wobly92 je napisao/la:Kakav sport, ovo je bio ses!COYS je napisao/la:Uradili ih SIptari,ruzno!Sva prica kako su nesposobni za sport vam se odbila o glavu!

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
wobly92 je napisao/la:Kakav sport, ovo je bio ses!COYS je napisao/la:Uradili ih SIptari,ruzno!Sva prica kako su nesposobni za sport vam se odbila o glavu!

AaaaaaaaaaaaCOYS je napisao/la:
Drhtim! Pa ja bi se odjavio sa SP da mi ovako "mrski neprijatelj" zabije!dvokorak je napisao/la:Cemu ovolika ekstaza? Pa ljudi su poprilicno pokradeni i moglo je ovo rezultatski sasvim drugacije zavrsiti. Ovog COYSa ce hercika opalit. Daj se bolan smiri, svima nam je jasno da se treses u ekstazi zbog poraza komsija.
Da samo znas kakvo misljenje njeguju lazni svicarci o BiH, ne bi sigurno ovoliko likovao. Ali hajde uzivaj, ne zelim da smetam.COYS je napisao/la:Drhtim!dvokorak je napisao/la:Cemu ovolika ekstaza? Pa ljudi su poprilicno pokradeni i moglo je ovo rezultatski sasvim drugacije zavrsiti. Ovog COYSa ce hercika opalit. Daj se bolan smiri, svima nam je jasno da se treses u ekstazi zbog poraza komsija.
Ja bih se odjavio iz života da provedem 6+ sati na forumu pišući manje-više jedno te isto. Ali, ako tebe ispunjava, slobodno nastavi.COYS je napisao/la:Drhtim! Pa ja bi se odjavio sa SP da mi ovako "mrski neprijatelj" zabije!dvokorak je napisao/la:Cemu ovolika ekstaza? Pa ljudi su poprilicno pokradeni i moglo je ovo rezultatski sasvim drugacije zavrsiti. Ovog COYSa ce hercika opalit. Daj se bolan smiri, svima nam je jasno da se treses u ekstazi zbog poraza komsija.
Ovaj gol ide u udzbenike Kosova.

branimir85 je napisao/la:dođem da vidim šta se piše nakon tekme,ali odustao sam nakon par postova da sačuvam
mentalno zdravlje.
vjerovatno se završilo u palezoiku

Is this the moment for Shaqiri?? Yeeees it iiiiiiiiis! I ovaj komentator bi mogao komotno sa nama na temu!
Proslava gola objasnila!joker90 je napisao/la:Is this the moment for Shaqiri?? Yeeees it iiiiiiiiis! I ovaj komentator bi mogao komotno sa nama na temu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.