FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto, bila sjednica. Ništa se nije promjenilo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Opet nista ...

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 24 avg 2015, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E **** ga,kako bi nam valjao.
Said na posudbi u Lokomotivi.
Said na posudbi u Lokomotivi.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 avg 2015, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tacnije ipak nesto

Dobro je da nakon iduće utakmice slijedi reprezentativna pauza, tokom koje ćemo nastojati konsolidovati redove i analitički pristupiti rješavanju svih tema vezanim za prvi tim, omladinski pogon, akademiju, školu fudbala, skauting službu"
Dobro je da nakon iduće utakmice slijedi reprezentativna pauza, tokom koje ćemo nastojati konsolidovati redove i analitički pristupiti rješavanju svih tema vezanim za prvi tim, omladinski pogon, akademiju, školu fudbala, skauting službu"
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pa sta je tu problem, valjda igraci znaju ko je pravi sef za njih, i ko prepoznaje njihovu igru. Kad je Kodro tako kvalitetan sto nije vodio Sosijedad,nego omladinske selekcije.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ne vjerujem ni ja da poslije svega neko i dan danas misli da rezultati Kodre nisu bili uvjetovani nečim drugim... Ako nisi shvatio šta je bilo u pitanju nakon što su igračine počele ginuti dan nakon što je otišao Meho, nakon što su samo par sati poslije Mehine smjene kolovođe #77, #23 i #14 zvale Hz na sastanak da se kunu kako će od sad ginuti na terenu a do tada šta ima veze šta je bilo, i nakon što Džemica poslije utakmice sa Olimpicom govori kako je konačno došao pravi šef i posložio ih kako treba onda...macahz je napisao/la:ne vjerujem da neko moze prizeljkivati onog Amatera na klupi, stvarno strasno..... Pa da nas je vodio mi n bi evropu igrali, koeficijent bi nam bio **** ne bi bili nosioci u 2 pretkolu EL narednuh 5 godina, strasno.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zvuči ludo ali bi bio vjerovatno najbolji potez koji je ova uprava uradila do sad kada je u pitanju sportski segment...
Ako se Dzeno vec treba mjenjati, moze Husref ili neko tipa Petkovica, sve ostalo nema smisla.
Naivni ljudi koji vjeruju u slatkorijecive tipove nisu nikakav element za rasparvu, tako da je ovo moja konstatacija i ne zelim dalje na ovu temu....
Dzena Uscuplic !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kao što sam već i rekao reprezentativna pauza će nam dobro doći. Bolje da se u miru i tišini izabere najbolja opcija za Sarajevo daleko od medija, podmetanja, guranja svojih opcija od strane nekih i tako dalje. Ne valja ništa na brzinu i preko noći, nek sjednu razmisle i dovedu prave ljude na prava mjesta, za to treba vremena i ovo je jedino ispravno. Nije ćorak, ko zna čitati vidi da se spremaju velike promjene u i oko kluba i akademije. Tako da sačekajmo 10 dana.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 24 avg 2015, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Znači ozbiljne rokade tek za reprezentativnu pauzu. Dobro, žele vremena da skontaju šta je najbolje uraditi, a da se čitav upravni odbor složi. Ne mogu zamisliti šta bi se dešavalo ako se kiksa protiv Rudara. 
SRETAN BROJ - 1725
Tako je.jurisicduska je napisao/la:Kao što sam već i rekao reprezentativna pauza će nam dobro doći. Bolje da se u miru i tišini izabere najbolja opcija za Sarajevo daleko od medija, podmetanja, guranja svojih opcija od strane nekih i tako dalje. Ne valja ništa na brzinu i preko noći, nek sjednu razmisle i dovedu prave ljude na prava mjesta, za to treba vremena i ovo je jedino ispravno.
Znači, lagano će se rješavati gorući problemi, nema više odluka na brzinu i to mi se sviđa. Tiha voda bregove valja.
@southboy
hvala na informacija, ja kontao taj Tirić neki dobar lik.
Sad znamo šta nam je činiti, ti "manekeni" kako ih neko naziva igraju za FK Sarajevo, a mi volimo i živimo za FK Sarajevo i ako Bod da za vikend idemo da podržimo FK Sarajevo.
@southboy
hvala na informacija, ja kontao taj Tirić neki dobar lik.
Sad znamo šta nam je činiti, ti "manekeni" kako ih neko naziva igraju za FK Sarajevo, a mi volimo i živimo za FK Sarajevo i ako Bod da za vikend idemo da podržimo FK Sarajevo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jedina ispravna odluka u ovom trenutkuAjax je napisao/la:Tako je.jurisicduska je napisao/la:Kao što sam već i rekao reprezentativna pauza će nam dobro doći. Bolje da se u miru i tišini izabere najbolja opcija za Sarajevo daleko od medija, podmetanja, guranja svojih opcija od strane nekih i tako dalje. Ne valja ništa na brzinu i preko noći, nek sjednu razmisle i dovedu prave ljude na prava mjesta, za to treba vremena i ovo je jedino ispravno.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta cekaju pljuvaci, poziv? sad ima dovoljno vremena da pljujete po svemu sto je vezano za FKS jurissssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!! bagro halisali.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A šta ti glumiš i koga ti nazivaš bagrom? Misliš da mi ovdje piskaramo radi Radovca ili lične promocije? Valjda nam je isti cilj svima, Sarajevo.obiteljskicovjek je napisao/la:Sta cekaju pljuvaci, poziv? sad ima dovoljno vremena da pljujete po svemu sto je vezano za FKS jurissssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!! bagro halisali.
Da treba je*ati mater frajeru koji je pljunuo po svetom dresu, sigurno. Trebal **** mater Samiru? Ne treba, ne sa naše strane, njemu mater treba da je*u upravo oni kojima je to posao i koji su tu samo i isključivo jer su izabrani od strane ovih kojima Radovac prijeti metcima.
Dakle hajmo konsolidovati redove, nek se primire navijači radi sutrašnjeg dobra. Al hajde da se suspenduju i ove lažne ubice, makedonci i svi ostali koji se drznu pljuvati po svojim navijačima, pa će barem za one koji to ne rade i koji ostavljaju zadnju kap znoja za dres FK Sarajeva biti podrška kakva se na ovim prostorima ne pamti. Fanatična, i iskrena, sa svih tribina.
Igrajte fudbal.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Neka smradovi lijece frustracije kao na tribini

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sabura! Kusta nam je izmedju redova sve rekao!
Cekajmo tu pauzu i nadajmo se najboljem. Ako se kojim slucajem nista ne desi il nedo Bog stvari odu na gore e onda treba reagovat!
Sad je na nama da cekamo da ljudi odrade posao.
Cekajmo tu pauzu i nadajmo se najboljem. Ako se kojim slucajem nista ne desi il nedo Bog stvari odu na gore e onda treba reagovat!
Sad je na nama da cekamo da ljudi odrade posao.
A sta vi konkretno ocekujete da ce se dogoditi, da ce dobiti otkaz neka bitna figura u klubu? Evo da vam ja kazem sta ce biti, proci ce kao i prosli put kad je bura bila. Ispastace krajnje nebitni lilovi ili funkcioneri u klubu a oni koje vi ocekujete van kluba ce ostati zacementirani u njemu. Sto manje budete ocekivali manje ce biti i razocarenje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Uvijeknapravojstrani i 16 gostiju.