il se ne sprema. Dolaze li prave informacije do tebe il ne dolaze
Sad ce im Rozman u goste, taman da se namire.
Volim provocirat, al ovo nije islo u tom smjeru. Do paljenja transparenata, sve se slusa, sve se motri, opreza nikad dostaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:08Vazduh trepti kao da nebo gori... ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:03Brojka je razumljiva nakon nemilih scena. Valja sad rasporedit stražu. Ipak su sad prioriteti van stadiona, a u strahu su velike oci. Nikad ne znas jel se sprema nesto il se ne sprema. Dolaze li prave informacije do tebe il ne dolaze