BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
slažem se da i mi imamo svojih aduta, i naravno da vjerujem da možemo pobijediti .... a Ardu ističem samo zato što igra u životnoj formi, i igra Turske reprezentacije trenutno ovisi o njemu
Moze li mi netko dati link na netu, jer nisam u mogucnosti da pratim ovezemaljske bh kanale
i, u koliko sati pocinje tekma??! Unaprijed hvala 
Ajmo Bosno, za sve nase napacene narode izvojevajte jednu veliku pobjedu...
p.s. imamo veliku podrsku iz zg
iako nekima nije bilo drago onda kad su odredeni navijali za tursku protiv hrv....

p.s. imamo veliku podrsku iz zg

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
pravi zagrepcani ili nasi ljudi koji rade(zive) u zg?dubrava je napisao/la:Moze li mi netko dati link na netu, jer nisam u mogucnosti da pratim ovezemaljske bh kanalei, u koliko sati pocinje tekma??! Unaprijed hvala
p.s. imamo veliku podrsku iz zgiako nekima nije bilo drago onda kad su odredeni navijali za tursku protiv hrv....
velika je razlika

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
pozdrav zemljaci,
moze li neko reci gdje se veceras moze tekma putem interneta gledati?????
pozdrav svima
pozdrav svima
kakvo je vrijeme u zenici , jel pada kiša ?
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=2&t=1473prekosanjac je napisao/la:pozdrav zemljaci,
pozdrav svima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rob do bagro
- Kontakt:
ma jarane tmurno nesto...al nema veze i da padaju granate ja sam na tekmibumerang5 je napisao/la:kakvo je vrijeme u zenici , jel pada kiša ?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma malo se naoblacilo ali ne pada kisa.....NEK NEK PADAJU CUSKIJE MA NEK BOSAN POBJEDIbumerang5 je napisao/la:kakvo je vrijeme u zenici , jel pada kiša ?

Evo Ciro je vec izveo nase dijamante na zagrijavanje....Trce oko Bilinog Polja u civilu da ih raja ne ometa.......

a kod mene proradi neki ultra mega giga patriotizamrob do bagro je napisao/la:
kad vidim nju 100% pobjedjujemo![]()
![]()
![]()
![]()

- JuventusTorino
- Kontakt:
Lako mu je bilo protiv Estonije. Pa i mi smo ih nabusili 7-0samm je napisao/la:ako ćiro skonta kako da zaustavi ovog lika, naša su tri boda....

Zaustavice njega duel Rahimic - Muratovic siguran sam

La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
6h i 30min
@AYAN@ ja pobijedio 2-0 , miske u 32oj i vedo u stopage timeu
@AYAN@ ja pobijedio 2-0 , miske u 32oj i vedo u stopage timeu

-
- Kontakt:
Evo da nasim momcima pozelim srecu u ovoj utakmici....izgleda da igramo u formaciji 4-5-1...bas me zanima da li ce to biti to...izgleda da se nasi zadovoljavaju i sa X-om....samo niko nece da prizna...ali se ja bar nadam pobjedi..mada sam misljenja da Turke treba napasti kada krenu bezglavo.
Ciro je ipak stari vuk i on se drzi provjerene formule sa 1 spicem...kao protiv Belgije!!
Samo treba imati na umu da ovo nije Belgija!!!!!
Ciro je ipak stari vuk i on se drzi provjerene formule sa 1 spicem...kao protiv Belgije!!
Samo treba imati na umu da ovo nije Belgija!!!!!

- NoName
- Kontakt:
Hajmo Zeničani, dajte par slika da vidimo kakva je atmosfera trenutno u Zenici!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
SAMO HRABRO!
3-1

domaci ljudi (iz zg) jako simpatiziraju repku bh,a ovi ostali, bh hrvati (tipa ja) i slicni (ukoliko nisu zatucani nacionalizmom) koji zive ovdje vec dosta dugo (tj,od rata), jos jace i s vecim odusevljenjem i elanom su za bih. to vam najozbiljnije govorim..U mojoj kuci smo se podijelili vec ( caca i ja za kompom za bih, a mater i brat za tv-om za hrv.al na kraju krajeva, svi smo mi za BosnuElddar je napisao/la:pravi zagrepcani ili nasi ljudi koji rade(zive) u zg?dubrava je napisao/la:Moze li mi netko dati link na netu, jer nisam u mogucnosti da pratim ovezemaljske bh kanalei, u koliko sati pocinje tekma??! Unaprijed hvala
p.s. imamo veliku podrsku iz zgiako nekima nije bilo drago onda kad su odredeni navijali za tursku protiv hrv....
velika je razlika

jedino sto ovdje ljude smeta (a i mene donekle) jest kad se govori da su nam Turci braca..mozda nekome i jesu, to ne poricem, prije sveg po vjerskom uvjerenju, al u BiH zive i pripadnici ostalih vjera i naroda pa treba malo pripazit na to...eto, tolko...pozz iz zagreba...vjerujem u jedan povijesni uspjeh bh, i kao sto kaze pocetni clanak na sportsport.ba, u novo radanje zemlje Bosne.....Fatih nas je kostao glave 1463, nadam se da mi ovog novog fatiha kostati 2009

veliki pozdrav iz zg
Ajmoooo Bosnoooooooooooooooooooooooooo

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- L'Avvocato
- Kontakt:
Fino sroceno.dubrava je napisao/la:domaci ljudi (iz zg) jako simpatiziraju repku bh,a ovi ostali, bh hrvati (tipa ja) i slicni (ukoliko nisu zatucani nacionalizmom) koji zive ovdje vec dosta dugo (tj,od rata), jos jace i s vecim odusevljenjem i elanom su za bih. to vam najozbiljnije govorim..U mojoj kuci smo se podijelili vec ( caca i ja za kompom za bih, a mater i brat za tv-om za hrv.al na kraju krajeva, svi smo mi za BosnuElddar je napisao/la:pravi zagrepcani ili nasi ljudi koji rade(zive) u zg?dubrava je napisao/la:Moze li mi netko dati link na netu, jer nisam u mogucnosti da pratim ovezemaljske bh kanalei, u koliko sati pocinje tekma??! Unaprijed hvala
velika je razlika.
![]()
jedino sto ovdje ljude smeta (a i mene donekle) jest kad se govori da su nam Turci braca..mozda nekome i jesu, to ne poricem, prije sveg po vjerskom uvjerenju, al u BiH zive i pripadnici ostalih vjera i naroda pa treba malo pripazit na to...eto, tolko...pozz iz zagreba...vjerujem u jedan povijesni uspjeh bh, i kao sto kaze pocetni clanak na sportsport.ba, u novo radanje zemlje Bosne.....Fatih nas je kostao glave 1463, nadam se da mi ovog novog fatiha kostati 2009
veliki pozdrav iz zg
Ajmoooo Bosnoooooooooooooooooooooooooo)))
Svaka cast

EDIT: Dajte Zenichani, sta ste se stisli, stavljajte malo slika da vidimo atmosferu

Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 09 sep 2009, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- rob do bagro
- Kontakt:
daj jednuuL'Avvocato je napisao/la:
Samo jako !!!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Večeras na tom istom Bilinom Polju gdje se nekad rađala država Bosna, mogla bi se roditi ponovo Bosna, ali u jednom drugom smislu. Bosna (i Hercegovina) kao sportska, odnosno nogometna nacija mogla bi večeras da se upiše velikim slovima u historiju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.