Armin Hodžić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Armin Hodžić
Klasu kao sto je Vedo nikada nece biti u BiH, nikada. To mozete samo sanjati. Ara, Baja i ostale krampe nisu ni do koljena Vedi.
A steta sto Dzeko nije iz dijaspore jer bi vec od mali nogu profesionalci ga trenirali a ne amateri koji se hrane uz cevape i bureke. Sva sreca pa ga cesi na vrijeme iz amaterizma zvana BiH izvucese.
Jer nema karijere uz cevape, bureke i sishe...
A steta sto Dzeko nije iz dijaspore jer bi vec od mali nogu profesionalci ga trenirali a ne amateri koji se hrane uz cevape i bureke. Sva sreca pa ga cesi na vrijeme iz amaterizma zvana BiH izvucese.
Jer nema karijere uz cevape, bureke i sishe...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Recite molim vas da se zayebavate.invincible1921 je napisao/la:Nije bas tako,,,ara je strasan s loptom. Pogledaj kakvih je sve dribliga i poteza imao u karijeri....vedo je kalsicni inzagi.Rimes87 je napisao/la:Upravo. I Vedo i Hodzic su oni tipicni fox-in-a-box igraci - tehnika gotovo pa nula, ali fenomenalan osjecaj za gol. Ala Pipo Inzaghiinvincible1921 je napisao/la:Zato kad vedo " s metar u prazan go" ibisevic nabija statisku na taj nacin onda je igracina
Vedi svaka cast al po meni bio i osto precjenjen igrac , koji je u karijeri imao vise srece nego kvalitet. Eto poverda je ostavila traga sigurno, ali neko moje misljenje da je dobro prodo damu pod bubrege prije svega na racun one sezone u hof. Recimo dosta ga se dize u repci radi tog gola litvi ili argentini, za mene je on u repci totalno slabo igrao sto pokazuje i broj golova koje je dao....sad moglo bi se i tu diskutovati o poziciji ili treneru...al da ne idemo u off jer sad ce mi doc onaj fanatic ili slicni njemu da mi kazeu "djes ba na vedu frajer momak iz vlasenice, fin bas, dao donaciju".![]()
Njhegova karijerja je najbolje oslikana kroz onaj gol grckoj u Zenici za 2:0 kad je misimovic promasio penal.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Solidna partija. Fino se krece. Zavrsni potezi ne bas dobri, ali kako god za Bajica je Ibisevic.
Ali djeluje kao da je vec ispuhao.
Ubjedljivo prvo ime, najvece zasluge idu njemu za ovih 2-0!jasmin10 je napisao/la:Solidna partija. Fino se krece. Zavrsni potezi ne bas dobri, ali kako god za Bajica je Ibisevic.
Zadnja linija Finske se nije smijela pomaknuti prema centru zbog njega, zato su i izgledali smijesno u napadu!
Vrijeme je i Dzeki lagano reci pa-pa!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Tokmakinvincible1921 je napisao/la:Nije bas tako,,,ara je strasan s loptom. Pogledaj kakvih je sve dribliga i poteza imao u karijeri....vedo je kalsicni inzagi.Rimes87 je napisao/la:Upravo. I Vedo i Hodzic su oni tipicni fox-in-a-box igraci - tehnika gotovo pa nula, ali fenomenalan osjecaj za gol. Ala Pipo Inzaghiinvincible1921 je napisao/la:Zato kad vedo " s metar u prazan go" ibisevic nabija statisku na taj nacin onda je igracina
Vedi svaka cast al po meni bio i osto precjenjen igrac , koji je u karijeri imao vise srece nego kvalitet. Eto poverda je ostavila traga sigurno, ali neko moje misljenje da je dobro prodo damu pod bubrege prije svega na racun one sezone u hof. Recimo dosta ga se dize u repci radi tog gola litvi ili argentini, za mene je on u repci totalno slabo igrao sto pokazuje i broj golova koje je dao....sad moglo bi se i tu diskutovati o poziciji ili treneru...al da ne idemo u off jer sad ce mi doc onaj fanatic ili slicni njemu da mi kazeu "djes ba na vedu frajer momak iz vlasenice, fin bas, dao donaciju".![]()
Njhegova karijerja je najbolje oslikana kroz onaj gol grckoj u Zenici za 2:0 kad je misimovic promasio penal.
Dzeki nije vrijeme za pa pa jos par godina. Hodzic je par klasa ispodHusika je napisao/la:Ubjedljivo prvo ime, najvece zasluge idu njemu za ovih 2-0!jasmin10 je napisao/la:Solidna partija. Fino se krece. Zavrsni potezi ne bas dobri, ali kako god za Bajica je Ibisevic.
Zadnja linija Finske se nije smijela pomaknuti prema centru zbog njega, zato su i izgledali smijesno u napadu!
Vrijeme je i Dzeki lagano reci pa-pa!
Kako lijepo izgleda napad bez njega ne bih ja rekao da nije za pa-pa!
Naravno nije on jos za penzije ali ponekad i on treba biti malo na odmoru!
Naravno nije on jos za penzije ali ponekad i on treba biti malo na odmoru!
-
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma prvo ime ako on ne bude standardan nakon ovakve Usain Bolt prestave hebi ga onda!
Zeljina skola
tj. kvalitet.
tj. kvalitet.
Prezadovoljan sam njegovom predstavom...upravo ovo sam ocekivao od njega...puno trke i borbe, kao i kada je igrao u tandemu s Djuricem, pa i kasnije u kvalama.
Za svoju visinu moze se reci da je izuzetno jak i dobro se nosi sa stoperima na ledjima.
Nadam se da se nije previse istrosio veceras.
On je na lopti uvijek bio odlican, tehnicki odlicno potkovan igrac...nemam pojma o cemu ovdje pojedini pisu.
Za svoju visinu moze se reci da je izuzetno jak i dobro se nosi sa stoperima na ledjima.
Nadam se da se nije previse istrosio veceras.
On je na lopti uvijek bio odlican, tehnicki odlicno potkovan igrac...nemam pojma o cemu ovdje pojedini pisu.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Prvi gol u nizu. Čestitke!!! Zalaganje za 10. Par nerezonskih dodavanja, ali sve u svemu odlična partija. Samo da nastavi ovako.
mangupska partija, bravo Armine
- MocMahale444
Moram ga pohvaliti, bas se vidi da je bio zeljan dokazivanja veceras. Nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu.
Icardi za tržište bejha. Svaka čast. Samo neka nastavi ovako.
Odlicna tehnika za jednog spica. Pregled igre i gradjenje ledjima isto za 10
Ara i Prevljak
Nema zime.
Ara i Prevljak

U drugom bespotreno pokusavao par puta kroz nemoguce proci i izgubio loptu, to mu je malo pokvarilo dobar i agresivan dojam koji je imao u prvom poluvremenu!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.