Kakvi snovi i bakraci samo java koja kaze portugal pada,vrlo tesko ali pada.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Citam na spanjolskom portalu, http://www.marca.com ovaj Quierez poludio il se toliko nas boji
Quierez:"Pozvacu Ronalda i nadam se da ce igrati nekoliko minuta"
Carlos Qurierez selektor reprz.Portugala nastavlja dalje da prica javno,"Pozvacu Ronalda i nadam se da ce igati nekoliko minuta izijavio na Portugalskoj televiziji prenosi Marca.
Reprazantativac Portugala jos se nije opravio od povrede zgloba,zbog cega bi mogo izgubiti prvu i uzvratnu utkmicu"Kako mozemo znati dali nemoze igrati prvu utkmicu tako nemozemo ni da znamo mozeli uzvratnu"Mi cemo da vidimo,on moze da nastavi povratak sa nama i radom sa nama i dali ce moci igrati u Zenici vidjecemo mi.
Quierez takodjer je izijavio da zna spisak igraca koje ce pozvati ,al da ce ga objaviti u nedalju kad se zavrse klubske obaveze njegovih igraca...
Neki od kometara Spanaca na ovu izjavu:
#Ketoner:Ovaj covijek ce unistit CR9 karijeru
#alan_shearer:Povrijedenj je ne trenira ni sa Madridom,sta hoces ti,,da momku unisitis skoroz zglob
#9Copasdeeuropay31ligas:Portugala izbaciti ODMA...
#Crestes:Viva Quierez ehhe
#pitruaque:Nemoze ovo uraditi jedan trener da bi dobio nesto od njega,,ova stvar mora da dodje do FIFE
#josele:Nevijerovatno!!!Nemoze Madrid dopustit ovo,treba da ga tuze zbog vaki izjava
#Halamadrid:Kakva sramota..
#Delarocha:Quierez molim te daj mu 90 minuta da igra ,,samo da se nasmijemo vasoj nemoci...
#remambah:Nebrnite ,,kad florentino to nece dopustit,tako i Ronaldo nece da unsiti svoju karijeru,klub ima prava na igracu,Quierez malo usuti inace......
#pipedream:ako zavise od Ronalda samog da pobijede BIH povesce ga sigurno..DZEKO el Crack.
#alberto:Smirite se Madriste Ronaldo ce se opraviti do 15 novembr...a iz Madrida mu nece dati da ide sa selekcijom zato sto uopce netrenira ni Realu pa da se tamo na treningu o necemu ozlijedi smijesno.........
#58:Quierez gdje je Ronaldo reko da zeli da igra u vakim okolnistima,,usuti..........
#zizuo-the-best:Quirez patitcan si,i negovris nista osim gluposti,nisi u stanju da se klaficiras,ispadnete imaces razlog onda da se vadis jer nije igrao CR9 hehe,,zato bolje tije tako,..ovo se moze desiti sa Mesijom da se povredi i onda da Argentina forsira o sa Urugvajom i Forlanom zato antimadridste malo obraza pokazite.....
#pmpc:Zasto Ronaldo nista nekaze GOSPODINE QUIREZ???
#gasnipar:kakva je ovo budala od trenera imali on ista u glavi nije ni cudo sto ce da ispadne.....
#juego-limpio:ovaj gospodin osim sto nema pojma,,stavlja se u stvar koja nije njegova profesija,kako nam je pokazao ovde u Spaniji,ako je Portugal tako ocajan kao on,onda nista..na kraju zao mije
#oscuro:Meni ovo lici kao provakacija,zna se da Ronaldo nemoze igrati jos mjesec najmanje i on bi ga sljedecoj sedmici da stalja igru znaci on nebi trenirao sa timom a u Zenici bi igro,,,ti si lud.
#metal.shake:Nekoliko minuta"boli tebe ona stvar ako on nebude posle igrao ni minute"
#elfenegro:Mislim da je ovo samo strategija REAL MADRIDA da ga nepusti da igra ove tekme sa repkom on moze da igra,,al u Realu nezele rizik...alo 94 mill hoceli nama PORTUGAL isplatit taj novac jeli QUIEREZ kako si glup...
#teotitolar:Ok i onda necemo ga vidjeti 4 mjeseca najmanje i onda ce tega pozvati u Prijatlejskom mecu i opet povrediti kao sa Madjarima ovo mi nesmimo dopustit da se povredi opet nakon sto ga cekamo i mi placamo toliko..neeeeeee
#caxorostiga:ehhe neka pozove Figa,,moze da zamijeni ocajnik jedan
#shiryu_8:Gledam sva ova desavanja na pocetku i mislim da se oni pripali,naravno kako i nebi jer bosna i herecegovina ima jednu jaku ekipu sada sa Medunjaninom,pa kad tu Dzeko,Misimovic,Iibsevic,i kompanija.....
#aley_taki:Ovaj momak nelaze on bi rado igrao sa Realom u Milanu,derbi,i nebi do ovoga doslo,,naravno i sa Portugalom a ovakoj situcaiji ni lud nesmi da rizikuje karijeru svoju i u Real Madridu.
#crisbaraca:Veliki Quierez ovaj je veci ANTIMADRDISTA od Laporde.hvala ti Quiereze....
#j.p123:?Neko mi moze da rekne dali mogu Real Madrida medicnsko osobje ili osoblje njegov privatni doktro VAN DIJEK da ignoriraju njegov poziv za selekciju i ako se dogodi u nedalju???
#phil2007:Quierez je od Barce,postaraj se za par tekmi i njegove karijere zivio VRACAR PEPE to ga je on nagovorio da ga pozove i ovdje ce pasti...hehe
#juan:Tipicni antimadridsta nije uspio u Realu,nemisli mozgom samo svojom guzicom ljudi znamo koliko je glup zato me necudi ovo..od toga nema nitsta kroz FIFU cemo ako treba nemoze tako neigra derbi u Milanu i on bi sada vako..neka pozove Rui Costu,,ah on je zavrsio o Figa gdje je on???hehe jadnik jedan
Ma nemoj. Kad je Pantelić bio jedan od najboljih napadača u Bundesligi Džeko je igrao u juniorima Želje.irfan41 je napisao/la:hahaha... svasta raja prica... u herti nije uspjeo, a nas dzeko jedan wolfsburg odvede do titule
dada..sva njemu cast..al care moj negov fudbal je meni tako jadana i dosadan...kuzis...hebo ga ono fudbal je kolektivan spotr..kolektiv pobjedjuje a ne pojedinac..Santiago_Bernabeuo je napisao/la:da u par kontri more da unisiti na m odbranu ebis ti sve more da se nevidi i onda neka kontra oko sesnestrc i ebiga onda..maneken fino gledas kroz nogomet sta je sve uradio u Mand.Und..realno ne sto sam navijac Reala,,kao sto bi reko za Dzeku,Misimovica...oni su velemajstori...smijeso je reci da je bolje da igra Ronaldo..znas li ti koliko je on opasan..solira da...al zato Deco genijalac koji ga nadje u sekundu i jadna ti majka BOSNO ONDA kad ovaj izadje 1-1 sa Nadrevicem..samo moze da protutnja kraj nase odbrane kao DZEKO kraj Estonske o Armijske itddddddddd...miralem444 je napisao/la:ja sto mi ovi idu vise na onu stvar s ronaldom..ma dajte ga ga majek mu ga kalaferske da mu pokazemo kako se u bih igra fudbal...ja sam skoro pa ubjedjen da cemo prije proc baraz s ronaldom nego kad bih bio van terena..on vam je ljudi jedna veliki maneken u fudbalu isto ko bekam...nes solira ,glumi majstora a u stvari un zidanu nije ni do qrca...tako da ako bi igro odma ibricicu naredit da ka "podere" nek dobij zuti nema veze ionako nema zutih ibra..i on se nece cut...idemo u arfiku... afriko spremaj se dolaze ludi bosanci....
Slavlja Turske pobjede nije ni trebalo biti, sta su oni nama? Nista.Wolverine je napisao/la:pa to i jest poenta. da bi slavlje bilo mnogo mnogo vece nego tad. da to slavlje ne bi bilo ni do koljena ovome. nego, nije bitno. ode gledat sunse.
Ja mislim da se ulaznice u svim gradovima mogu kupiti u Centrotrans prodavaonicama..miralem444 je napisao/la:mozel mi ko reci gdje ce se u tuzli moci kupit ulaznice za utakmicu bih-portugal...
hvala unaprijed..
Imas kod Seje i Vilija.Lily je napisao/la:Ja mislim da se ulaznice u svim gradovima mogu kupiti u Centrotrans prodavaonicama..miralem444 je napisao/la:mozel mi ko reci gdje ce se u tuzli moci kupit ulaznice za utakmicu bih-portugal...
hvala unaprijed..(nisam sigurna)
Uh *ebo te! Ja i zaboravio na Andersona..uh uhSantiago_Bernabeuo je napisao/la: problem je sto imaju on glupana na klupi isto koji nije ni blizu Del Bosque..a bojim se njeohve brezine i kontre,,Nani,Anderson su prebrzi...
Koliko ja znam, Anderson je Brazilijanac i uopste ne igra za Portugal. Ili?Alucard je napisao/la:Uh *ebo te! Ja i zaboravio na Andersona..uh uhSantiago_Bernabeuo je napisao/la: problem je sto imaju on glupana na klupi isto koji nije ni blizu Del Bosque..a bojim se njeohve brezine i kontre,,Nani,Anderson su prebrzi...![]()
eh,slabo znas jer on igra za portugal..Ne pise se brazilijanac neko brazilachooligan_SA je napisao/la:Koliko ja znam, Anderson je Brazilijanac i uopste ne igra za Portugal. Ili?Alucard je napisao/la:Uh *ebo te! Ja i zaboravio na Andersona..uh uhSantiago_Bernabeuo je napisao/la: problem je sto imaju on glupana na klupi isto koji nije ni blizu Del Bosque..a bojim se njeohve brezine i kontre,,Nani,Anderson su prebrzi...![]()
lol jašta je. Pa ja vidim nešto mi se ne poklapa iako me čoja trznu kad je spomenuo njegovo imehooligan_SA je napisao/la:Koliko ja znam, Anderson je Brazilijanac i uopste ne igra za Portugal. Ili?Alucard je napisao/la:Uh *ebo te! Ja i zaboravio na Andersona..uh uhSantiago_Bernabeuo je napisao/la: problem je sto imaju on glupana na klupi isto koji nije ni blizu Del Bosque..a bojim se njeohve brezine i kontre,,Nani,Anderson su prebrzi...![]()
Cijena prava sitnica ....sarajevo-johannesburg i nazad u junu mjesecu 3947 maraka ili da lakše podneseš 2018 euraneznalica je napisao/la:moze li neko pametniji od mene ( a to nije problem biti ) mi reci koliko bi kostao oalazak u JAR i boravak tamo 15-20 dana sa ulaznicama, da znam koliki kredit trebam dici.... hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.