Sve znalci ovdje,imaju oko za sve.Steta samo sto ne skautiraju igrace diljem svijeta i zgrcu milione.Ovako,nazalost,sjede kuci i dopustaju da takvo "oko" propada.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ako je top 10 pick meni je nahajpan.Nije top 10 igrač na ovom draftu sigurno.Markannen je dobra uspredba jer su i jedan i drugi nahajpani od prvog dana.Za Finca se govorilo da će bit velika zvijezda.Za ovog nisam siguran ni da će biti Markannenova razina.A njegova razina nije ništa specijalno za sada.Četvorke koje ne igraju obranu i(li) ne mogu pogodit tricu su osuđene na propast.A Japanac trenutno ne zna ni jedno ni drugo.Mozda nauči,vidjet ćemo.U svakom slučaju će imat brojke ove sezone jer je Washington uz Hornetse daleko najgora ekipa lige.Šta će bit od njega kad Wizardsi okupe kvalitetniju grupu igrača to je pitanje.Ziggs je napisao/la:Od koga je to nahajpan? Ocigledno nismo u istim krugovima, pa cak ga i navijaci Vasingtona ne hajpaju(Japance ne treba pikati oni bi Nurkica izglasali u allstar petorku). Ja samo govorim ono sto sam gledao i koliko me njegova situacija podsjeca na Markannenovu. Igrali u sistemu na koledzu koji im je limitirao igru, pokazali na ljetnoj ligi da znaju vise. Onda dosla igra sa reprezentacijom, a oni kao 20 godisnjaci lideri ekipa koje igraju na Europskom/Svjetskom prvenstvu. Tu se isto pokazali, ulaze u trening kamp u ekstra formi, fizicki spremni jer su igrali protiv profesionalaca a ne balavurdije na koledzu. Pocinje sezona, prve dvije sedmice solidne utakmice protiv solidnih ekipa svi se pocinju pitati "odkud ovo", "nije isti igrac kao na koledzu". I onda kraj sezone u prvom timu rukija. Uglavnom, sve argumentovano, da on ostane zdrav a mi zivi bili pa vidjeli.SiamoNoi je napisao/la:Nevjerojatno nahajpan igrač.Ziggs je napisao/la:
Ja da se kockam, stavio bih ozbiljne pare na ovog momka za ROY
Ne potpuno vezano za ovo,ali čini mi se da si ti označio Šamanića kao nekoga tko će biti bolji igrač od B.ClarkeaNEZALAGANJE je napisao/la:I tako dodjosmo do "spoznaje" da je poslije Giannisa,Jokica i Kemba kar.ina.
Sve znalci ovdje,imaju oko za sve.Steta samo sto ne skautiraju igrace diljem svijeta i zgrcu milione.Ovako,nazalost,sjede kuci i dopustaju da takvo "oko" propada.
Ah to što je Vejdara tada bio MVP lige , neki qrac palac, im nije pomoglo puno da ih Grci ne natrpaju ko kur.ave i pošalju kuci prije finala.dijabola je napisao/la: Činjenica je da je neiskusni Wade 2006 bio ne samo all star starter nego i MVP finala. Moš mislit kako je liga bila u qrcu kad su za njega Diamantidis i Spanoulis tad bili doktori košarke.
Meni je bila zanimljiva sa aspekta duela individualno super jake ali nezrele i neuigrane ekipe Amerike protiv znatno inferiornije Grčke ali Grčke koja je bila neustrašiva i spremna iskoristiti činjenicu da su timski bolja ekipa. Kako su lijepo okrenuli ritam i stil igre na svoju stranu, i nastavili cijelu utakmicu u tom tonu ne obazirući se na tu i tamo poneko hajlajt kucanje Amera.dijabola je napisao/la:I ja sam isto, ima na yt čini mi se. Toliko ružna utakmica jedva sam pregledo, James neprepoznatljivClutch je napisao/la: Gledao sam nedavno snimak te utakmice. Sofo imao utakmicu života, mladi Spanoulis i tad bio clutch
Kako mi je žao što Satoransky nije uhvatio triple-double...
Ja nisam reko da je iko **** ali sam rekak da su se kemba i janis obrukali...ko sto i jesu.NEZALAGANJE je napisao/la:I tako dodjosmo do "spoznaje" da je poslije Giannisa,Jokica i Kemba kar.ina.
Slazem se da se previse potenciraju godine,ali kad u ovom slucaju das mladog igraca koji je 208,lagano se krece parketom,vec sad ima solidan sut i skace metar najboljem razvojnom staffu u ligi,onda to svakako ima svoju tezinu.SiamoNoi je napisao/la:Previše se potenciraju godine.Ili jesi/imaš ili nisi/nemaš.B.Clarke je po meni krađa ovogodišnjeg drafta.Isto sam prije prošle sezone rekao za M.Robinsona pa mislim da se na kraju tako i pokazalo.Ajde da vidimo hoću li još jednom pogoditi.
Tri koraka su najmanji probelm iako pocesto znaju bit i 4....ono sto on radi pored ovoga je najobicnije pisanje po sportu.NEZALAGANJE je napisao/la:Slazem se da se previse potenciraju godine,ali kad u ovom slucaju das mladog igraca koji je 208,lagano se krece parketom,vec sad ima solidan sut i skace metar najboljem razvojnom staffu u ligi,onda to svakako ima svoju tezinu.SiamoNoi je napisao/la:Previše se potenciraju godine.Ili jesi/imaš ili nisi/nemaš.B.Clarke je po meni krađa ovogodišnjeg drafta.Isto sam prije prošle sezone rekao za M.Robinsona pa mislim da se na kraju tako i pokazalo.Ajde da vidimo hoću li još jednom pogoditi.
invincible1921 je napisao/la:Ja nisam reko da je iko **** ali sam rekak da su se kemba i janis obrukali...ko sto i jesu.NEZALAGANJE je napisao/la:I tako dodjosmo do "spoznaje" da je poslije Giannisa,Jokica i Kemba kar.ina.
Grk nije **** al da mu se sudi po kosakrkaskim pravilima u utrci za mvp nagradu bi mogo ucestovati, alj preko drustvenih mreza.
Jokic je ok odigro po meni s obzirom kolko ga je sale mrcvario. Nez sta su srbi ocekivali 30 15 10 scaku tekmu...
Kemba...nez sta hoces da ti kazem. Da je ok sto All star igrac sa 20plus ppg u NBA ne moze da prebaci 5 poena...
E jbg sadfilip13 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Ja nisam reko da je iko **** ali sam rekak da su se kemba i janis obrukali...ko sto i jesu.NEZALAGANJE je napisao/la:I tako dodjosmo do "spoznaje" da je poslije Giannisa,Jokica i Kemba kar.ina.
Grk nije **** al da mu se sudi po kosakrkaskim pravilima u utrci za mvp nagradu bi mogo ucestovati, alj preko drustvenih mreza.
Jokic je ok odigro po meni s obzirom kolko ga je sale mrcvario. Nez sta su srbi ocekivali 30 15 10 scaku tekmu...
Kemba...nez sta hoces da ti kazem. Da je ok sto All star igrac sa 20plus ppg u NBA ne moze da prebaci 5 poena...
pa postigao je 10 poena danas
Pa dobro eto dao je 10 i to je ok tebi ? Ja ga ne crnim al kazem da je ovo bruka sto je igrao.filip13 je napisao/la:aha,ti si htio da malo omalovazis walkera pa si se malo posluzio dezinformacijama,ok
Pravili budalu od njeginvincible1921 je napisao/la:Pa dobro eto dao je 10 i to je ok tebi ? Ja ga ne crnim al kazem da je ovo bruka sto je igrao.filip13 je napisao/la:aha,ti si htio da malo omalovazis walkera pa si se malo posluzio dezinformacijama,ok
Niko ne spori nj duncanovu velicinu al onu olimpijadu ga ponizavali ljudi pogotovo argentinici
Ponizavale su niega sudije cijelu Olimpijadu.Pogledaj tekmu protiv te ARG.Siguran sam da je nisi gledao.invincible1921 je napisao/la:Pa dobro eto dao je 10 i to je ok tebi ? Ja ga ne crnim al kazem da je ovo bruka sto je igrao.filip13 je napisao/la:aha,ti si htio da malo omalovazis walkera pa si se malo posluzio dezinformacijama,ok
Niko ne spori nj duncanovu velicinu al onu olimpijadu ga ponizavali ljudi pogotovo argentinici
Fiba pravila = kosarkaska pravilaMElloo je napisao/la:Fiba pravila>NBA pravila u svako doba dana i noci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.